Montag, 8. März 2010

Ημέρα της Γυναίκας: Φύγε Στέλλα, κρατάω μαχαίρι!!






Ανάμεσα στα διάφορα «στολίδια» που μας κρέμασαν οι φίλοι μας οι Γερμανοί, ήταν ότι δεν έχουμε πια κανενός είδος πολιτισμού, πλην αυτόν της εξαπάτησης των άλλων!
«Η χώρα που γέννησε τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα,….. δεν διαθέτει σήμερα κανένα σημαντικό ποιητή, συνθέτη, καλλιτέχνη των εικαστικών τεχνών ή φιλόσοφο. Επίσης κανένα διεθνή σταρ σε οποιαδήποτε άλλο είδος (η Κάλας ήταν η τελευταία και η μοναδική). Από την εποχή του El Greco η Ελλάς δεν έχει παρουσιάσει κανένα διεθνούς φήμης ζωγράφο. Σχεδόν ποτέ δεν συζητιέται στην Ευρώπη κάποιο φιλμ από την Ελλάδα. Οι σημαντικότεροι ποιητές της σύγχρονης εποχής είναι εκείνοι οι στατιστικολόγοι που κατάφεραν να παραπλανήσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση …..(σιγά την παρθένα)
Με αφορμή αυτές τις γελοιότητες των αμόρφωτων και χοντροκομμένων γερμανών
αφιερώνω την σημερινή μέρα σε δύο γυναίκες της πολιτικής σφαίρας.
Στην Δρ. Αγγέλα Μέρκελ και στην αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη!
Η Μελίνα ήταν μια γυναίκα, που η αγάπη που είχε στην καρδιά της, της χάριζε μια ξεχωριστή λάμψη.

Η άλλη, η νέα Θάτσερ, επιβεβαιώνει με τον χειρότερο τρόπο, ότι η έξοδος της γυναίκας από την κουζίνα, δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στα κυβερνεία του ανδροκρατούμενου κόσμου μας.
Η μία μιλάει σαν κακός λογιστής, ενώ η άλλη έλεγε ότι φοβάται εκείνη τη μέρα που οι άνθρωποι θα χάσουν κάθε χαρά της ζωής και θα μιλάνε μόνο για το χρήμα.
Ας απολαύσουμε αυτήν την συγκλονιστική στιγμή του «φύγε Στέλλα, κρατάω μαχαίρι»!















6 Kommentare:

  1. ... ΟΧΙ ΣΚΕΤΟ ΑΓΓΕΛΑ.

    ΑΓΓΕΛΑ ΔΩΡΟΘΕΑ(ΜΠΡΡΡΡ...!) ΜΕΡΚΕΛ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

    AntwortenLöschen
  2. αν την είχαμε ακόμα η Άνγκελα θα προτιμούσε να φτύσει το γάλα της μάννας της , παρά να την παραλάβει η Μελίνα.
    Τι να κάνουμε, εκτός των άλλων,σ' αυτήν τη χώρα όλοι οι μάγκες πεθαίνουν γρήγορα.
    καλημέρα.
    δ

    AntwortenLöschen
  3. Με μια Μελίνα δεν ξελασπώνουμε, έγινε και εκείνη ιστορία ... που είναι, έστω, οι σημερινές Μελίνες;!

    Δεν θα σου αρέσει αλλά διάβασέ το με ψυχραιμία ... είναι δυστυχώς αντικειμενικό, εδω και 2000 περίπου χρόνια είμαστε απλά μια χώρα υπηκόων ... όχι πολιτών.

    http://o-kairos.blogspot.com/2010/02/blog-post_28.html

    AntwortenLöschen
  4. Είναι μπερδεμένα τα πράματα με τις γυναίκες. Ξέρω η γνώμη των αντρών μετρά πάνω απ' όλα...
    Χρόνια Πολλά στην υπόθεση της γυναίκειας απελευθέρωσης. Μακάρι να πετύχει να αλλάξει συθέμελα το χαρακτήρα μας και τις σχέσεις μας. Ως προς τα δύο ενδιαφέροντα και αντικρουόμενα υποδείγματα, οφθαλμοφανώς κανείς άντρας δε θέλει την Αγγέλα για γκόμενα. Πολλοί όμως θα την προτιμήσουν τελικά ως σύζυγο. Ακόμα περισσότεροι θα αποκλείσουν το γάμο με κάποια σαν τη Μελίνα. Η τεράστια κοινωνική προσφορά τους τις εξισώνει, αν και αφορά άλλους τομείς δραστηριοτήτων. Τα περί δεξιάς κι αριστεράς τ' ακούω βερεσέ. Στην ανατολική Γερμανία η Μέρκελ ήταν εξέχουσα κομμουνίστρια. Η προσφορά της Μελίνας καταγράφεται όπως και του Μίκυ, μόνο στον καλλιτεχνικό τομέα. Κατά τ' άλλα δεν ενδιαφέρει τόσο να απελευθερωθεί η Αφγανή από τη μπούργκα, όταν αυτό γίνεται με βόμβες και μαύρη προπαγάνδα. Περισσότερη σημασία έχει το γκρέμισμα των προτύπων της τηλεόρασης που έχουν καταξεφτιλίσει την εικόνα της γυναίκας στα μάτια τν αντρών....

    AntwortenLöschen
  5. Εύχομαι χρόνια πολλά.

    Δεν ξέρω γιατί αλλά η εικόνα της Μέρκελ μου προκαλεί μια βαθύτατη αηδία. Είναι όμως φαντάζομαι καλή στον τομέα της.

    AntwortenLöschen
  6. @ π/τ

    θα την έλεγα Διαβολοδώρα, αλλά ο διάβολος έχει κάποιο χρώμα αυτη αοσμη και άχρωμη! Θα περάσει και αυτη στα σκουπίδια της ιστορίας όπως η άλλη που αναφέρω.

    @ δεμετρατ,

    κάνε μου τη χάρη ρε κοπελάρα και πήγαινε να διαβάσεις το post του καιρού, που με στέλνει ο φίλος ο mirage, σε παρακαλώ γιατι εγω πέρασα και συγχύστηκα.

    @ mirage,

    Ασκούμε κριτική σ αυτούς που μας κυβερνάνε, γιατι είναι το μικρό παρατρεχάμενο κομμάτι της παγκόσμιας ανήθικης τάξης, που έχουν ρίξει όλο το κόσμο στα μαύρα υπόγεια της κόλασης.

    Δεν βρίζουμε τους λαούς, γιατι η σημερινη άρχουσα τάξη είναι πανίσχυρη!!!! Κατάλαβε το ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗς ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.
    Εκείνο που εύχομαι είναι αυτη η κατάρρευση να μην παρασύρει ολάκαιρο τον πλανήτη μαζί του.

    και πλιζ, μιράζ, όχι και τα τελευταία 2000 χρόνα ο έλληνας δεν έκανε τίποτα. πλιζ, πλιζ πλιζ. Αυτος ο λαός είναι στο σταυροδρόμι της ανατολής με τη δύση και του βορρα με τον νότο, εδώ και 3000 χρόνια αντιστέκεται και παράγει Τεχνη και Επιστήμη με Τ και Π Κεφαλαίο. Από τη μια λέμε δεν έχουμε καμμία σχεση με την αρχαία Ελλάδα, λες και η σχεση είναι το DNA και όχι κατι βαθύτερα πανανθρώπινο και αφού αυτο έχει πέσει στο νερό από μόνο του, τώρα πάμε να μηδενίσουμε όλες τις αξίες του ελληνισμού.

    Υπάρχει ενα βιβλίο ' ο κόσμος της σοφίας" όταν το διαβάζεις καταλαβαίνεις ότι κανένας άλλος λαός δεν έδωσε τόσα πολλά στην ανθρωπότητα και κανένας δεν έχασε τόσα πολλά απο την ίδια. (Τους ινδιάνους τους εξαιρούμε, γιατι αυτούς οι δυτικοί τους έσφαξαν πριν προλάβουν να αρθρώσαν λόγο. Εμάς, δεν κατάφεραν να μας σφάξουν γι αυτο και μας ταπεινώνουν, με την υποστήριξη ανόητων μικροκακομοίρηδων δημοσιογραφίσκων που δυστυχώς βρίσκουν και αντίστοιχη συμπαράσταση και από τους ντόπιους.
    8/3/10 12:30

    @ neotera

    Εγώ δεν τα βλέπω καθόλου μπερδεμένα.
    Η γυναίκα δέχεται μεγάλες πιέσεις και διακρίσεις.
    Την Αγγέλα, ούτε για γκόμενα ούτε για σύζυγο δεν θα την ήθελα.
    Ούτε θεωρώ ότι η προσφορά της είναι μεγάλη! Ολοι οι σημερινοί πολιτικοί είναι νάνοι, και ανάξιοι, όπως είναι και πουλημένοι στα μεγάλα συμφέροντα.

    Αντίθετα την Μελίνα, θα την ήθελα να την έχω φιλενάδα. Ηταν μια γνήσια ευαίσθητη ψυχή! Και πρόσφερε όπου εργάστηκε τα μέγιστα. Ηταν η πιο πετυχημένη υπουργός όλων των εποχών. Ας μην ξεχνάμε το ξεκαθάρισμα της Πλάκας και το κίνημα για τα μάρμαρα.

    Μεγάλη η Μερκούρη

    @ Greek Rider

    Αχ μωρέ G/R γιατί είναι καλή στη δουλειά της αυτός ο τάπας!
    Είναι 56 ετών και φαίνεται για 66 από την κακία της. Γερμανίδα παιδί μου, τι περιμένεις. Μη κοιτάς, υπάρχουν και κάποιοι που θαυμάζουν τους γερμανούς για τη τάξη τους. Εμένα, που τους ξέρω παρα πολύ καλά, δεν με εντυπωσιάζουν ούτε στο ελάχιστο.

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...