Samstag, 5. Dezember 2009

Το άσπρο φως είναι μείγμα όλων των χρωμάτων!~





Φαίνεται, ότι η πιο σημαντική είδηση της βδομάδας είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Ελβετίας, όπου το 57% του ελβετικού λαού απεφάνθη ότι είναι κατά των μιναρέδων, προσοχή όχι κατά των ισλαμικών ναών, αλλά απλώς κατά των μιναρέδων, δηλαδή κατά των υψηλών πύργων εκ των οποίων ο ιμάμης διαλαλεί πίστη στον Μωάμεθ και που εν ολίγοις κάνει προσηλυτισμό! Στο δικό μας σύνταγμα, υποθέτω και στο ελβετικό ο προσηλυτισμός απαγορεύεται. Δεν ερμηνεύεται εντούτοις η δημόσια προσευχή των ισλαμιστών ως προσηλυτισμός, αλλά ως έκφραση της πίστης τους.

Όπως και να χει όμως το ζήτημα, ο λαός αποφάσισε και
αυτό δεν αρέσει καθόλου στην πλανητική μας ελίτ, αυτό είναι απλά και
κατηγορηματικά


α π α γ ο ρ ε υ τ ι κ ό!

Αυτό είναι που πονάει και όχι η απαγόρευση των μιναρέδων.
Ακόμα και το Βατικανό, που να μην ξεχνάτε σε ποιά λέσχη παραβρίσκεται, τάχθηκε εναντίον!
Κατά τη δική μου την αντίληψη, η δυτική κοινωνία έχει μπει πλέον για τα καλά στη φάση ενός «σκοταδιστικού φωτισμού» ή ενός «φωτισμένου σκοταδισμού», ως προπομπός ενός «ολοκληρωτικού φωτισμού» δηλαδή του πλέριου, αδιάκοπου, άσπρου τόσο άσπρου που σε στραβώνει και καταλήγει να βλέπεις ένα αδιαπέραστο μαύρο!
Πρωτοπόρος αυτής της λευκότητας είναι η Γερμανία με τα λευκά κελιά και μάλιστα λίγες δεκαετίες μετά το μαύρο του φασισμού και επί σοσιαλιστικής κυβέρνησης.

Στην υγειά μας λοιπόν και εις ανώτερα!!!!
Οι ισλαμιστές να είναι καλά. Όταν θα τα έχουν όλα ισοπεδώσει, θα τους εξολοθρέψουμε με πυρηνικές κεφαλές. Τι τις έχουμε για;
Στις φωτογραφίες της Αγιάς Σοφιάς, βλέπουμε πόσο οι ισλαμιστές σέβονται ή ανέχονται τις ξένες θρησκείες.
Συμπληρωματικά του παρόντος δείτε και αυτό και θα καταλάβετε για την ανοχής της αδιαλαξίας που έχει κυριεύσει την εξαθλιωμένη πνευματικά και σύντομα και οικονομικα Δύση!

Αντιγράφω απο το λίνκ που σας στέλνω, για όσους βαρεθούν να πατήσουν:


Στο Ιράκ ζουν από την απαρχή του Χριστιανισμού, ιρακινοί χριστιανοί. Σήμερα αυτό το κομμάτι του πληθυσμού ταυτίζεται από τους Άραβες μουσουλμάνους με την αιτία του κακού. Την τέχνη του «Διαίρει και βασίλευε» την γνωρίζει η Αμερική, αλλά και κάθε δύναμη κατοχής με κάθε λεπτομέρεια.
Ενώ αυτοί λεηλατούν τη χώρα, οι κατεχόμενοι μπορούν να σφάζονται με την ησυχία τους!

Από τους 650.000 χριστιανούς, που ζούσαν στο Ιράκ, τα τρία τέταρτα έχουν ήδη εκπατριστεί.
Ένα από τα τραγικά θύματα αυτής της γενοκτονίας ήταν και ο ορθόδοξος παπάς Παύλος Ισκαντάρ. Το πτώμα του βρέθηκε μετά από την 48ωρη απαγωγή του χωρίς δέρμα και τα άνω και κάτω άκρα του ξεριζωμένα


Διαβάστε και τον "Ινφογνώμων"

17 Kommentare:

  1. Δε θέλω να σχολιάσω την απόφαση των Ελβετών. Προτιμώ να σταθώ στην επιμονή τους να διενεργούν δημοψηφίσματα - ακόμη και για ζητήματα φαινομενικώς ασήμαντα. Απεναντίας, στη χώρα όπου "γεννήθηκε η δημοκρατία", μια τέτοια ενέργεια εξακολουθεί να θεωρείται αδιανόητη σπατάλη χρόνου και χρήματος. Είπαμε: αυτά είναι για τους "κουτόφραγκους" της Εσπερίας...

    AntwortenLöschen
  2. @ ad noctum,

    πιο πολύ απ όλα αυτά με ενόχλησε η απαξίωση της διαδικασίας.
    Μάλιστα ο Μιχάλη Μητσός δηλώνει δημοσίως, ότι για τέτοια ζητήματα δεν θα ρωτάμε τον λαό, γιατί η Δημοκρατία δεν αποφασίζεται με δημοκρατικές διαδικασίες.
    Στη πραγματικότητα, ενώ μέχρι ενός σημείου έχουν καταφέρει να "απαλλάξουν" τον λαό από αποφάσεις που τον αφορούν απόλυτα, θέλουν να του αφαιρέσουν κάθε δυνατότητα έκφρασης γνώμης. Ο λαός είναι ανώριμος, τι τις θέλει τις απόψεις. Εσύ λαέ θα έχεις άποψη όταν εμείς θέλουμε και όποτε εμείς θέλουμε.

    Για την ουσία, είμαι ενάντια του Ισλάμ, τελεία και παύλα. Και μακάρι να καταφέρουν και οι ισλαμιστές να ξεπεράσουν αυτήν την θρησκεία, που από την φύση της οδηγεί σε φονταμενταλισμό.
    Όταν θα το πετύχουν η ανθρωπότητα θα έχει κάνει ένα βήμα μπρος!

    AntwortenLöschen
  3. @ ad noctum

    Συμφωνώ απολύτως. Η ευθύνη βαραίνει τον ελληνικό λαό, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται για τα δικαιώματά του. Τα δικαιώματα δεν δίδονται. Παίρνονται.

    @ ange-ta

    Όλες οι θρησκείες οδηγούν από την φύση τους στον φονταμενταλισμό. Άλλο φανέρωμα, άλλο ιεροφάνεια και άλλο θρησκεία. Σ' αυτό το τελευταίο έχει καταντήσει (διότι περί κατάντιας πρόκειται) και ο χριστιανισμός.

    AntwortenLöschen
  4. Δεν έχω καμιά διάθεση ή επιθυμία να υπερασπιστώ τον χριστιανισμό.
    Όμως:
    Ο χριστιανισμός της Δύσης πρωτίστως, (η χριστιανική Ανατολή ήταν κατά την κατακτητική εποχή του χριστιανισμού, σε βαριά σκλαβιά) έχει ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ μια αιματοβαμμένη ιστορία. Εντούτοις ας πούμε με σύνεση σήμερα, ότι ΔΕΝ είναι απαραίτητο να αφήσουμε τον ισλαμισμό να καταστέλλει και να βιάζει ανθρώπινα όντα, επειδή "όλες οι θρησκείες είναι ίδιες"
    Αλλά ακόμα και έτσι, ΔΕΝ βλέπω κανένα λόγο να έχουμε να πολεμήσουμε με δύο θηρία. Με το χριστιανικό θηρίο και με το ισλαμικό θηρίο. Αυτή η ανοχή της άλλης θρησκείας απο αυτήν που έχουμε σαν ιστορική κληρονομιά όλοι οι ευρωπαίοι, είναι εξαιρετικά θλιβερή.
    Και παρότι το λέω υπό τύπο αστειότητας (πυρηνικά) αυτό πιστεύω ότι θα συμβεί. Να εξολοθρευτούν στην αρχή βιολογικά οι βολικοί και πονόψυχοι χριστιανοί (με την θεωρία περί ισότητας στην άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων όλων των φυλών και των λαών) και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε με τους βάρβαρους ισλαμιστές.
    Η κυρίαρχη άρχουσα τάξη σήμερα έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην εαυτή της.
    Εξ άλλου η καταστολή και η ακραία καταπίεση που ασκεί ο ισλαμισμός σήμερα, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ!!!
    Γι αυτό, καλά θα κάνει ο κάθε προοδευτικός άνθρωπος να σκέφτεται με πολύ σύνεση τα περι "ελευθερίας" των θρησκειών!!

    AntwortenLöschen
  5. Ίσως φανεί πως είμαι ο "συνήγορος του διαβόλου", αλλά θαρρώ πως τα λογής δόγματα (π.χ. θρησκείες, ιδεοληψίες, απόλυτες και αμετακίνητες ιδεολογίες, κλπ.) έχουν επικρατήσει και παγιωθεί λόγω των (εκδηλωμένων ήδη από καταβολής κόσμου) πολυποίκιλων ανθρωπίνων ελαττωμάτων και ατελειών, ήγουν: αδυναμία (ή απροθυμία) αρμονικής συνύπαρξης, ανασφάλειες κάθε είδους, εξουσιομανία, απληστία, φόβοι (βάσιμοι ή αδικαιολόγητοι), κ.ο.κ. Βέβαια, τα προηγούμενα βρίσκονται σε μια διαρκή και ακατάπαυστη σχέση αλληλεξάρτησης μεταξύ τους - δηλαδή, το ένα είναι αποτέλεσμα του άλλου και αντιστρόφως...

    AntwortenLöschen
  6. Στέργιος7/12/09 19:16

    (1)
    Θα έλεγα ότι πρέπει να απαγορεύσουμε στους μουσουλμάνους να γίνουν πλειοψηφία γιατί δεν μας αρέσουν! Η δημοκρατία να είναι μόνο για μας.

    Θα έλεγα ότι η πλειοψηφία πρέπει τώρα να αποφασίσει ποτέ να μην υπάρξει «άλλη» πλειοψηφία. Μπορεί με ένα δημοψήφισμα!

    Θα έλεγα να γίνουν πολλά δημοψηφίσματα. Ένα για να απαγορεύσουμε τους κομμουνιστές που εξισώνονται με τους ναζί. Ένα για τους συνδικαλιστές που ποδηγετούν τους εργαζόμενους και δεν αφήνουν ελευθέρους να διαλέγουν νομικό καθεστώς μισθωτής δουλείας. Ένα για τους μετανάστες, για τις ξένες φυλές, για τους εξωκοινοβουλευτικούς, για τους διαδηλωτές, για τους ενοχλητικούς διανοούμενους… τέλος πάντων για κάθε διαφορετικό και επικίνδυνο που μας χαλάει.

    Να διαβάσουμε από την ανάποδη και με ευχαρίστηση και το γνωστό ποίημα του Μάρτιν Νιμέλερ «Πρώτα ήρθαν για τους κομμουνιστές» και να αναφωνήσουμε «καλά τους έκαναν»!

    AntwortenLöschen
  7. Στέργιος7/12/09 19:17

    (2)
    Προσωπικά είμαι κατά των θρησκειών και κάθε προσηλυτισμού. Κατά των καμπαναριών και των μιναρέδων. Κατά οποιασδήποτε βάπτισης πριν τα 18. Είναι απίστευτος σκοταδισμός του παρελθόντος.

    Η θρησκεία να είναι ιδιωτική υπόθεση και πρέπει να απαγορεύεται η κατοχή δημόσιου πνευματικού χώρου (εξουσία) από αυτή. Όπως κάθε έθιμο, ιστορία, φιλοσοφία, ιδεολογία. Καμιά διάκριση θρησκειών. Καμιά δεν είναι υπεράνω άλλων και καμιά δεν είναι αναμάρτητη με την έννοια των έργων αυτών που την εφάρμοσαν.

    Τα όργια των χριστιανών (κρατών, κατακτητών και ιερατείων) συναγωνίζονται ιστορικά αυτά των φανατικών ισλαμιστών. Ακόμη και αυτό το έκτρωμα που ονόμασαν ελληνορθόδοξο πολιτισμό μια μαύρη εποχή καταστροφής του Ελληνικού πολιτισμού ήταν, όχι πολιτισμός. Και όποιος ένοιωσε στο πετσί του τα βασανιστήρια της «Ελλάδος των Ελλήνων χριστιανών» ξέρει…

    Τα περί μιναρέ είναι άλλα λόγια… στην ουσία ο υφέρπων φασισμός επανεμφανίζεται. Το ίδιο και τα περί μονομερών εγκλημάτων των ισλαμιστών σε βάρος των χριστιανών.

    Κρυφός φασισμός. Καταργούν τα καμπαναριά αυτοί, τους μιναρέδες - και όχι μόνο - εμείς! Την εκκλησία αυτοί; το τζαμί εμείς. Ασέβεια αυτοί; ασέβεια και εμείς! Έλλειμμα δημοκρατίας αυτοί; έλλειμμα για αυτούς και από μας. Τόσο πολιτισμός!

    Και τα περί πολιτισμού της χριστιανικής Ευρώπης που όμως κατέχει (με τις ΗΠΑ) και βομβαρδίζει ασύστολα το Ιράκ και το Αφγανιστάν (και αιώνες είχε υπόδουλους εκατομμύρια μουσουλμάνους χωρίς καμιά ντροπή… τότε καλά ήταν έ;;;) απλά επιβεβαιώνει το «βαθύ» είδος της.

    Οι φανατικοί μουσουλμάνοι είναι 500 χρόνια πίσω και θέλουν να μας πάνε εκεί. Αυτοί που ξεσηκώνουν σύννεφα φόβου και τρόμου εναντίον τους είναι 200 χρόνια πίσω και θέλουν να μας σύρουν εκεί. Και οι δυο απορριπτέοι.

    AntwortenLöschen
  8. @ Ab Irato,
    Η θρησκεία, όπως την νομίζουμε ναι!
    Διαβάζοντας τις «μνήμες φωτιάς» του Γκαλεάνο, δεν μπορεί παρά να σε βάζει σε σκέψεις η σχέση του ανθρώπου με το θείο!
    Δεν ξέρω αν υπάρχει, αν έχει υπάρξει και αν θα υπάρξει στο μέλλον κοινωνία χωρίς θρησκεία.
    Γράφει ο Γκαλεάνο: Οι ινδιάνοι έτρωγαν τους σολομούς και πέταγαν τα κόκαλα στο ποτάμι, σαν αντιπροσφορά και αίτημα συγνώμης επειδή αφαιρούσαν αυτά τα άγια πλάσματα από το χώρο τους. Όταν ήρθαν οι βάρβαροι, και ξεπάτωσαν το ποτάμι από τους σολομούς, οι ινδιάνοι είπαν ότι οι σολομοί δεν ξαναγύρισαν, επειδή οι λευκοί σταμάτησαν να πετούν τα κόκαλα στο ποτάμι. Και συνεχίζει ο ίδιος, γράφοντας « και ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι έχουν άδικο».
    Και γράφει και ο Χέγκελ: «Ο παγανισμός ήταν θρησκεία ελεύθερων και ικανοποιημένων ανθρώπων, ο χριστιανισμός είναι θρησκεία δούλων, που ο καισαρισμός (μονοθεΐα) τους καταδικάζει να ονειροπολούν μια απατηλή ζωή σ έναν κόσμο άλλο από την πραγματικότητα».
    Η επικράτηση του λόγου μετά τον διαφωτισμό και η πίστη στην επιστήμη οδήγησε τον νεωτερικό άνθρωπο σε απαξίωση κάθε άλλης αξίας πλην αυτής της απόλυτης και αέναης προόδου, πίστη που οδηγεί στα σημερινά αδιέξοδα και στην τελική κατάρρευσης του πλανήτη, αν δεν αλλάξει κάτι ενδιάμεσα.
    Στα λέω αυτά τα σίγουρα γνωστά σε σένα, γιατί δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι ο άνθρωπος ήταν έτσι από καταβολής κόσμου. Οφείλουμε να θυμόμαστε ότι άνθρωπος υπάρχει εδώ και 3 – 10 εκατομμύρια χρόνια. Η αντίθεση ανθρώπου - φύση ξεκινά με τον διαφωτισμό. Το σήμερα είναι μια απλή συνέχεια αυτής της ιδεολογίας και φιλοσοφίας της «ανάπτυξης με κάθε μέσο». Ιδεολογία, στην οποία ούτε ο Μαρξ δεν κατάφερε να δημιουργήσει μια ρωγμή. Ούτε ο Μάρξ, επειδή και ο Μάρξ είναι μαθητής και δάσκαλος αυτής της ίδιας σχολής.

    Ανεξάρτητα, όμως από την παραπάνω τοποθέτηση μου περί θρησκείας γενικά, είμαι ΚΑΙ όλως ιδιαιτέρως αντίθετη με το Ισλάμ!
    Και συνεχίζω με τον φίλο τον

    @ Στέργιο,
    Αν θέλεις να με πεις φασίστρια γιατί δεν θέλω μιναρέδες στη γειτονιά μου, σκασίλα μου μεγάλη!
    Δεν θέλω μιναρέδες, δεν θέλω μαντήλες, δεν θέλω να συμμετάσχω στην μουτιλασιόν των νεαρών κοριτσιών με την υποστήριξη αυτής της θρησκείας, δεν θέλω να βοηθήσω με οποιαδήποτε ενέργεια μου, όσο ελαφριά και αν είναι, το Ισλάμ να επιβληθεί ξανά όπως το έκανε 800 χρόνια πριν, δηλαδή με σφαγές και γενοκτονίες, μη τύχει και με χαρακτηρίσει ο κάθε κύριος Στέργιος και Μητσός φασίστρια!
    Σκασίλα μου, άλλη μια φορά, για να μην γράψω κάτι απρεπές!
    Δεν θέλω να ακούω αυτή την κουτή αιτιολογία «μα και οι χριστιανοί έκαναν εγκλήματα» γιατί μοιάζει με τη λογική της ΝΔ, μα και το ΠΑΣΟΚ έκλεβε, δηλαδή, γιατί να μην κλέψουμε και μείς.
    Αν, λοιπόν, υπάρχει κάποιος που λέει να αφήσουμε όλες τις θρησκείες ελεύθερες, τότε να αφήσουμε και τις ιδεολογίες !
    Και αν υπάρξει μια σχολή, που λέει να σκοτώνουμε τους καστανούς γιατί είναι κυρίαρχο χρώμα και μια μέρα όλοι θα είναι καστανοί και θα χαθούν οι ξανθοί και οι ξανθές, τότε να τους αφήσουμε ελεύθερους και αυτούς να διακηρύττουν αυτή τη ιδεολογία, όπως κάνουν σήμερα οι ισλαμιστές με τους άπιστους και πάει λέγοντας.
    Δηλαδή, απλά πράγματα: Δεν μπορείς με μια ισοπεδωμένη λογική να φτάσεις πουθενά! Πρέπει να αντιμετωπίζουμε εδώ και τώρα κάθε καινούργιο πρόβλημα. Η αγριότητα του ισλαμισμού είναι εδώ και τώρα πρόβλημα και το αντιμετωπίζουμε με θάρρος και όχι με ραγιαδισμό! Θυμήσου τη δουλικότητα όλων των διανοούμενων με τις καρικατούρες του Δανού.

    AntwortenLöschen
  9. Ναι μεν, αλλά:
    Πολύ πριν τον Διαφωτισμό, οι προκολομβιανοί πολιτισμοί (π.χ. Incas, Aztecas, κλπ.), στα πλαίσια των θρησκειών τους, είχαν καθιερώσει την πρακτική των μαζικών ανθρωποθυσιών. Και, ας μη λησμονούμε πως, ακόμη κι εκείνες οι κοινωνίες ήταν βαθιά ταξικές (με τον δικό τους τρόπο) και οι θρησκείες τους αυτόν ακριβώς τον σκοπό εξυπηρετούσαν: τη διατήρηση του status quo...

    AntwortenLöschen
  10. @ Ab Irato,

    "ταξική" δεν θα το έλεγα! Υπήρχε μια οργανωτική δομή.
    (Δεν αποκλείεται, να είχαν και αυτοί την ίδια πορεία, αν τους αφήναμε).

    Η θρησκεία τους παγανιστική δηλαδή πανθεϊστική, που σημαίνει σε κάθε μικρό και μεγάλο κομμάτι της φύσης υπάρχει και ένα πνεύμα ή ένας θεός βοηθάει ή στηρίζει το στάτους κβο, με την έννοια της διατηρησης της παράδοσης. Δηλαδή του σέβασμού των προγόνων και της ιστορίας.
    Πως να σκεφτείς κοινωνία χωρίς ιστορία;;;
    Γίνεται; Δεν γίνεται! Στην ανθρώπινη μορφή ζωής, η θρησκεία παίζει καθοριστικό ρόλο.
    Το ζωάκι πάντα λ.χ. μένει με το άλλο φύλο, μόνο όση ώρα διαρκεί το σεξ τους. Μετά χάνονται. Ούτε ιστορία, ούτε παράδοση, ούτε καταπίεση, ούτε παντοθυσία, ούτε τράπεζες!

    Εντάξει δεν ήταν αγιοι οι ινδιάνοι, αλλα ήταν χιλιάδες φορές ανώτεροι απο μας. Ακόμα και αν πολλοί ινδιάνοι στάθηκαν στο πλευρό των κατακτητών, προδίδοντας την πατρίδα τους και τη θρησκεία τους, δεν τους εξισώνει με την λευκη φυλή.

    Δεν θα αναβιώσουμε την ινδιάνικη κουλτούρα. Απλώς τους αναφέρω σε αντιπαράθεση με τα σημερινά τέρατα της κολάσεως, για να μεταχειριστώ θρησκευτικούς όρους.

    Και επειδή ξεστράτισε η συζήτηση, θέλω να σουμάρω λέγοντας, ότι αμφιβάλω σε αυτό που πριν λίγα χρόνια θα το θεωρούσα εκ των ων ούκ άνευ:

    "Η θρησκεία ευθύνεται για όλα τα κακά της ανθρωπότητας"

    Αντί αυτού θα έλεγα ότι:

    "Η θρησκεία ευθύνεται για όλα τα κακά και τα καλά της ανθρωπότητας",

    πράγμα που σημαίνει ότι

    "Η θρησκεία δεν ευθύνεται για όλα τα κακά της ανθρωπότητας"

    AntwortenLöschen
  11. Θα έλεγα:
    Η ανθρωπότητα ευθύνεται για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας...

    AntwortenLöschen
  12. @ ab irato,

    σ αυτό δεν θα διαφωνήσω καθόλου!!!!

    AntwortenLöschen
  13. Στέργιος9/12/09 10:16

    ange-ta

    Δεν κάνω προσωπικούς χαρακτηρισμούς και δεν είχα τέτοια πρόθεση είτε είναι σκασίλα σου είτε όχι, παρομοίως.

    Δεν είναι κάθε κατάργηση φασισμός και πολύ περισσότερο η κατάργηση του φασισμού. Να μη μπερδευόμαστε. Απλά λέω που μπορεί να οδηγήσει μια λογική της δικτατορίας της πλειοψηφίας.

    Και βέβαια να αντιμετωπίζουμε κάθε πράγμα στο καιρό του. Τώρα δεν είναι καιρός να εκδράμουμε κατά της… Ιεράς Εξέτασης! Είναι όμως καιρός να αντισταθούμε κατά κάθε φονταμενταλισμού ισλαμικού ή μη και κάθε κρυπτοφασισμού. Σιγά τις διαφορές!

    Προσοχή όμως. Οι μονομερείς και διακριτικές απαγορεύσεις αναπαράγουν από την αρνητική πλευρά αυτό που πάνε να πολεμήσουν. Δεν κατάλαβα δηλαδή από πού και ως που θα επιτρέπω κάτι στους χριστιανούς και όχι το ίδιο στους μουσουλμάνους; Αυτό είναι γελοιοποίηση του Νόμου και του Δικαίου. Στην Ευρώπη σήμερα έχουμε πρώτα πολίτες και μετά χριστιανούς, μουσουλμάνους, αριστερούς, δεξιούς, ολυμπιακούς και παναθηναϊκούς. Τα ανθρώπινα δικαιώματα προηγούνται κάθε άλλου δικαιώματος. Αν οι μουσουλμάνοι παραβιάσουν έναν Νόμο (και όχι νόμο)να τιμωρηθούν ως πολίτες όχι ως μουσουλμάνοι. Το ίδιο και οι χριστιανοί.

    Εγώ δεν έγραψα απλώς «και οι χριστιανοί έκαναν εγκλήματα». Έγραψα κάνουν σήμερα εγκλήματα γιατί το κατάπιες;;; Μα δεν κάνουν κάθε είδους εγκλήματα; Από ναρκωτικά, φόνους, μαφίες, εμπόριο γυναικών, εκμετάλλευση ανθρώπων και παιδιών, πολέμους, κατοχές, βομβαρδισμούς, διαφθορά λαών και ανθρώπων, δικτατορίες, απαγορεύσεις, βασανιστήρια σε φανερές και κρυφές φυλακές, απαγορεύσεις, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, φακέλωμα και παρακολουθήσεις….
    Όλα αυτά γίνονται σήμερα, καθημερινά στη χριστιανική επικράτεια κρατών και εθνών και μας φοβίζουν ότι θα… γίνουν (όχι όλα) αν επικρατήσουν οι μουσουλμάνοι. Και πρέπει να βλέπουμε μόνο τον κίνδυνο των μουσουλμάνων! Γιατί αν έρθουν λέει θα μας φέρουν κατοχή! Ενώ αν τους έχουμε υπό κατοχή…. Έλα μου ντε…

    Μα φυσικά όλα αυτά τα κάνουν σήμερα στο περίπου χειρότερα ή λιγότερα και οι μουσουλμάνοι. Και φυσικά πρέπει να δώσουμε μάχη εναντίον τους. Όχι όμως να μας παραμυθιάζουν ότι συμβαίνουν μόνο σε αυτούς!

    Λες «Αν, λοιπόν, υπάρχει κάποιος που λέει να αφήσουμε όλες τις θρησκείες ελεύθερες, τότε να αφήσουμε και τις ιδεολογίες». Έχω τη μαρξιστική αντίληψη και όχι τη κοσμοπολίτικη. Φυσικά θα υπάρχουν απαγορεύσεις που αντανακλούν τα συμφέροντα του λαού και το επίπεδο των σύγχρονων κατακτήσεων και δημοκρατικών δικαιωμάτων του. Αυτό δεν λύνει τα σχοινιά σε κάθε απαγόρευση σήμερα. Είναι πιο πολύπλοκο το θέμα δεν είναι ένα ναι ή όχι.

    AntwortenLöschen
  14. http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&s=shmeia-anaforas&c=texnes&date=09/12/2009

    AntwortenLöschen
  15. @ Στέργιο,

    Με συγχωρείς, αλλα θα σου απαντήσω λιγο φουρκισμένα:

    Η θέση μου είναι απλή, μονότονη και γι αυτό ξεκάθαρη: ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!!!!!!!!!

    τελεία!!!!!!

    Ούτε τον καπιταλισμό γουστάρω, αλλα τώρα λέω ότι δεν γουστάρω το ισλάμ.

    Τον χριστιανισμό τον χρεώθηκα και θα σκεφτώ πολύ να πω με την ίδια ένταση: δεν γουστάρω τον χριστιανισμό.

    Αλλα δεν κάνω συγκρίσεις θρησκειών ούτε διδακτορική διατριβή, απλά ξαναλέω: δεν γουσταρω το ισλαμ, ούτε το κοράνι ούτε την μαντήλα!

    Αν κάποιος γουστάρει το ισλάμ, γούστο σου. Να πάει όμως να ζήσει εκει. Για τους άνδρες είναι παραδεισος! Μπορεί να μαστιγωνει τη γυναικα του με το ελεύθερο! Θα του πούνε και μπράβο! Και την νεαρή κορούλα του, πριν ακόμα αρχίσει να ξεχωρίζει το στήθος της μπορείς με την ευλογία του Αλάχ να την κατακρεουργήσεις. Μπορεί και να πεθάνει στην κατ οίκον εγχείρηση, αλλα δεν πειράζει, κορίτσι είναι!
    Εγω όμως σου επαναλαμβάνω, δεν γουστάρω το ισλάμ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ.

    Απαντάει πολύ ευστοχα η ad noctum.

    Διάβασε να φρίξεις, αλλα εσύ δεν θα φρίξεις γιατι θα θυμηθεις ότι ο καπιταλισμός είναι κακός.

    Και για να καταλάβεις ότι η σημερινή αριστερή διανόηση εχει υποστεί πνευματικό ευνουχισμό, σου μεταφέρω την απορία της σουδανής δημοσιογράφου:

    «Υπάρχει σήμερα ένα παράδοξο στη σουδανική κοινωνία: γυναίκες ταπεινής καταγωγής, με λιγότερα πνευματικά και οικονομικά εφόδια προσπαθούν να αντισταθούν στο έθιμο της κλειτοριδεκτομής, ενώ μορφωμένες γυναίκες εξακολουθούν να το στηρίζουν. Είναι ένα μυστήριο που δεν μπορώ να εξηγήσω".

    Κατάλαβες μάτια μου;; που έλεγε και ο αυστραλός γαμπρός μου.

    AntwortenLöschen
  16. Κωνσταντίνος16/12/09 10:35

    Η αθέατη πλευρά της πολυπολιτισμικότητας

    Ο Νεοκλής Σαρρής σχολιάζει. Δείτε το, διότι αξίζει τον κόπο.

    AntwortenLöschen
  17. @ Κωνσταντίνε,

    πολύ καλό ο Σαρρής.

    Με την ευκαιρία να τον περάσω στα μπλόγκ που παρακολουθώ.

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...