Donnerstag, 4. März 2010

Δραματικά τα νέα από τις Βρυξέλλες ΚΑΙ ως προς την υγεία των φυτών.



Μακάρι αυτη η κρίση να μας αλλάξει! Να μας μάθει να περνάμε με λιγότερα, να δώσουμε πιο μεγάλη σπουδαιότητα στην αξιοπρέπεια μας και λιγότερη στα λεφτά μας, να σταματησουμε να αγοράζουμε ξένα προϊόντα και να αγαπήσουμε τον τόπο μας!!!

Γιατι άλλη ψυχή απ΄την ψυχή μας δεν θα βρούμε.

Μας λένε, ότι λαδωνόμαστε και είμαστε διεφθαρμένοι.

Διαβάστε και σκεφτείτε για ποιό λόγο ο μπαρόζο θέλει να απελευθερώσει τα προϊόντα της Μονσάντο και της BASF:


Ενώ εμείς εδώ σπαράζουμε από την οικονομική κρίση, την ελεεινή δυσφήμηση των νεοναζί Γερμανών της Μέρκελ και του Βέστερβελλε, την ανικανότητα των πολιτικών μας, την γελοιότητα των μέσων και την ακόμα μεγαλύτερη απογοητευτική αποστασιοποίηση των διανοούμενων και καθηγητάδων μας από τα τεκταινόμενα, ο Μπαρόζο τα κατάφερε!
Μετά από την ήττα που υπέστη την προηγούμενη χρονιά με την καταψήφιση της απελευθέρωσης των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων επανήλθε δριμύτερος και τα κατάφερε!

Η απελευθέρωση της γενετικά τροποποιημένης πατάτας της εταιρείας BASF Amflora, αλλά και του καλαμποκιού "MON810" της γνωστής Μονσάντο πέρασε με την υποστήριξη του κομισάριου για την Υγεία John Dalli.
Να σημειώσετε, ότι αυτή είναι η πρώτη απόφαση που έφερε για ψήφιση ο Μπαρόζο μετά την εκλογή του.
Περίμενε να φύγει και ο έλληνας επίτροπος Σταυρός Δήμου, ο οποίος είχε σταθερή θέση εναντίον των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών και να αντικατασταθεί με το πολωνό ομόλογό του Janez Potočnik.

Η πατάτα Amflora είναι ανθεκτική σε αντιβιοτικά, όπως όλα τα μεταλλαγμένα, όπως έχουμε πει, που χρησιμοποιούνται για φάρμακα.


Η άποψη των οπαδών αυτών των σκουπιδιών, είναι ότι οι πατάτες αυτές δεν θα δοθούν για τροφή των ανθρώπων, αλλά θα χρησιμοποιηθούν στη βιομηχανία.
Η άποψη των εχθρών είναι ότι η καλλιέργεια τροποποιημένων προϊόντων βάζει σε κίνδυνο και τα πλαϊνά χωράφια που έχουν βιολογικές πατάτες, οπότε επιβάλει τα σκουπίδια από την πίσω αυλή.

Επίσης, ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ της πατάτας Amflora τα βρίσκει κανείς και σε άλλο είδος πατάτας, το οποίο δεν έχει υποστεί γενετική τροποποίηση.
Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε τα γνωστά ίδια και χιλιοειπωμένα:
Η σημερινή πολιτική ηγεσία ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δεν υπηρετούν τους λαούς τους, αλλά τα συμφέροντα των μονοπωλίων.

14 Kommentare:

  1. Η Δαμανάκη που ήτανε; είχε πάει για ψάρεμα;

    AntwortenLöschen
  2. parte gia na exete diavasma apopse

    GIA NA DEITE MEXRI POU FTANEI H NEW WORLD ORDER

    epidimia exei ksepasei kai to kseroun. thelete na deite ti prokalei? easy: just follow the links

    http://nielsmayer.com/roller//NielsMayer/entry/wpafb_develops_morgellons_and_gay

    AntwortenLöschen
  3. agrobacteria related disease, psakste to kai tha me thymithite. patame ton kairon giati patisame tin bananoflouda.

    AntwortenLöschen
  4. Όταν καταλάβει η πλειοψηφία του κόσμου την ζημιά που κάνουν τα μεταλλαγμένα θα είναι πλέον αργά. Μέχρι τότε οι αλλαγές θα γίνονται σιγά σιγά. Κι όπως λες, όλα αυτά στα κρυφά, χωρίς να ακούγονται και να αναλύονται...
    Πως περάσαμε από το μορατόριουμ στην εισαγωγή, κι από την εισαγωγή στην καλλιέργεια, είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία.
    Από την άλλη, εμείς μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας με τα βιολογικά. Τα λεφτά των βιολογικών επιδοτήσεων μόνο εκεί δεν καταλήγουν, η διακίνηση τους προβληματική, εύκολες καλλιέργειες, και πάλι εισαγόμενα... Διάβασε εδώ, περισσότερα:
    βιολογική φούσκα

    AntwortenLöschen
  5. @ ΑΝώνυμε Νο 1
    Βάλτε και κάποιο όνομα για να συνενούμεθα.

    Η Δαμανάκη είναι επίτροπος αλιείας. Οχι πως περιμένω κάτι από την κυρία. Η Δαμανάκη δεν ανήκει σε αυτούς που θα σηκώσουν το ανάστημά της στα αφεντικά της Ε.Ε.
    Παρότι το έψαξα, δεν κατάλαβα πως το πέρασε ο Μπαρόζο. Λένε ότι έγινε πραξικοπηματικά και έχει ήδη γίνει προσφυγη για παρανομία. Εγω απλώς ήθελα να καταδείξω, (ανάμεσα στα άλλα) τι σημαίνει εντιμότητα σήμερα.
    Η σημερινή κυρίαρχη τάξη είναι αδίσταχτη, αφού γράφει στα παλιά της παπούτσια την επιθυμία του 70% (μπορεί και 80%)του ευρωπαϊκού λαού.

    @ ανώνυμοι,

    ευχαριστω για τα λινκ, αν θέλετε κάντε μια μικρή περίληψη αυτων που λενε οι σύνδεσμοι.

    @ κοσμοναύτη

    Το διάβασα το αρθρο. ΟΜΩΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΣ!

    Υπάρχουν πολλά εισαγώμενα προϊόντα, αλλα σ αυτο ευθύνονται τα σ.μ. και οι καταναλωτές που δεν διαβάζουν τι αγοράζουν.

    Ακόμα και γω, μια φορά αγόρασα (μήλα αν θυμάμαι) βιολογικά και μετά είδα ότι ήταν απο το Ισραήλ, μάλιστα μετά τον πόλεμο που σίγουρα θα ήταν γεμάτα ουράνιο. Εβαλα τις φωνές στο καταστημα, γιατι το έγραφε με γράμματα που χωρίς φακούς δεν μπορούσα να τα διαβάσω.
    Χρειάζεται αγώνας, για να κάνεις σωστές αγορές. Ακόμα και τα ελάχιστα ελληνικά που φτάνουν στα σ.μ. τα βρίσκεις με το φανάρι.

    Το ενδιαφέρον του άρθρου είναι ότι υπάρχουν πολλές καλιέργειες βιολογικές, ακόμα και αν δεν φτάνουν τα προϊόντα στα σ.μ., τουλάχιστον ανασαίνει η γη!!!!

    Αυτό το τελευταίο πιστεύω - και παρακαλώ να μου δώσιες δίκιο - είναι πολύ μα πολύ σπουδαίο και πολύ σημαντικό! Τουλάχιστον κάνουμε κάτι, έστω και ψίχουλα για τις επόμενες γενιές που θα τους παραδώσουμε όχι εδάφη παραγωγικά αλλά άμμο, εκτός βέβαια από το υπόλοιπο ρημαδιό.

    AntwortenLöschen
  6. Αυτή η ασθένεια είναι καινούρια και λέγεται πως η τραγουδίστρια Amy Winehouse καθώς κι ο σύντροφός της πάσχουν από την νόσο. Πρόκειται για ένα παράσιτο που μερικοί το έχουν συνδέσει τόσο με τα chemtrails όσο και με τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Ξεκινά με ένα αίσθημα γαργαλίσματος ή κάτι τέτοιο σα να τρέχει κάτω από το δέρμα ένα μικρό σκαθάρι. Στη συνέχεια στα σημεία που έτρεξε εμφανίζονται πληγές και γραμμές με τον καιρό αυτά χειροτερεύουν. Παρουσιάζει μία αύξηση της γενετήσιας ορμής, όπως η σύφιλη στον προσβληθέντα αλλά το εντυπωσιακό είναι η εξέταση και αυτά που βγαίνουν από τις πληγές τα οποία μοιάζουν σαν μικρές κλωστές/ τρίχες που έχουν χρώμα μπλε!

    AntwortenLöschen
  7. Εξωγήϊνες καταστάσεις, αγροβακτήρια.. χμμ. Πολύ ενδιαφέρον.

    AntwortenLöschen
  8. @ Αυτό και το Άλλο

    Τι να πω;; Να φωνάξω καιτοι άθεη: Αγία μου Δέσποινα παναγιά.

    Ανατρίχιασα, μέχρι το κόκαλο.

    AntwortenLöschen
  9. Πολλές δερματοπάθειες που δεν εξηγούνται πια εκτός κι αν τις ονομάσουμε morgellons, οι οποίες υπόσχονται ένα δύσκολο μέλλον για τους πάσχοντες, πραγματικά δύσκολο όχι αστεία και προσβάλλει και παιδιά. Τα κρούσματα για παράδειγμα έχουν αυξηθεί στην Βρεττανία ή έτσι κάπου διάβασα. Κάντε μια έρευνα. Υπάρχει και official site. Είναι τόσο σοβαρό που η ασθένεια από 'ανύπαρκτη' για τους επιστήμονες έχει αποκτήσει και δική της σελίδα στην wikipedia.

    AntwortenLöschen
  10. Παίρνει διαστάσεις επιδημίας, ανεβάζει τη λίμπιντο στην αρχή, άνθρωποι που πάσχουν έχουν θολό μυαλό, έχει συνδυαστεί με τα δερματικά του aids και των ναρκομανών, στην αρχή πίστευαν ότι είναι κατα φαντασίαν ασθενείς αλλά όχι πια, κάτι συμβαίνει και δεν υπάρχει εξήγηση, τα πρώτα γκρούπ πασχόντων ανάμεσα στους gay και σε όσους κάνουν καταχρήσεις, αλλά η ασθένεια χτυπά την συμπεριφορά του ατόμου, μιλάμε για πολύ μελετημένο αγροβακτήριο.

    AntwortenLöschen
  11. @ αυτό και το άλλο,

    το κοίταξα στη βίκι. Οντως είναι μια αρώστια όπως την περιγράφεις.
    Το Agrobacterium tumefaciens, είναι ενα βακτηριο του εδάφους (από τα δισεκατομμύρια βακτήρια που υπάρχουν στο έδαφος, για να καταλάβουμε πόσα πολλά ξέρουν οι επιστημονες της γεννετικής) και χρησιμοποιείται παράλληλα με την τεχνική του "κανονιού" (δες τα πρώτα άρθρα μου για τα μεταλλαγμένα) σαν εργαλείο για την μεταφορά γονιδιών και την διαμόρφωση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.

    Η τύχη και ο Δίας να μας φυλλάξουν απο το τι μπορεί να εμφανιστεί από αυτη την τεχνολογία φρανκενστάϊν

    AntwortenLöschen
  12. Το θέμα είναι ότι τα γκρούπ αυτών που κάνουν καταχρήσεις και λόγω αυξημένης λίμπιντο δοκιμάζουν και το ίδιο φύλο είτε περιστασιακά είτε όχι, κατά πόσο προέρχονται από τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και τα chemtrails γιατί σαφέστατα υποννοείται πως πρώτα είχαν προσβληθεί και μετά άλλαξε η συμπεριφορά τους συμπεριλαμβανομένης και του σεξουαλικού τους προσανατολισμού. Φαίνεται πως είναι μια φάση αρχική της μόλυνσης.

    Καλό λοιπόν είναι συχνή αποτοξίνωση του οργανισμού με αντιπαρασιτικές ιδιότητες, και καλό πλύσιμο του σώματος με σκευάσματα που σκοτώνουν βακτήρια και παράσιτα. Γιατί άπαξ και επεκταθεί το πρόβλημα δεν φαίνεται να υπάρχει επιστροφή.

    AntwortenLöschen
  13. @ αυτό και το άλλο,

    Αυτό που με ανατριχιάζει είναι η σκέψη, ότι αυτη η μόλυνση είναι γενετικής προέλευσης. Οποιος παίζει με το DNA, πέφτει στην χειρότερη, χειρότερη ύβρη όλων των εποχών.

    Σου ξαναλέω, ο Δίας να μας φυλλάξει απο μια τέτοια περίπτωση.

    AntwortenLöschen
  14. Σου δίνω ένα λινκ για θανάτους απο μεταλλαγμένο καλαμόκι στις ηπα.
    http://www.eutimes.net/2010/04/russia-reports-over-2-million-dead-in-us-as-mysterious-die-off-accelerates/

    φιλικά
    http://underinformation.wordpress.com/

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...