Mittwoch, 17. März 2010

Η φρεσκάδα του Keiser για την κρίση

O Omadeon, μας κατέπληξε με την καλή δουλειά που κάνει για την κρίση και γενικά για τον νεοφιλελευθερισμό.Του εκφράζω και από δω τα θερμά μου συγχαρητήρια.
Ακούστε το παρακάτω βίντεο και θαυμάστε, από την μια την πλαδαρότητα και τα υπερφίαλα νιαουρίσματα των ελλήνων «διανοούμενων» σε αντίθεση με την σπιρτάδα του Κάιζερ!!
Παρατηρώ και γω το φρέσκο μυαλό του και μου έρχονται ξανά στο νου, όλες εκείνες οι ασυναρτησίες και ηλιθιότητες που πρόφτασαν οι κάθε λογής νέο- γερμανοτσολιάδες να γράψουν, μετά τα κατάπτυστα δημοσιεύματα των Γερμανών!!!!
Ευτυχώς όμως, αρκετοί από μας σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και δεν παρασυρθήκαμε στο πνεύμα των ημερών, όπου ο κάθε πικραμένος πρόφτασε να πει, πόοοοσο δίκιο έχουν οι Γερμανοί που μας τα ψέλνουν!
Μπράβο στον Κάϊζερ και πιο πολύ μπράβο στον Ομαδεόν για την εμπνευσμένη μετάφραση




*************Ψηφίστε δίπλα, είναι έμνευση του OMADEON!

10 Kommentare:

  1. Καλησπερα.
    Ασχετο. Σου εχω στειλει ενα μειλ,προτιθεσαι να στηριξεις την προσπαθεια;;;

    AntwortenLöschen
  2. για ξαναστείλ το, πλιζ

    AntwortenLöschen
  3. bravo, γεια στα πληκτρολόγιά σας!

    AntwortenLöschen
  4. Έλα εντάξει χορτάσαμε βρισίδι. Τελικά μήπως είμαστε σαδομαζοχιστικός λαός; Διότι μας αρέσει να μας βρίζουν οι ξένοι, απλά τελικά μόνο η φορά αλλάζει, μια από δεξιά, μια από αριστερά, μια από αριστεrά, μια από δεξιά.

    :)

    Δεν λες του Kaizer να κοιτάξει να διώξει τους οικονομικούς τρομοκράτες απο την δική του χώρα πρώτα και ΜΕΤΑ να τον κάνουμε πρόεδρο ;

    :) :)

    Άκου λέει να τον κάνουμε και πρόεδρο! Με τι προσόντα, επειδή κουνάει το δάκτυλο σαν μανιακός στην τηλεόραση; Μάλλον για πρόεδρο των τροφίμων στο Δαφνί τον βλέπω :)

    Και για ρώτησέ τον παρακαλώ, το τεράστιο χρέος μέχρι το 2004 o Gold Man that Sucks το έφτιξαε ή μήπως οι δικοί μας ξεπουλημένοι πολιτικοί;

    AntwortenLöschen
  5. Ange-ta
    είμαι συγκινημένος και ευγνώμων για τα καλά σου λόγια...
    Αλλά οφείλω πολλά ΚΑΙ στη δική σου καλή δουλειά και στη ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ....

    Το βίντεο φτιάχτηκε έτσι ώστε να γίνει ΑΜΕΣΑ κατανοητό και να ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙ... ακόμη και βιαστικούς (διότι τόχα παραρίξει στα μπλα-μπλα-μπλα ΚΑΙ εγώ... χαχαχα)

    AntwortenLöschen
  6. @Mirage
    Ντάξει να' ούμε...

    Εγώ λέω -τότε- να... ΑΡΑΞΟΥΜΕ σε κάνα καφενείο ΜΕΧΡΙ να διώξει ο Κάϊζερ τη Γολδμαν Σακς από τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ χώρα, μέχρι τότε μπορούμε να παίξουμε ΚΑΙ μπιρίμπα ΚΑΙ να δούμε και εγγονάκια...

    ΓΙΑΤΙ να καθαρίσεις το σπίτι σου, αφού ο πλούσιος γείτων είναι πιο βρωμιάρης από σένα? ΟΡΘΟΝ... χαχαχα

    AntwortenLöschen
  7. Και για ρώτησέ τον παρακαλώ, το τεράστιο χρέος μέχρι το 2004 o Gold Man that Sucks το έφτιξαε ή μήπως οι δικοί μας ξεπουλημένοι πολιτικοί;

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ήδη, δεν χρειάζεται ΚΑΝ να ρωτήσεις. ΔΕΝ καταλαβαίνω τον τρόπο που σκέφτεσαι φίλε μου...

    Δηλαδή το ότι το φτιάξανε -ΒΕΒΑΙΩΣ- οι δικοί μας ξεπουλημένοι πολιτικοί (πράμα που είπε ΠΡΩΤΟΣ ο Μαξ)... απαλλάσσει τη Γολδμαν Σακς?
    Η μήπως έχουμε κάνα βίτσιο με τη Γολδμαν Σακς? Την ξέρουμε κι από χθες? ΣΙΓΑ μην ασχοληθούμε μαζί της τόσο πολύ... εμείς τους μαλάκες τους ΔΙΚΟΥΣ μας πολιτικούς θέλουμε να βάλουμε σε τάξη. Ε, και? ΤΙ Γιάννης, ΤΙ Γιαννάκης?

    Δηλαδή... ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ και ΘΕΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ, φίλε....

    AntwortenLöschen
  8. Όπως πάντα, οι εγχώριοι "διανοούμενοι" (και, δη, οι ακαδημαϊκοί) συντάσσονται με το καθεστώς, προσπαθώντας να διαφυλάξουν τα ψιχουλάκια που απολαμβάνουν...

    AntwortenLöschen
  9. Mπορεί να μου πει κάποιος ποια είναι η διαφορά μεταξύ φιλιλευθερισμού και νεοφιλελευθερισμού;

    Ευχαριστώ

    AntwortenLöschen
  10. @ herrkstories

    Σιγά σιγα πληθαίνουν τα πληκτρολόγια που αλλάζουν το τροπάρι της ευρωλιγουριάς

    @Mirage

    Τα λέει μια χαρά! Ετσι όπως πάμε σε λίγο θα αρχίσουν όλοι να αυτομαστιγώνονται!
    Σχετικά με το δάκτυλο, καλύτερα να το κουνάει σαν μανιακός, παρά να μας επιδεικνύει το μεσαίο, όπως οι φίλοι μου οι γερμαναράδες που πήραν πάλι τα μυαλά τους αέρα.
    Για το τεράστιο χρέος της Ελλάδας, περίμενε και θα δεις που θα πάει το χρέος των άλλων. Εμείς έχουμε 120% και οι γερμαναράδες που τσιρίζουν με νεοναζιστική υστερία έχουν 77%. Ξέρεις με τι ταχύτητα μεγαλώνει μετά το 50%; Σαν την ηλικία, μέχρι να το καταλάβεις ότι έγινες 50 βλέπεις και τα ραπανάκια ανάποδα.
    Όσο για τους δικούς μας ξεπουλημένους πολιτικούς, συμφωνώ και επαυξάνω! Και για τους δικούς μας και για τους άλλους. Όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα σε ξέφρενο φαγοπότι. Δεν υπάρχει κανένας πολιτικός να υψώσει το δάκτυλο ενάντια στην πνευματική ιδιοκτησία των ζωντανών οργανισμών, αλλά ενάντια στην πτώχευση, όλων η γλώσσα τρέχει και ρολάρει!

    @OMADEON

    Να χαίρεσαι που η μετάφραση σου πήγε παντού! Έχω πάρει δεκάδες ε-μέϊλ με το βιντεάκι!! Μπράβο σου!


    @ ab irato

    Η ελληνική «διανόηση» του πανεπιστημιακού κατεστημένου, πάντα εκτός ήταν. Ποτε δεν πήρε χαμπάρι τι παίζεται.
    Και τώρα, σ αυτά τα δύσκολα χρόνια που περνάμε ακόμα λιγότερο χαμπαριάζει. Σε λίγο δεν θα πληρώνονται οι συντάξεις, αλλα στα σχολεία η κ. Διαμαντοπούλου πήρε κονδύλια για να αγοραστούν ηλεκτρ. υπολογιστές.

    @ Anonymous

    Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ιστορική είναι μόνο. Ο νεοφιλελευθερισμός αναφέρεται στην εποχή μας, Θα έλεγα μετά την πτώση του ανατολικού μπλόκ, όπου ο φιλελευθερισμός θέριεψε ανενόχλητος! Το πρόθεμα νέο- έχει σχέση με την εποχή μετά τη Γαλλική επανάσταση. Νεότεροι χρόνοι, είναι οι χρόνοι μετά το 1800.
    Ο Ζ. Κλωντ Μισεά, αναλύσει με πολύ σπουδαίο τρόπο τον νεοφιλελευθερισμό και αποδεικνυει ότι πρόκειται για το ίδιο δηλητηριώδες φρούτο.
    Υπάρχει μια διαφορά: Η σημερινή νεοφιλελεύθερη ηγεσία έχει την δύναμη –για πρώτη φορά στην ιστορία – να παρασύρει μαζί με τη δική της πτώση, που αργά ή γρήγορα θα έρθει ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

    δες: http://ange-ta.blogspot.com/2009/03/blog-post_29.html

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...