Mittwoch, 27. Januar 2010

Ο πόλεμος των πολιτισμών. ( Με τροποποίση του αρχικού)



Η Γαλλία ετοιμάζεται να απαγορεύσει τη Μπούργκα!

Σε σχετική μελέτη, προτείνεται η απαγόρευση της μπούργκας, εντός των νοσοκομείων, των σχολείων, των δημόσιων μέσων μεταφοράς και άλλων δημόσιων χώρων.

Η κοινοβουλευτική επιτροπή προτείνει ακόμα να μην εκδίδεται κάρτα παραμονής στη χώρα και να μη δίδεται γαλλική υπηκοότητα σε όσους φέρουν ορατά σύμβολα «ριζοσπαστικής θρησκευτικής λατρείας».
Αμήν και πότε!!
Να δούμε όμως ποιός θα ρθει πρώτος: Υπολογίζεται, ότι το 2050 η Ευρώπη και ο κόσμος όλος θα είναι ισλαμικός!
Δείτε το παρακάτω βίντεο, αν και είναι πολύ φαντατικό, οι αριθμοί όμως είναι τρομαχτικοί!
Ειλικρινά, δεν θα ήθελα να μεγαλώσει το εγγόνι μου σε ένα τέτοιο κόσμο!





Για να πάψω να σας τρομάζω, δείτε και την άλλη άποψη του BBC, που μας έστειλε ο Τάσος.
Διαβάστε και την απάντηση μου στο σχόλιο του "αυτό και το άλλο":

20 Kommentare:

  1. Δυστυχώς, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια.

    AntwortenLöschen
  2. Που τα ξετρυπώνεις βρε Μπουμπουλίνα ... !

    Θα το πάω στις Ανιχνεύσεις αμέσως

    AntwortenLöschen
  3. μακάρι να απαγορευτούνε και οι μαντίλες στην Ελλάδα διότι για μένα δεν είναι αισθητικά ωραίο γυναίκες να φορούν αυτά τα πράγματα, δυστυχώς η Θρησκεία του Ισλάμ είναι Ρατσιστική πρός τις γυναίκες

    Σε φιλώ γλυκά
    συγχαρητήρια για την ανάρτηση

    AntwortenLöschen
  4. Στέργιος27/1/10 10:21

    Προσωπικά το έχω πει πολλές φορές είμαι κατά της μπούργκας τόσο όσο και κατά του σταυρού. Εξ ίσου σύμβολα καθυστέρησης και υποταγής. Μάλιστα ο σταυρός στάζει και αίμα από κάθε πλευρά της ιστορίας του ενώ η μπουργκα είναι ένα παθητικό σύμβολο υποταγής και καθυστέρησης.

    Το ότι τώρα θέλουν μόνο τη κατάργηση της μπούργκας είναι απλά ένας κρυπτοϊμπεριαλισμός. Με τα σύμβολα γίνεται ένας υπόγειος πόλεμος που ντύνεται με μπούργκες, σταυρούς, πολιτισμικά συνθήματα, ιδεολογήματα, θρησκευτικά συναισθήματα, δημοκρατικά δικαιώματα κλπ. Στην ουσία είναι μια τεράστια μάχη συμφερόντων μεταξύ κάποιων εθνικών αστικών τάξεων ισλαμικών χωρών που έχουν ισχυρά φεουδαρχικά κατάλοιπα και του ιμπεριαλισμού. Απόφυση αυτής τη μάχης είναι η μάχη της μπούργκας του μιναρέ, του τζαμιού… Φυσικά οι απλοί άνθρωποι που τον κάνουν δεν το καταλαβαίνουν όπως ο κατοχικός στρατιώτης του Αφγανιστάν και του Ιράκ δεν καταλαβαίνει ότι σκλαβώνει έναν λαό για να του κλέψουν το πετρέλαιο και νομίζει ότι πολεμάει τη μπούργκα, τους Ταλιμπάν, τη τρομοκρατία, τη δικτατορία του Σαντάμ, την Αλ Κάϊντα...

    Καλά, όταν καταργείται η μπούρκα είναι «θρίαμβος» της δημοκρατίας.
    Όταν καταργείται ο σταυρός τι είναι; Σταλινισμός;

    Σήμερα ο κόσμος δεν έχει καμιά ανάγκη του σταυρού, του Κορανίου, της μπούργκας, του Ευαγγελίου, του Δαλαϊ Λάμα, των ιδεαλιστικών ολοκληρωτικών δοξασιών του παρελθόντος. Μπορεί να διαχειριστεί την ιστορία του και την κοινωνία του χωρίς αυτά. Αλλά δυστυχώς ακόμη εδώ είμαστε στην εποχή του… «πολιτισμού» του σταυρού!

    Γιατί εγώ να ανέχομαι ένα σύμβολο γεμάτο αίμα κατά όλων των λαών του κόσμου να μου το φέρνουν μπροστά στη μούρη μου αυτοί που το φοράνε; Να το βλέπω όπου και να πάω; Να το βλέπω στα καμπαναριά τα οποία χωρίς αιδώ μας ξεκουφαίνουν κάθε που βαράνε; Γιατί ένα σύμβολο υποδούλωσης της ανθρωπότητας που το είχε πάνω του κάθε χριστιανός κατακτητής, βασανιστής, αιματοβαμμένος εκτελεστής, Ιεροεξεταστής, και πυρομανής της πυράς των μαγισσών και των αντιφρονούντων να μην απαγορευτεί; Όχι να απαγορευτεί λόγω γενικής απαγόρευση συμβόλων αλλά μόνο λόγω των ειδικών απάνθρωπων εγκληματων που έγιναν με αυτόν στο χέρι!

    Και παρακαλώ μη χρεώνετε τις δημοκρατικές κατακτήσεις των λαών και τα ανθρώπινα δικαιώματα, στη Δύση, στο Χριστιανισμό γιατί αν διαβάσουμε το καλά ευαγγέλιο μάλλον μπούρκα (κλειστή μαντήλα) πρέπει να φοράμε ακόμη στις γυναίκες και εδώ, πέρα από το να είναι υπόδουλες του άντρα (Παύλος). Οι δημοκρατικές – κοσμικές κατακτήσεις των λαών και τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι κατακτήσεις των θρησκειών. Αν αφήναμε στα Ιερατεία να κάνουν τα συντάγματα θα ήμασταν ακόμη στην Ιερά εξέταση!

    Και τι είναι η μπούργκα μπρος στα εγκλήματα του σταυρού δλδ; Απλό πταίσμα καταπίεσης. Α, ξέχασα οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι μας είχαν πληροφορήσει ότι η εισβολή είναι αναγκαία και για να απελευθερώσουν τις Αφγανές από τη μπούργκα!!! Απ ότι ξέρω όχι μόνο στο Αφγανιστάν αλλά και στο Ιρακ άφησαν την εξάπλωση και εφαρμογή της Σαρία. Ενώ στη Δύση σκίζονται για την απαγόρευση της μπούργκας!!! Πώς να μη πω μετά ότι αυτός ο πόλεμος είναι υποκριτικός;

    Τελικά αν δεν είσαι γενικά κατά των θρησκειών και είσαι μόνο κατά ορισμένων θρησκειών μάλλον ζεις ακόμη στην εποχή των θρησκευτικών πολέμων και όχι στη σύγχρονη εποχή των ταξικών πολέμων. Και η υποκρισία είναι αναγκαία συνθήκη ψεύδους. Σήμερα έχουμε ανάγκη ανατροπής όλων αυτών και όχι καταστολής κάποιων.

    Ελπίζω να με κατακεραυνώσεις με αχταρμά μάθημα κοσμοπολιτισμού και θρησκευτικότητας «Ελληνοχριστιανικού»… πολιτισμού.

    AntwortenLöschen
  5. ΤΑΣΟΣ27/1/10 14:46

    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?

    http://www.youtube.com/watch?v=mINChFxRXQs

    AntwortenLöschen
  6. Ο θρησκευτικός αλλά ...
    και κάθε φονταμενταλισμός
    έχει βαθύτερα οικονομικά αίτια !!!

    AntwortenLöschen
  7. @ Αυτό και το Άλλο

    Ελπίζω να είναι λάθος στατιστικές. Κοίτα και το επόμενο Βίντεο. Όπως λέω και στον Τασο που μας έστειλε το δεύτερο βίντεο, το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι οι μουσουλμάνες στο Βέλγιο (λέω το Βέλγιο που ξέρω) όταν μετά από 6 παιδιά δεν κάνουν το έβδομο, πάνε στο γιατρό, να τις βοηθήσει με ορμόνες να κάνουν και το όγδοο.

    @ Mirage

    Ξεκίνησα με την είδηση της Μπούρκας, και ψάχνοντας στο δίκτυ για καμιά καλή εικόνα, βρήκα ένα γερμανικό σάϊτ με το βίντεο. Τεσπα, κοίτα και το επόμενο και δες και το παραπάνω σχόλιο προς το αυτό και το άλλο.

    @ Το παιδί της πλατείας

    Και γω σε φιλώ γλυκά!!

    @ Στέργιος

    Πάλι μας άρχισες το ισοπεδωτικά! Κρίμα που η κατάρρευση του σοσιαλισμού, δεν επέδρασε θετικά στους «αριστερούς» όλου του κόσμου!
    Λοιπόν πρώτον: Η σαρία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!
    Δεύτερον: Όταν θα καταλάβεις ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, αλλά παγκόσμιες, οι οποίες έχουν την έδρα τους δεξιά και αριστερά, όπου δηλαδή κάθε φορά τους βολεύει, τότε θα καταλάβεις και τη διαφορά μεταξύ χριστιανισμού και Ισλάμ. Αυτό το παραμύθι οι χριστιανοί σφάξανε, άρα ας αφήσουμε τους ισλαμιστές να σφάζουν ανενόχλητοι, είναι τι να σου πώ, πόσο προοδευτικό!!! Σκίζει!!!
    Τρίτον: ξεχνάς πόσες σφαγές εκτοπίσεις, εθνοκαθάρσεις και ολοκαυτώματα χρωστάει η ανθρωπότητα και κυρίως ο ελληνισμός σ αυτήν τη θρησκεία, η οποία έπαιξε κύριο συνεκτικό ιστό στην ιδεολογία (διάβαζε αλητεία) του Κεμάλ, προκειμένου να στήσει ένα αμιγές τούρκικο κράτος.
    Ξεχνάς, ότι το Ισλάμ μιλάει για τζιχάντ και πιλάφια του παραδείσου και ουρί του παραδείσου. Αλλά επειδή το παίζεις αριστερός και δη σταλινιστής, μήπως γνωρίζεις τις απόψεις του Λένιν και της Λουξεμπουργκ για την αγαπημένη σου μπούργκα;
    Έχουμε πεί, ας το ξαναπούμε, σήμερα ο κόσμος δεν κινδυνεύει ΜΟΝΟ από τις ιδέες περί ανεξιθρησκίας, (έτσι όπως αυτές εξελίχθησαν μετά την κατάρρευση της πρώην Σ.Ε.) άρα κουκουλώστε και τις γυναίκες με τη σαρία, (ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΟΟΟΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ) αφού η σαρία είναι σύμβολο του Ισλάμ (ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΑΦΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ), αλλά κινδυνεύει και απ όλους τους δήθεν αριστερούς, δήθεν ανεξίθρησκους, δήθεν διεθνιστές, δήθεν μορφωμένους, δήθεν ανθρωπιστές, δήθεν οικολόγους, δήθεν φυσιολάτρες, δήθεν φίλους της ελευθερίας και της ελεύθερης γνώμης.
    Συγνώμη για το κατσάδιασμα, αλλά είναι καιρός να σταματήσεις να λές ότι η μπούργκα είναι σύμβολο μια θρησκείας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!


    @ ΤΑΣΟΣ
    Σ ευχαριστώ για το βίντεο, που όπως είδες το ανάρτησα. Την απάντηση στο μήπως σου, σου λέω και γω, μήπως έτσι ή γιοβέτσι. Απλώς δεν ξέρω! Δες και την απάντηση στο σχόλιο του «αυτό και το άλλο»

    AntwortenLöschen
  8. @ Side21

    Ο θρησκευτικός αλλά ...
    και κάθε φονταμενταλισμός
    έχει βαθύτερα οικονομικά αίτια !!!

    Αυτή είναι μια γενική αλήθεια, αλλα δεν εξηγεί όλες τις διαφορετικές εκφάνσεις αυτης της γενικής αλήθειας. Υπάρχουν και επιμέρους ιστορίες και αιτιάσεις και αιτίες.

    AntwortenLöschen
  9. @ Side21

    Ο θρησκευτικός αλλά ...
    και κάθε φονταμενταλισμός
    έχει βαθύτερα οικονομικά αίτια !!!

    Αυτή είναι μια γενική αλήθεια, αλλα δεν εξηγεί όλες τις διαφορετικές εκφάνσεις αυτης της γενικής αλήθειας. Υπάρχουν και επιμέρους ιστορίες και αιτιάσεις και αιτίες.

    AntwortenLöschen
  10. Εγώ το έστειλα σε κάτι φίλες μου Αγγλίδες και μόνο που δεν με πήραν με τις πέτρες, ρατσιστική προπαγάνδα το αποκάλεσαν το βίντεο, και ένιωσα πως αν και χρόνια φίλες ήταν ικανές να μην μου ξαναμιλήσουν. Το έστειλα και σε μια άλλη που πρόσφατα άρχισα να μιλώ, Σκοτσέζα, δεν είχε τέτοια προβλήματα, μπήκε σε σκέψεις. Μετά ήρθε και το βίντεο του BBC, το οποίο το έστειλα κι αυτό.
    Και κάθισα και σκέφτηκα, τι δεν μου πάει καλά στην όλη υπόθεση των δύο βίντεο, πως και το BBC βιάστηκε να δώσει απάντηση στο συγκεκριμένο βίντεο; Και γιατί προτίμησε την γυναικεία φωνή στο σπηκάζ...
    Και μπήκα στο νόημα. Ισχύουν οι αριθμοί του πρώτου, και οι σε βάθος χρόνου προβλέψεις, το ύφος του πρώτου παραήταν αρνητικό και κινδυνολογικό, και παραθύμιζε την αμερικανική τάση ενοχοποίησης των κακών μουσουλμάνων. Αλλά το θέμα είναι τόσο μεγάλο και καυτό που έπρεπε να βρεθεί ένα βίντεο να αντικρούει τα επιχειρήματά του, καθησυχάζοντας με την γυναικεία εύθραυστη συνετή φωνή: γιατί απλά για εμάς τις γυναίκες αυτά είναι κακά νέα, άρα και η αλλαγή από μας θα προέρθει.

    AntwortenLöschen
  11. @ γλυκο καρίτσι του

    "αυτού και του άλλου"

    Δεν έχουμε πολλές δυνατότητες να μιλήσουμε για ποσοστά με σιγουριά. Μπορούμε να δούμε ιδεολογίες και τάσεις.

    Απο ένα γύρο που έκανα στο δίκτυ, το δεύτερο βίντεο δεν αναφέρει τα σωστά νούμερα. Το ποσοστό των μουσουλμάνων το 2005 ανέρχονταν σε 21% και όχι σε 19.2 και των χριστιανών στην ίδια έρευνα σε 33% αντί 32,8
    Για την προβολή των ποσοστών στο μέλλον, το δεύτρο βίντεο λέει αυτά που δεν πιστεύει ότι μπορούν να γίνουν. Δηλαδή δείχνει απλώς καλή πίστη.

    Απο την άλλη το πρώτο βίντεο, δεν εξηγεί γιατι θα καταρρεύσει ο πολιτισμός αν μειωθούν οι άνθρωποι. Προσωπικά πιστεύω ότι καλό είναι να μειωθει ο πληθυσμός της γης στο τέταρτο ή και στο έκτο. Με την σημερινη τεχνολογία, μπορεί αυτο το τέταρτο ή έκτο να μοιραστεί τον πλούτο της γης με περισσότερη σύνεση απ ότι τα 4/4 ή 6/6 σήμερα.

    Το μόνο που χρειάζεται είναι η αγάπη για τη γη και όχι για το χρήμα.

    Οσο για τις φίλες σου που θύμωσαν, πές τους να πιούν ξύδι, γιατι σε λίγα χρόνια θα τρώνε βούρδουλα απο τον αφέντη μουσουλμάνο, χωρίς να υπάρχει άλλη γη για να μεταναστεύσουν!

    Επίσης πες τους να φοράνε τη μπούργκα απο τώρα, πρώτον για να την συνηθίσουν και δεύτερον για αλληλεγγύη στις μουσουλμάνες!

    AntwortenLöschen
  12. Στέργιος30/1/10 20:47

    Σχολιάζω…

    «Η σαρία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!»
    Μάλλον άδικο έχεις αλλά.. Δίκαιο και κανόνες είναι που στηρίζεται στη ερμηνεία ου Κορανίου. Και έχει πάρει και μορφή «εθιμικού νόμου» που εφαρμόζεται σε τεράστια έκταση. Τι με νοιάζει αν λέγεται πολιτικό ή θρησκευτικό. Το έγκλημα του δεν έχει χρώμα.

    «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ».
    Αυτό και αν είναι…. Ε, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν επειδή το λες. Απλά δεν μπορείς να συνδυάσεις τη σχέση εθνικών και μονοπωλιακών αστικών τάξεων με τη παγκόσμια αστική τάξη που είναι συγκοινωνούντα δοχεία, ενίοτε συγκρουόμενα.

    «Αυτό το παραμύθι οι χριστιανοί σφάξανε, άρα ας αφήσουμε τους ισλαμιστές να σφάζουν ανενόχλητοι, είναι τι να σου πώ, πόσο προοδευτικό!!!».
    Που το είδες αυτό πάλι; Προφανώς οι κομμουνιστές δεν είναι για σένα η πρώτοι σφαγμένοι αυτής της μεγάλης στροφής προς τον ισλαμισμό των ισλαμικών χωρών. Κολυμβυθρόξυλο δεν έμεινε! Με την αμοιβαία στήριξη των «χριστιανών» αγγλογάλων και αμερικανών βέβαια. Για φαντάσου έναν κομουνιστή να υμνεί τους δολοφόνους του!

    «Ξεχνάς, ότι το Ισλάμ μιλάει για τζιχάντ και πιλάφια…»
    Το κακό είναι ότι τίποτα δεν ξεχνώ. Ούτε ότι θα γίνω από τους πρώτους που θα σουβλίσουν ως «άπιστο». Δεν ξεχνώ ούτε τη κόλαση των λαών ούτε τον παράδεισο των αντιδραστικών εξουσιών της γης. Γιατί να πάμε σε ανύπαρκτα πράγματα ενώ εδώ τα έχουμε όλα; Ή μήπως τα πιστεύεις;

    «Αλλά επειδή το παίζεις αριστερός και δη σταλινιστής»
    Προφανώς έχεις πάθει παράκρουση!!!!! Αριστερός είμαι, μαρξιστής είμαι, κομμουνιστής είμαι, το άλλο που το συμπέρανες;

    «μήπως γνωρίζεις τις απόψεις του Λένιν και της Λουξεμπουργκ για την αγαπημένη σου μπούργκα;»
    Την έκανες και «αγαπημένη μου» τρομάρα σου! Γιατί δεν φτάνει που εγώ είμαι κατά της μπούργκας; Θέλω συνηγόρους τον Λένιν και τη Ρόζα; Μήπως και για τη θέση μου για τις θρησκείες πρέπει να τους «φωνάξω»; Ή νομίζεις πως θα έλεγαν τίποτα διαφορετικό από μένα; Αλλά και αν έλεγαν εγώ έχω άποψη δεν είμαι φυτό. Και θα μπορούσα να διαφωνήσω μαζί τους υποστηρίζοντας την άποψή μου.

    «Είναι καιρός να σταματήσεις να λες ότι η μπούργκα είναι σύμβολο μια θρησκείας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!»
    Ποσώς με ενδιαφέρει η «ετοιμολογία» σου. Αρκεί που είναι σύμβολο καθυστέρησης και υποταγής όπως καθαρά το γράφω πρώτο - πρώτο. Σήμερα μόνο αυτό ενδιαφέρει την ανθρωπότητα. Αλλά εσύ διαβάσεις όπως θέλεις.

    Ο χωρισμός εκκλησίας – κράτους είναι ένα αντιθρησκευτικό επίτευγμα μαχών εκατοντάδων χρόνων της ανθρωπότητας. Και ακόμη δεν είναι ούτε στη μέση. Τι σχέση έχει με τις θρησκείες;

    Προσωπικά δεν είδα ποτέ θεό να πολεμάει. Είδα όμως στίφη να πολεμούν στο όνομα θρησκειών. Τάξεις και εξουσίες κρύβονταν πάντα πίσω από αυτές.

    Ο Κεμάλ δεν ήταν και τόσο ισλαμιστής, κάτι σου διαφεύγει. Αλλά έχει νόημα να συγκρίνουμε πιο ήταν το… «καλύτερο» Ολοκαύτωμα, των μουσουλμάνων ή των Γερμανών, των κατακτητών της Αμερικής, του Αγίου Βαρθολομαίου, των εθνικών Ελλήνων;

    Ο ισλαμισμός είναι ένα ρεύμα πολιτικού και ιδεολογικού χαρακτήρα, όχι απλά θρησκευτικό…

    Το ξαναλέω. Δεν πιστεύω σε καμία θρησκεία. Κατάλοιπα του παρελθόντος, της άγνοιας και της καθυστέρησης είναι. Και όργανα κυρίαρχων τάξεων. Το αν η μια είναι χειρότερη από την άλλη και η μια σφάζει «καλύτερα» δεν με συγκινεί καθόλου. Εχθρές μου είναι και δεν το αλλάζω. Και όχι μόνο δεν υποστηρίζω καμία θρησκεία αλλά θα πέσω στη μάχη εναντίον κάθε ενός που θα τη χρησιμοποιήσει για να μου πάρει τις δημοκρατικές μου κατακτήσεις. Είτε «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» (βασανιστών) λέγεται, είτε «Ισλαμική Δημοκρατία». Εσύ θέλεις να βλέπω μόνο τον ισλαμικό κίνδυνο ε; κάτι σαν τον «κομμουνιστικό κίνδυνο» όταν ετοιμάζονταν η δικτατορία… Το αν πέσω πρώτα στη μάχη κατά φανατισμένων φασιστοειδών ισλαμιστών ή κατά χριστιανών φασιστοειδών δεν το ξέρω ακόμη, θα δείξει. Και επειδή τα σημάδια από τα βασανιστήρια των χριστιανών φασιστοειδών της δικτατορίας είναι ακόμη επάνω μου δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Τέλος την Ελλάδα και την σημερινή κοινωνία της μπορώ να την υπερασπίσω χωρίς θρησκευτικές κραυγές.

    AntwortenLöschen
  13. Για δείξε μας ένα κομμουνιστικό κράτος που κέρδισε κάτι νικώντας σύμβολα και θρησκείες και που τώρα ζει ζωή χαρισάμενη. Ο κομμουνισμός είναι θρησκεία, αν δεν το έχετε καταλάβει.
    Η γυναίκα υποφέρει στα χέρια της μπλε με κόκκινους και πράσινους κόκκους Δύσης και αργοπεθαίνει στα χέρια της Ανατολής. End of story.

    AntwortenLöschen
  14. 14ον σχόλιον: η σιωπή θα σπάσει.

    AntwortenLöschen
  15. @ Στέργιε,

    Τα έχεις μάθει όλα στραβά. Νομίζεις, οτι επειδή έδωσες στον εαυτό σου το όνομα μαρξιστής ότι είσαι κιόλας.
    Δεν κάνεις την ελάχιστη προσπάθεια να κατάλαβεις ότι ο κόσμος του 2010 δεν έχει σχεση με τον κόσμο του 1917! Δεν πήρες καν χαμπάρι γιατι ο σοσιαλισμός κατέρρευσε!
    Είναι γιατι νόμιζαν οι τότε "μαρξιστές" ότι είχαν το μονοπώλειο της σοφίας και της ανθρωπιάς. Την ίδια ιστορία επαναλαμβάνεις.

    Σου απάντησε η
    @ "αυτό και το άλλο" με λίγα λόγια.

    Κάτι για τον Κεμάλ:

    Ο Κεμάλ έχτισε το τούρκικο κράτος και εδραίωσε τον τουρκισμό, ξεχωρίζοντας μουσουλμάνους και χριστιανούς. Οι Κούρδοι μάλιστα ήταν το πρώτο σπαθί στις γενοκτονίες που οργάνωσε αυτό το ανήκουστο ον. Το ότι το έπαιξε λαϊκός, αυτό δεν σημαίνει τίποτα!! Βλέπεις λοιπόν ότι η "αθεϊα" ή η λαϊκότητα και ο διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους, που το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ το πιπιλάνε σαν την πιπιλα που τους έδινε η μάνα τους, δεν βοηθάει και πολύ στον ανθρωπισμό, αλλά ούτε για να μπορείς να καταλάβεις τα τεκταινόμενα!

    Αλλο πράκτωρ άλλο εισπράκτωρ!

    AntwortenLöschen
  16. @ Αυτό και το άλλο,

    Ελειψα, είχα πάει Θεσσαλονίκη. Γύρισα Κυριακή βράδυ και σήμερα χάζεψα τον Πρετεντέρη, την κούκλα πλήν παντελώς ηλίθια Αλ Σαλεχ, την μαυρούλα που την κουβάλησαν για να μας πούνε πόσο άδικοι είμαστε που δεν της έχουμε δώσει ακόμα υπηκοότητα, τον Μαργαρίτη του ΣΥΝ, που τράβαγε τα μαλιά του για τον ελληνικό ρατσισμό, τον Μπίστη που σε λίγο θα κάνει παρέα στον Πάγκαλο κλπ. κλπ.

    Τεσπα, τουλάχιστον παραδέχτηκαν ότι πάνω απο 50% σε κάθε κόμμα (πλήν του ΣΥΡΙΖΑ) είναι εναντίον του νομοσχεδίου! η Αλ Σαλεχ είπε ότι δεν καταλάβαμε τι λέει το σούπερ νομοσχέδιο, γι αυτό είμαστε ενάντια. Δηλαδή, στο τέλος θα μας πούνε και μ@@@@κες

    AntwortenLöschen
  17. Οι ΜΟΝΑΡΧΙΚΟΙ αριστεροί και ακροδεξιοί κατάντησαν ΠΙΟΝΙΑ των σιωνιστών εναντίον του 90% των Ελλήνων που είναι πάντα αντιμοναρχικοί.
    Με κοινό σκιάχτρο το διεφθαρμένο “εκλεκτό” Σωκράτη και οπαδοί του ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ, οι μοναρχικοί αλληλομισιούνται και διαφέρουν σε λεπτομέρειες: οι αριστεροί συνεχίζουν τη συμφωνία Τσώρτσιλ-Στάλιν στη Μόσχα στις 19-10-1944 για αφανισμό των ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ Ελλήνων, ενώ οι ακροδεξιοί επιπλέον συνεχίζουν τη δουλοπρέπεια του σιωνιστή πράκτορα των Άγγλων Μεταξά, που τα αφεντικά του τον ψόφησαν μόλις τους έκανε τη δουλειά, να προετοιμάσει με την κλίκα του την αγγλογερμανική κατοχή...
    Κοινός σκοπός αριστερών και ακροδεξιών, από την εποχή της συνεργασίας τους στις εκλογές του 1920 (“ελιά-στεφάνι-σφυρί-δρεπάνι”), είναι η εξόντωση των Ελλήνων δημοκρατικών κεντρώων, γιατί νομίζουν ότι έτσι θα παρασιτούν ως γιουσουφάκια. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!

    AntwortenLöschen
  18. πολύ γενναία και πατριωτική η θέση του ανώυμου.

    Προς το παρόν ό,τι θέλετε να γνρίζεται για την Ευρωπαϊκή μετανάστευση μάλλον θα το βρείτε εδω

    http://www.population-growth-migration.info/population.html

    Προφανώς δεν το έχω διαβάσει ... Μια διαγώνια ματιά με κάνει να πιστεύω ότι έχει δίκιο το πρώτο video, αλλά κρατάω επιφυλάξεις για το εαν θα είναι μουσουλμάνοι ή άλλης εθνικότητας η πλειοψηφία ... θα μπορούσαν να είναι και Ινδοί ...

    AntwortenLöschen
  19. Την εποχη της αποικιοκρατιας ,δεν εχουν περασει πολλα χρονια υφιστατο μεχρι και το '60 και καπου μεχρι και σημερα, οι Ευρωπαιοι εριξαν ενα ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ,οταν του γυρισαν την πλατη ξεχασαν να το μαζεψουν!!!!
    Καποτε ερχεται η ωρα της πληρωμης!!!

    AntwortenLöschen
  20. @ mirage,

    μεγάλη έρευνα. Το σωσα να το διαβάσω με την ησυχία μου

    @ τασπα,

    εμείς όμως δεν φταίμε....

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...