Freitag, 27. November 2009

Πράσινος κεφαλικός φόρος;;;



Ο πρώτος και - ποιός ξέρει μπορεί να είναι και ο καλύτερος, σύμφωνα με την Αρχή "κάθε πέρσι και καλύτερα, πρωθυπουργός της Ευρώπης των λαών, ζήτησε να εισπραχθεί ένας πράσινος φόρος.

Αν αυτός ο νέος φόρος είναι άμεσος, τότε καλώς να τον ζητήσει, θα τον χειροκροτήσω !!!

Αν είναι έμμεσος, όπως όλοι οι φόροι που εισπράττει η κομισιόν από τα κράτη μέλη για την πάρτη της και τα πάρτι της, τότε…. κακώς θα τον ζητήσει.
Το ερώτημα που μπαίνει είναι ποιος θα αντισταθεί, με ποια μέσα και σε ποιόν τόπο αν αυτός ο νέος φόρος έχει το νόημα ενός χαρατσιού ή κεφαλικού φόρου;
Και μια και μιλάμε για τον Van Herman Rompuy, θε ξέρετε βέβαια ότι είναι παντελώς αντίθετος με την ενσωμάτωσης της Τουρκίας στην Ευρώπη. Αν αυτή η θέση του παραμείνει ισχυρή, είναι μεγάλο ερωτηματικό, καθόσον οι κακές παρέες του είναι υπέρ!
Όπως και να χει το θέμα, είναι 1000 φορές καλύτερος από τον Μπλέρ και τον κάθε Μπλέρ, ψευτοσοσιαλιστή, ψευτοεργατικό και δεν ξέρω και γω τι άλλες ρόμπες φοράνε όλοι αυτοί οι ξεδιάντροποι.

8 Kommentare:

  1. Η γνωστή και προαιώνια πρακτική: τα παράσιτα και οι χαραμοφάηδες της κάθε εξουσίας καρπώνονται τον μόχθο και λεηλατούν την καθημερινότητα των υπόδουλων υπηκόων.
    Αν η πρόταση ήταν να αλλάξουμε προσανατολισμό (ήτοι, τρόπο ζωής) και να αποποιηθούμε τη θρησκεία της υπερκατανάλωσης (με τη συνεπακόλουθη καθολική καταστροφή), τότε ναι.
    Όμως, εκείνο το οποίο (για μία ακόμη φορά) ισχύει, είναι το γνωστό και δοκιμασμένο: μας πιάνουν τον "κόπο"...

    AntwortenLöschen
  2. @ ad noctum,

    Οπως θα ξέρεις ενα μέρος του ΦΠΑ πάει στην κοινότητα. Αν απο την ιδρυση της η κοινότητα μάζευε ένα μέρος των άμεσων φόρων, η κατάσταση σήμερα θα ήταν εντελώς διαφορετική. Θα νοιαζότανε για την τοπική παραγωγή και όχι για την παγκόσμια. Θα νοιαζότανε για την νόμιμη εργασία και όχι για την παράνομη. Ούτε η μετανάστευση θα έφτανε σε όρια εγκληματικά, ούτε οι ΗΠΑ θα διέταζαν, έτσι όπως διατάζουν σήμερα, ούτε ο ΠΟΕ θα τόλμαγε να κανει μηνύσεις στην κοινότητα, γιατι δεν αφήνει ελεύθερα τα σκουπίδια των μεταλλαγμένων.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, κανένας δεν θα εδειχνε το ελάχιστο ενδιαφέρον να μπει η Τουρκία των 80 εκ. στην Ε.Ε., γιατι οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών θα μάζευαν πολύ λιγότερα απο όσα προβλέπουν να μαζεψει απο τον ΦΠΑ!!

    Αυτές τις απλές σκέψεις, που δεν είναι και ακραίες ούτε καν "σοσιαλιστικές" δεν μπορεί να μην τις κάνουν και κάποιοι άλλοι.

    Αυτό σκέφτηκα, όταν άκουσα περί πράσινου φόρου!

    AntwortenLöschen
  3. Υπερτιμημενα ανθρωπακια του κερατα!!!
    Πρασινος φορος και πρασινα αλογα!!!
    Το Κιότο τι γινεται;;;
    Αυτη η πρασιναδα κοστιζει πολυ.
    Σκουπίδια και πρασιναδα η επομενη γενιά του χρηματιστηρίου.
    Στο Τριαδι εεε;;;; τι γυρευες στην πολυπαθη περιοχή της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΑΕ.;;;

    AntwortenLöschen
  4. @ taspa,

    Γειά σου κοπελάρα μου.

    Η Κοπεγχάγη, θα είναι μια απο τα ίδια. Το δε κλίμα θα επιβαρυνθεί απο τα καυσαέρια των ιδιωτικών αεροπλάνων που θα καταφθάσουν μεταφέροντας τους αρχηγούς μας!
    Να τους έχει καλά ο Κύριος και Θεός μας, για να βρωμίζουν ακόμα περισσότερο τον πλανήτη!!

    Στο Τριάδι πήγα να δω μια πολύ αγαπημένη φιλενάδα, που είχε σπάσει το ποδι της και έκατσα Δευτέρα - Παρασκευή, με διάλυμα την Τετάρτη που βγήκαμε για μεσημεριανό κρασάκι με άλλα φιλαράκια εξ ίσου αγαπημένα!
    Τέλος έμεινα και Σ/Κ, γιατι τρένο γεμάτο και γω άλλο που δεν ήθελα να κάτσω λίγο ακόμα.
    Οι δεσμοί μου με τη Σαλονίκη είναι πολύ παλιοί, δεν σε λέω απο πότε για να μην μαρτυρήσω την ηλικία μου.

    AntwortenLöschen
  5. Λιγο Αριστερα[ παναγια μου μια ζωή με κηνυγαει αυτή η λεξη ]Ευθεία επανω Πανόραμα και πάλι Αριστερα ο Γενεθλιος τόπος.!!!!!!!!!
    Οσο για την ηλικια ......βγαλ' του σκουφια σου και βαρα με.!!!!!!!!!

    AntwortenLöschen
  6. καλα να με κυνηγα η Αριστερα ταθαλα και ταπαθα.
    Να με κυνηγα ομως ο [ κηνυγος] κυνηγός θα εχει μεγαλο δικιο!!!!!!!!!!

    AntwortenLöschen
  7. Η απάντηση στα οικονομικά, ηθικά και οικολογικά αιτήματα των καιρών είναι "ήπια αποανάπτυξη".

    AntwortenLöschen
  8. @ Zalmoxis,

    Οχι ήπια απο-ανάπτυξη, αλλα σκληρή!

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...