Montag, 23. November 2009

Να μας ζήσει η πρώτη Ευρωκυβέρνηση και ο πρώτος Ευρωπρόεδρος!













Herman von Rompuy και Catherine Ashton: Εκτός των άλλων, πιο ασχημη γυναίκα εχετε ξαναδεί;;

Αυτή την ανάρτηση την αφιερώνω σε όλους όσους δεν τολμούν να αποδεχτούν ότι τελικά η Δημοκρατία έχει ξεψυχήσει μέσα σε μεγάλα κλειστά κλαμπ «διακριτικών» παγκόσμιων διακυβερνήσεων.
Αυτοί οι απόκρυφοι όμιλοι έχουν τελικά καταφέρει, αυτό που με υπέρτατη φροντίδα και ζηλευτή επιμέλεια επιδιώκουν εδώ και πολλά χρόνια, και που δεν είναι τίποτε άλλο, παρά να κανονίζουν τις ζωές μας. Αυτοί λοιπόν οι κύκλοι διάλεξαν για μας, πολύ πριν από μας, τα πρόσωπα που θα τοποθετηθούν σε καθοριστικές διοικητικές θέσεις στην πρώτη Ευρωπαϊκή Κυβέρνηση. Πρόσωπα που δεν επέλεξαν οι λαοί και των οποίων οι αποφάσεις θα ρυθμίζουν από δω και μπρός ακόμα πιο άμεσα, ακόμα πιο επικίνδυνα, ακόμα πιο δραματικά την μοίρα του πλανήτη!
Ο ιταλός ευρωβουλευτής Borghezio θέτει το ζήτημα τόσο καθαρά που πιο καθαρά δεν θα μπορούσε να είναι:
Ακούστε το βίντεο





και διαβάστε τη μετάφραση:

„Πως είναι δυνατό να μην έχει υποπέσει σε κανενός την αντίληψη ότι και οι τρεις υποψήφιοι (για τον ύπατο τίτλο) είναι ταχτικά μέλη τόσο του ομίλου Bilderberg όσο και της τριμελής επιτροπής (Trilateral Kommission)
Πιστεύω ότι πρέπει να υλοποιήσουμε την Αρχή της διαφάνειας, κάτι που τόσο συχνά αναφέρουμε σε αυτόν εδώ τον οργανισμό. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν αυτοί οι υποψήφιοι ανήκουν στις δυνάμεις των χωρών τους ή αν είναι απλώς υποψήφιοι αυτών των σκοτεινών ομίλων, που συναντώνται πίσω από κλειστές πόρτες και πάνω από τα κεφάλια των λαών και αποφασίζουν για την μοίρα μας.

Οι τρεις περί ου ο λόγος είναι οι
Jan Peter Balkenende, David Miliband und Herman Van Rompuy.

Το δυστύχημα είναι ότι αυτές οι αλήθειες λέγονται απο τα στόματα ευρωβουλευτών, όπως ο εν λόγω.

12 Kommentare:

  1. ούι παναγίτσαμου, θα μας κυβερνάνε δύο καρέτα-καρέτα;
    δ

    AntwortenLöschen
  2. @ δημητράρα μου, τί σχεση έχει η πενέμορφη καρετα μας με αυτές τις γλυκόξινες φάτσες;
    (ξέρεις απο ξυνισμένα γλυκοσταφυλλα;)

    AntwortenLöschen
  3. Γίνονται παζάρια συμφωνίες ισορροπίες και τόσα άλλα που πολύ εύστοχα θίγεις αλλά όταν το πας το θέμα σε λέσχες και σκοτεινούς ομίλους το υπονομεύεις μόνη σου γιατί αυτά τα χρησιμοποιούν όσοι απευθύνονται στο θυμικό των ανθρώπων με συνωμοσιακές παραμέτρους γιατί δεν θέλουν να θίξουν ότι τα πράγματα είναι πιο απλά και έχουν να κάνουν με τον παγκόσμιο καπιταλισμό και τις νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις που τον υπηρετούν και ότι σαν ενεργοί πολίτες μπορούμε να οργανωθούμε και να παλαίψουμε προς συγκεκριμένους στόχους και κατευθύνσεις!
    Την καλησπέρα μου!

    AntwortenLöschen
  4. Είναι αυτό που λένε για το σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου...
    Το φαιδρό είναι πως η (δε λέω, εύστοχη, κατά τ' άλλα) παρατήρηση υποβάλλεται από ένα πρόσωπο το οποίο (όπως και όλοι του σιναφιού του) στηρίζει με κάθε τρόπο τη διαιώνιση της αισχρής απολύτως αντιπροσωπευτικής διακυβέρνησης, η οποία εξοβελίζει στον πολιτικό αποκλεισμό το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού (δε θέλω να χρησιμοποιήσω τον όρο "εκλογικό σώμα"). Ας μη λησμονούμε πως, στο τρισένδοξο Ελλαδιστάν, σταθερά έχουμε κυβερνήσεις του 30%. Ας μην ξεχνάμε ότι, είτε οι κυβερνώντες είναι μέλη υπερεθνικών elite είτε όχι, η ουσιαστική πολιτική συμπεριφορά τους είναι παγίως ευνοϊκή (καλύτερα, υπαλληλική) προς τους ήδη ισχυρούς (ορατούς και αόρατους) χειριστές και χειραγωγούς των μαριονετών. Όπως ο περί ου ο λόγος ευτραφής ευρωνταβατζής, το κόμμα του οποίου (Lega Nord, κάτι σαν ΛΑ.Ο.Σ. all' italiana) είναι μόνιμος σύμμαχος και συνοδοιπόρος του αξιοσέβαστου "Cavaliere". Και ο νοών νοείτω...

    AntwortenLöschen
  5. @ navarino-s

    «Γίνονται παζάρια συμφωνίες ισορροπίες» για ποιους;;;
    Και αυτά τα παζάρια έχουν να κάνουν με την ευτυχία και την ευημερία των λαών; Υπάρχει έστω και ένας πολιτικός ή μία πολιτικιά (για να μην ξεχνάμε και το πολιτικαλ κορέκτ) που να ενδιαφέρεται για κάτι άλλο εκτός από την προσωπική δύναμη και χρήμα που θα αποκομίσει μέσω της εξουσίας;
    Όσο για την «κρυφή» πλευρά των σημερινών οργάνων εξουσίας και διακυβέρνησης, είναι πια τόσο γνωστή, που κανένας δεν κάνει καν το κόπο να την κρύψει. Γι αυτό και δεν λέω η σκαιά κυβέρνηση και διακυβέρνηση, αλλά πολύ διακριτικά ονομάζω «διακριτική» αυτήν την εξουσία που ΔΕΝ πηγάζει από τον λαό, αλλά από τα λαμπερά σαλόνια των ελάχιστων!
    Είναι λίγο άδικο, να λες σε μένα ότι δεν θίγω το παγκόσμιο καπιταλισμό. Δεν κάνω και τίποτε άλλο. Μόνο που η σημερινή μορφή εξουσίας είναι πιο περίπλοκη και τα αντίπαλα στρατόπεδα δυσδιάκριτα. Είναι κάτι σαν τα ροζ ρούχα που ξερνάει το πλυντήριο, αν πλύνεις τα ρούχα ακατάστατα. Δυστυχώς, τα πράγματα ΔΕΝ είναι απλά! Σήμερα, με την τεχνολογία που διαθέτει ο άνθρωπος επιτρέπει στον εαυτό του την μέγιστη ύβρη! Νομίζει ότι θα κάτσει σε ένα τραπέζι, θα μαζέψει τους ομοίους του και θα παίξει στα χέρια του την τύχη του πλανήτη! Για το παρόν και στον αιώνα τον άπαντα.


    @ ab irato

    Το θέμα έκανε τη βόλτα του πλανήτη.

    Μη κοιτάς εδώ στο Ελλαδισταν που λες και συ, ασχολούμαστε είτε με τη γρίπη είτε με Σαραρα-ντόρα

    Όντως, είναι περίεργο που ο σύμμαχος του "Cavaliere" κατηγορεί ΤΟΝ όμιλο. Αρχίζω να πιστεύω, ότι ο ίδιος ( ο "Cavaliere") έχει χάσει την εύνοια του ομίλου, καθόσον και μέλος του είναι και στους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη ανήκει και επομένως είναι κομμάτι τόσο της φανερής όσο και της κρυφής εξουσίας!
    Κατά τα άλλα, συμφωνώ μαζί σου.

    AntwortenLöschen
  6. @ Ab Irato,
    Κατι ακόμα περί "Cavaliere" που μου ήρθε τωρα στο μυαλό. Δεν είναι λιγάκι ύποπτο που ο ιταλικός τύπος (που ανήκει ούτως ή άλλως κατα 90% στον ίδιο) ασχολείται τον τελευταίο καιρό αδιάκοπα με τα προσωπικά του;

    AntwortenLöschen
  7. Όχι, δεν είναι παράξενο.
    Αφού είδαν (οι ψευδοαριστεροί) πως δεν μπορούν να τον χτυπήσουν πολιτικά (άλλωστε, οι νεο-ιταλοί δεν είναι και πολύ πιο πολιτικοποιημένοι από τους νεοέλληνες), ακολουθούν τώρα τον "πικάντικο" και "γαργαλιστικό" δρόμο. Βέβαια, και πάλι δε θα υπάρξει αποτέλεσμα, διότι οι νεο-ιταλοί (όπως και οι νεοέλληνες) έχουν ως ινδάλματα τους καταφερτζήδες και τους προκλητικούς - ήτοι, τα λαμόγια. Ως προς το ότι ελέγχει τη μεγάλη μερίδα των Μ.Μ.Ε. της Ιταλίας και, παρ' όλα αυτά τον ξεμπροστιάζουν, δε βλέπω να τον ανησυχεί διόλου. Άλλωστε, ο ίδιος "ψοφάει" για υπερπροβολή (έστω και αρνητική). Περισσότερο τον τρομοκρατεί το ενδεχόμενο να λησμονηθεί ή να μην έχουν αποτέλεσμα οι πλαστικές εγχειρίσεις και οι εμφυτεύσεις τριχών στην κεφάλα του. Συνοψίζω: όσα κι αν του προσάπτουν, δεν κινδυνεύει άμεσα διότι ικανοποιεί (έστω και "φαντασιακά") τα απωθημένα και αντικατοπτρίζει τα συμπλέγματα δεκάδων εκατομμυρίων συμπατριωτών του. Τόσο απλά. Βέβαια, υπάρχει και το ζήτημα της (ιδιαίτερα εκτεταμένης και διευρυμένης) διαπλοκής-συνενοχής, που δίνει την ευκαιρία σε όλο και περισσότερους να ροκανίζουν κλεψιμέικα...

    Υ.Γ. Να σου θυμίσω τον δικό μας "αείμνηστο" με το ζιβάγκο; Είναι ένας παραλληλισμός με κάποια κοινά χαρακτηριστικά (κυρίως, ως προς την ανοχή του κόσμου), αν και πολλοί θα διαφωνούσαν...

    AntwortenLöschen
  8. Κι ο Ιταλός σωστός (έστω και αποσπασματικά) κι εσύ, κι ο ab irato, και οι άλλοι σχολιαστές.
    Το δίκιο μας που και κυρίως ΠΩΣ θα το βρούμε;

    AntwortenLöschen
  9. @ Ab irato,

    Οπως τα λες! Οι τύποι σαν τον Μπερλουσκόνι έχουν γραμμένα τα συνηθισμένα! Και ο μάπας λαός καμαρώνει που ο αρχηγός είναι και "ζωηρός" για να μην πω καμια χυδαία έκφραση.


    @ Γιάννη Αγιάννη,
    πέρασα απο το χωριό σου και έμεινα μια βδομάδα. Καιρό είχα να αράξω έτσι!

    AntwortenLöschen
  10. κι ούτ' ένα μήνυμα στο μπλογκ;

    AntwortenLöschen
  11. Εμεινα το περισσότερο καιρό στο Τριάδι και δεν υπήρχε πισι ούτε για δείγμα!

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...