Sonntag, 1. Juni 2008

Μεταλλαγμένα και ελληνική τηλεόραση


Είναι τελείως τυχαίο, που ασχολήθηκα με τα μεταλλαγμένα, την ίδια ακριβώς εποχή που όχι μόνο η ιδιωτική ελληνική τηλεόραση, μέσω της Έλλης Στάης, αλλά και η κρατική εξαπέλυσαν ένα τεράστιο ψέμα!
Δεν φτάνει η ακρίβεια που έχει φέρει τα περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά σε απόγνωση,
μας προέκυψε και η αναίσχυντη προπαγάνδα υπέρ των μεταλλαγμένων, όπου μας μιλάνε για φυτά που θα αναπτύσσονται στην έρημο, ή στις στέπες του βορρά και άλλα παραμύθια, όπως η ιστορία του Τζακ και η φασολιά.
Με το παρόν ποστ, θέλω να εκφράσω το αποτροπιασμό μου και την οργή μου
για την προσπάθεια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, να πλασάρουν τα μεταλλαγμένα ως λύση – πρόταση ενάντια στην εμφανιζόμενη ακρίβεια!

Η ακρίβεια είναι τεχνητή, δεν έχει καμία σχέση με έλλειψη τροφής, ούτε με την ακρίβεια του πετρελαίου, που και αυτή είναι τεχνητή!
Οι διεθνείς και ντόπιες ελίτ, αφού μέχρι σήμερα απέτυχαν - με την συνήθη μέθοδο της προπαγάνδας , της πλύσης εγκεφάλου και της διαφήμισης - να βάλλουν στο χέρι όλους τους σπόρους της γης, από τους οποίους θα
παίρνουν ετήσιο φόρο χαράτσι , που έχουν μετονομάσει σε πνευματικά δικαιώματα, εκμεταλλευόμενοι τη παγκόσμια φτώχεια, την οποία ξεχνάμε , ότι αυτοί οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει και τροφοδοτήσει,



προσπαθούν να εισάγουν στη αγορά





με αυτό τον ύπουλο τρόπο τα μεταλλαγμένα,





εμφανίζοντας τα ως λύση για την πείνα!


Όσοι με διαβάζετε, σας παρακαλώ θερμά να αντισταθείτε σ αυτή την έσχατη ανηθικότητα, που βάζει το κέρδος πάνω από τη ζωή του πλανήτη.
Διαδώστε το κίνδυνο που διατρέχει η βιόσφαιρα από τα μεταλλαγμένα σε όλους τους γνωστούς σας

22 Kommentare:

  1. Φίλη ange-ta, η σειρά των αναρτήσεών σου για τα μεταλλαγμένα είναι εξαιρετική πρώτα για το περιεχόμενό της και μετά γιατί είναι εύκολα κατανοητή για όσους δεν έχουμε κάποιο επιστημονικό υπόβαθρο. Η καταστροφή άρχισε από τη στιγμή που επινοήθηκε το χρήμα. Το κυνήγι του χρήματος δεν έχει ηθική και τα κόλπα που χρησιμοποιούνται είναι άπειρα. Τα διαμάντια αν έβγαιναν ελεύθερα στην αγορά θα είχαν την αξία των φο-μπιζού. Το ίδιο και με τα τρόφιμα, όποιος ελέγχει την παραγωγή, καθορίζει και την τιμή, μόνο που στην περίπτωση των μεταλλαγμένων το κόστος δεν θα είναι μόνο χρηματικό. Έπεσα τυχαία σε μια ανάρτηση του alterapars του 2007 στην οποία ανταλλάξατε μερικά σχόλια, το συμπέρασμα των οποίων ήταν οτι το ανθρώπινο είδος και η κοινωνία που έχει διαμορφώσει οδεύει προς την άβυσσο. Διαβάζοντας τα μεταλλαγμένα σου, λέω το ίδιο.

    AntwortenLöschen
  2. Και κάτι άλλο. Από πού κι ως πού περίμενες διαφορετική αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ;

    AntwortenLöschen
  3. @ Γιαννη Αγιάννη,

    Ναι θα ήμουν καλή δασκάλα, αλλά δεν έγινα δασκάλα, οπότε μου έμεινε κουσούρι.

    Είναι όμως κατι άλλο που με κανει να τα λεω απλά. Τα έχω καταλαβει και έχω φρίξει!

    Η επομενη ανάρτηση θα είναι για το γονίδιο terminator!

    Εκει θα αποφρίξετε!!!!!!!!!

    Γιατι απορώ για τα μέσα παραπληροφόρησης;;
    Γιατι πρέπει να το φωνάξουμε, ότι μας λένε ψέμματα, άθλια ψέμματα, ψεμματα πληρωμένα!

    AntwortenLöschen
  4. όσο πιό πολύ αγριεύεις
    τόσο πιό πολύ μ' αρέσει
    που είμαστε φίλες.

    ΜΠΡΑΒΟ Ange !

    AntwortenLöschen
  5. ange-tα κράτα γερά! Κάνεις λειτούργημα!
    Πάντως, δεν είναι μόνο το χρήμα που δημιουργεί αυτά τα εκτρώματα, δηλαδή η οικονομία της αγοράς και η καπιταλιστική οικονομία ανάπτυξης. Και στη σοσιαλιστική οικονομία ανάπτυξης τα ίδια και σε πολλές περιπτώσεις, χειρότερα οικολογικά εγκλήματα γίνονταν (στην εποχή της).

    Άρα το πρόβλημα είναι γενικά με την "ανάπτυξη" και τις παρεμφερείς ιδεολογίες. Όπως βέβαια και -όπως σωστά είπες- με τον εξουσιαστικό χαρακτήρα αυτών των επεμβάσεων όπου σε λίγο 2 πολυεθνικές θα εξουσιάζουν σχεδόν όλη τη γεωργική παραγωγή!!! Αυτό και μόνο είναι για να μας βγάλει στους δρόμους επ' αόριστον!

    AntwortenLöschen
  6. μεταξύ μας, εάν είχαμε τα μεταλλαγμένα για να τραφούν αυτοί που πεινάνει, κάπου θα έλεγα ok..
    όμως φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθούν περισσότερο στις "ανεπτυγμένες" χώρες...
    άλλωστε αυτοί δεν έχουν ούτε λεφτά για να τα αγοράσουν...

    p.s. πολύ καλή η σειρά των μεταλλαγμένων

    AntwortenLöschen
  7. Δάγκωσέ τους στο λαιμό.
    Το ξέρεις φαντάζομαι πως υπάρχει οργάνωση στη ελλάδα,που μαζεύει τους παλιούς σπόρους και σου δίνει άν θέλεις να καλλιεργήσεις.
    Οργανοπόνικο φιλενάδα.Οργανοπόνικο.
    Εγώ σου τόπα.Η αντίσταση έτσι θα γίνει σε λίγο.Θα μαζευόμαστε ο ένας στο σπίτι του άλλου και θα τρώμε κρυφά προϊόντα που θα καλλιεργούμε.Εφιάλτικό;
    Έτσι θα νόμιζα και γω πρίν 5 χρόνια.
    δ

    AntwortenLöschen
  8. @ ikonikos

    Χρήμα και Εξουσία!!
    Έχουν μεθύσει από και από τα δύο. Το χρήμα είναι το μέσον για την εξουσία, οπότε το κυνηγάνε με κάθε θυσία. Στους χρόνους των βασιληάδων στον Μεσαίωνα τα παιδιά (οι πρίγκιπες) δολοφονούσαν τους πατεράδες τους και αντίστροφα. Στην Οθωμανική αυτοκρατορία, ο αδελφός, γυιός του σουλτάνου είχε νόμιμο δικαίωμα να σκοτώνει όλα τα αδέλφια του για να μη μοιράζεται η εξουσία.

    Μπορεί η ανθρωπότητα να μίλησε για Δημοκρατία, πριν 2500 χρόνια, μπορεί να άσκησε της δημοκρατία, έστω και κουτσή, αφού οι δούλοι ήταν εκτός, αλλά σήμερα είναι η κυριαρχία της φρίκης, σε μια ένταση τέτοιας βαρβαρότητας που ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ δεν υπήρξε.

    @ geokalp

    Όταν θα διαβάσεις το επόμενο, θα καταλάβεις, ότι τα μεταλλαγμένα επιδεινώνουν την πείνα του τρίτου κόσμου και του δικού μας!
    Εξ άλλου ΠΩΣ θα ήταν και αλλιώς, αφού τα έξοδα της καλλιέργειας παραμένουν και αυξάνονται, γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς όλο και περισσότερα χημικά, που τα διαχειρίζονται 5 (ΜΟΝΟ 5) εταιρείες και επιπλέον πρέπει να πληρώνεις και τα «πνευματικά δικαιώματα»

    Πως θα γίνει να δω το φίλμ? Μπορώ να το προμηθευτώ από κάπου;
    Το φίλμ του Αλγκόρ, το μοίρασαν στα σχολεία, αυτό γιατί όχι;
    Να γιατί με κάνουν να γίνουμε φασίστρια, Το ζικ –ζακ στις νεραντζιές μας μάρανε!

    @ demetrat

    Ναι δήμητρά μου, μου το λεγε και ο αδελφός μου, για την ελεύθερη διακίνηση των φυσικών σπόρων. Τους παίρνεις χωρίς να πληρώσεις και έχεις υποχρέωση να συμβάλεις την επόμενη χρονιά.
    Ε.Ε. και δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα σου λένε και δεν ανοίγει η γη να τους καταπιεί!!
    Γιατί τότε ρε γκάγκστερ δεν αφήνετε τους σπόρους ελεύθερους???????????

    AntwortenLöschen
  9. εάν ασχολήσαι με τορεντς θα το βρεις ευκολα
    εάν όχι, πήγαινε μια βολτα στα video club, και ζήτα το με τον αγγλικό τίτλο

    εάν δεν το βρεις πουθενά, θα με κεράσεις καφέ...

    AntwortenLöschen
  10. τότε να μη το βρω πουθενά για να σε κεράσω καφέ!!!

    Μόλις γυρίσω, γιατι μεθαύριο πάω στη μεγάλη Βελγία και θα μείνω 2 βδομάδες, οπότε η κορπορασιόν πάει πίσω.

    AntwortenLöschen
  11. Μεγάλο θέμα άνοιξες Αντζέτα.
    Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι που συγχέουν κάποιοι τα μεταλλαγμένα με το κέντρωμα που γινόταν και γίνεται στα δέντρα.
    Ξινόδεντρα κτλ.
    Το ακόμα χειρότερο είναι πως τα μεταλλαγμένα αυτά παράγουν φάρμακα μόνα τους προκειμένου να καταπολεμήσουν τα ζιζάνια.
    Έλα που τα ζιζάνια όμως μεταλλάσονται και αυτά και γίνονται πιο ανθεκτικά.
    Στο τέλος δεν θα ξέρουμε τι είναι μεταλλαγμένο και τι φυσικό...
    Άνθρωπε ανόητε η φύση δεν παρέχει τα αγαθά της για τη μεγιστοποίηση του κέρδους. Τα απαραίτητα μας δίνει..
    Καλά να περάσεις στα ξένα..

    AntwortenLöschen
  12. Καλησπέρα! Πολύ καλά τα λες! Τί να πουν στην ελληνική τηλεόραση για τα μεταλλαγμένα, κάτι ανεπαρκή παπαγαλάκια και λοιπές μετριότητες; Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι πως έκαναν σιγά σιγά μεγάλο μέρος του λαού σαν τα μούτρα τους. Π.χ.: ο Πρετεντέρης παίζει απόψε στην Ανατροπή μια δημοσκόποση, σύμφωνα με την οποία το 21,4% των Ελλήνων πολιτών είναι απόλυτα ευχαριστημένο με τους κυβερνητικούς ελέγχους για την ποιότητα των τροφίμων! Ή υπάρχουν δηλαδή σα να λέμε 2 - 2,5 εκατομμύρια Έλληνες που τα βρίσκουν όλα καλά με τα τρόφιμα ή κοροϊδεύουν για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η ποιότητα της διατροφής (όχι, 3ο ενδεχόμενο, να ψεύδεται ο Έλληνας εσκεμμένα στα γκάλοπ για να μη βγαίνουν σωστά συμπεράσματα, δεν υπάρχει. Δεν είναι τόσο έξυπνος).

    Το χειρότερο είναι πως τα μεταλλαγμένα καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα των οργανισμών (ζώα και φυτά) που "τρέφονται" με αυτά.
    Στον Ριζοσπάστη 25.02.2001 (σελ. 18) είχε δημοσιευτεί άρθρο το οποίο απόσπασμα παραθέτω αυτούσιο:


    "...1. Την απόλυση μετά από 32 χρόνια επιτυχούς ερευνητικής σταδιοδρομίας του ερευνητή Arpad Pusztai στο Βρετανικό Ινστιτούτο Rowett, επειδή απέδειξε ότι τα μεταλλαγμένα καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα των οργανισμών που τρέφονται με μεταλλαγμένα (καινούριο AIDS δηλαδή). Αλλωστε οι καταγγελίες επιστημόνων και οργανώσεων για παρεμπόδιση των ερευνών ή για μη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ερευνών που έγιναν από τις ίδιες τις πολυεθνικές είναι πάρα πολλές στη διεθνή επιστημονική κοινότητα και είναι προφανές ότι οι πολυεθνικές κρύβουν ό,τι δεν τους συμφέρει.

    2. Σιγά σιγά, έρχονται στο φως - με πολύ κόπο και εμπόδια βέβαια - πολλές σχετικές έρευνες, η πιο πρόσφατη είναι εκείνη του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία μέλισσες που παίρνουν γύρη από μεταλλαγμένα φυτά μειώνουν τη διάρκεια ζωής τους κατά τα δύο τρίτα του χρόνου ζωής τους...".

    Περιμένω με ενδιαφέρον συνέχεια στο ίδιο θέμα.

    AntwortenLöschen
  13. Καλησπέρα και καλό μήνα (έστω και με μικρή καθυστέρηση).

    Φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο με όσα γράφεις. Να προσθέσω κάτι και ανάπτυξέ το όπως μόνο εσύ ξέρεις.

    Εκτός από τις αλλεργίες και διάφορες περίεργες ασθένειες που πολλές αποδίδονται και στις ανθρώπινες αυτές παρεμβάσεις, υπάρχουν και άλλα που δεν τα μαθαίνουμε από τα μέσα παραπλάνησης. Παράδειγμα:

    Προ διετίας διαφημιζότανε επί μέρες από την ΤΒ μεταλλαγμένη μύγα που φτιάχτηκε στο Παν/μιο Κρήτης, η οποία θα έτρωγε τα αυγά των κουνουπιών! Μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκε στις ίδιες κατά σύμπτωση περιοχές που αφέθηκε η πρώτη μύγα, μια άλλη που -ακούσατε ακούσατε και φρίξατε - τρύπαγε τις κοιλιές των ζωντανών προβάτων και γένναγε τα αυγά της μέσα τους!!!!

    ΚΑΝΟΝΙΚΟ Alien

    Το κάνανε γαργάρα όλοι! Η παραγωγή της πρώτης κατα σύμπτωση σταμάτησε, και οι καταγγελίες των κτηνοτρόφων εξαφανίστηκαν, προφανώς για να συνεχίσουν να πουλάνε προβατάκια...

    Ενημέρωση πουθενά και από κανέναν.

    Άνθρωποι "τσέπες". ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ! Αυτή είναι η κυρίαρχη μετάλλαξη, υπεύθυνη για όλες τις άλλες.

    AntwortenLöschen
  14. @ καλησπέρα Λάκων,

    Καμία σχέση δεν έχει η διασταύρωση ή το μπόλιασμα με τα μεταλλαγμένα. Καμία απολύτως. Με το μπόλιασμα προσθέτεις μια ιδιότητα από όμοια πράγματα και είναι κάτι που κάνε η φύση μόνη της. Αυτή - η φύση- ανασκευάζει κάπως το ΔΝΑ, δεν το πυροβολούν μαζί με χρυσό, βολφράμιο, μηχανισμό άρσης της δράσης του ανοσοποιητικού και εν τέλει δεν πατεντάρει κανείς το μουλάρι ή τον φλώρο!
    Το μουλάρι είναι διασταύρωση αλόγου και γαϊδουριού.
    Εδώ μιλάμε για τεχνικούς ιούς, για γονίδια ανθρώπων σε γουρούνια, για ψαριών σε ντομάτα,
    Εδώ πρόκειται για ανόσιες προσπάθειας χειραγώγησης πραγμάτων που δεν καταλαβαίνουν με στόχο να υποτάξουν όλο τον πλανήτη στο άρμα τους.
    Θα συνεχίσω και με άλλα τερατώδη. Διάβασε τι γράφουν και ο Ζάλμοξης και ο Γκρέγκ



    @ καλησπέρα zalmoxis

    Α, μη το λές, Εγώ πάντα παπαριές λέω στα γκάλοπ!!!
    Μην υποτιμάς το χιούμορ του έλληνα είναι μοναδικό σε όλο τον κόσμο.
    Κάνε μια βόλτα στο δίκτυο και θα καταλάβεις. Τα πάντα ξεφτιλίζουν!

    Η υπόθεση του ζεύγους Pusztai, είναι η πρώτη από μία ατέλειωτη σειρά κατασυκοφάντησης και εκδίωξης επιστημόνων, γιατί απέδειξαν, ότι τα μεταλλαγμένα είναι καρκινογόνα, καταστρέφουν τα όργανα, βλάπτουν το ανοσοποιητικό, δημιουργούν αλλεργίες θανατηφόρες, ……………………………
    Με μια λέξη: Εφιάλτης!!!

    @ greg
    Καλησπέρα και καλό μήνα και σε σένα.

    Δεν το ξέρω αυτό που λές, αλλά είναι ανατριχιαστικό.
    Μου χαλάει το στομάχι και που το διαβάζω!!!!!!!!

    AntwortenLöschen
  15. καλό μήνα έστω και τόσο καθυστερημένα.
    η ειλικρίνειά σου και οι γνώσεις σου προσφέρουν στην ποιότητα ζωής μας μου φαίνεται, να'σαι καλά!:
    περιμένω να μου πεις κι άλλα σπίτι μου, κι όχι τώρα που θα αρχίσω να κάνω τζάμπινγκ να βλεπόμαστε μόνο στο ρέμο...

    AntwortenLöschen
  16. καλησπέρα ανθάκι μου,
    είμαι στη μεγάλη Βελγία, όλα καλά εδώ,
    φιλια πολλά

    AntwortenLöschen
  17. Όχι παιδάκι μου , ακόμα δεν κατάφερα να πάω στα Φίτζι και στη Μπορα Μπόρα, αλλά που θα μου πάει;
    Σε χαιρετώ και σε γλυκοασπάζομαι από την Ολλανδική Ολλανδία.
    δ

    AntwortenLöschen
  18. @ demetrat,

    είσαι και συ εδω κοντά στη γειτονιά;;

    Εγώ είμαι στο Βέλγιο.

    Και για να σε κάνω να ζηλέψεις έχω πάει σε όλα τα νησιά της Καραϊβικής, αλλά μη νοιάζεσαι σαν την Ελλάδα δεν είναι τιποτα άλλο!!!!

    Εκεί τη πρώτη βδομάδα χαίρεσαι μετά βαριέσαι,,,,,,,,,,

    AntwortenLöschen
  19. Αυτό ακριβώς θέλω και γώ, την πρώτη βδομάδα να χαζοπλατσουράω, και τη δεύτερη να βαριέμαι!
    :))

    AntwortenLöschen
  20. Τώρα ξέρω... κρίμα και θα ήθελα να σε διαβάσω. Κρίμα, τόση συγκεκαλυμένη άγνοια πίσω απο ένα πέπλο απόλυτου μίσους!
    -Μισώ ότι δεν καταλαβαίνω αλλά νιώθω οτι είναι κακό.. και γι' αυτό συνεχίζω να αδιαφορώ παριστάνοντας τον ευαίσθητο και νιώθοντας ως ο βασιλιάς μονόφθαλμος!
    Καλή σου συνέχεια χελιδονάκι! Και καλά μας μπάνια!!
    Αγωνία!

    AntwortenLöschen
  21. "Τώρα ξέρω... κρίμα και θα ήθελα να σε διαβάσω".
    Αφού ήθελες να με είχες διαβάσει, επομένως εκ της γραμματικής δεν με έχεις, ΔΕΝ ξέρεις!


    Μίσος, Αγωνία, Αδιαφορία.
    Προς το παρόν η πλούσια δύση βρίσκεται στο στάδιου της αδιαφορίας, οργή έπεται, αλλά μπορέι να μην ακολουθήσει το μίσος.
    Μπορεί όμως.

    AntwortenLöschen
  22. Θα σου απαντήσω μοναχά επειδή έχεις πολύ ενεργητική οργή μέσα σου.. Και μου ειναι πολύ συμπαθής!

    Γραματικώς δηλώνω βαρεώς καθυστερημένη.. Καμπόσα χρόνια μακρώθεν της πατρίδος κι εγώ..

    Επίσης, φεύγω θυμωμένο πλασματάκι..

    Να είσαι καλά σου εύχομαι!

    Αγωνία (μου πλανεύτρα)..

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...