Samstag, 15. Mai 2010

Ενός κακού μύρια έπονται....

Αφού όλοι οι πολιτικοί μετά τη χούντα φρόντισαν να χρεοκοπήσουν τη χώρα, ο ένας λίγο και ο άλλος περισσότερο, με κύριο υπεύθυνο το τραγελαφικό δίδυμο Παπανδρέου εγγονό και Παπακωνσταντίνου ανεψιό, τώρα φώναξαν και τους Τούρκους, εκχωρώντας τους συγκυριαρχία!
Η Ελλάδα οδηγείται σήμερα από την κυβέρνηση των προδοτών σε σκοτεινά μονοπάτια, όπου θα κυριαρχεί η απόλυτη φτώχεια, η αμορφωσιά, η λήθη για το παρελθόν της, η αστυνομοκρατία, η υποτέλεια, ο πλήρης εξευτελισμός της.





*Με προγραμματισμένα κοινά υπουργικά συμβούλια σε ανώτατα κλιμάκια, (να είστε σίγουροι ότι μόνο η άποψη των Τούρκων θα περνάει)

*με κοινά βιβλία ιστορίας (να είστε σίγουροι ότι μόνο εμείς οι ευνουχισμένοι έλληνες θα το τηρήσουμε)

*αφοπλισμένοι (και δω να είστε σίγουροι ότι μόνο εμείς θα το τηρήσουμε)

*με τζαμιά μέσα στην Αθήνα, (πάλι δεν μπαίνει ούτε καν θέμα να κτίσουμε ισάριθμες ορθόδοξες εκκλησίες στην Τουρκία)

το αύριο είναι ήδη χαμένο.


Γίναμε για άλλη μια φορά στην ιστορία μας μια χώρα για κλάματα!


Σήμερα, (δηλαδή εχτές) πραγματοποιήθηκε, στις 7:00 μ.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος, το συλλαλητήριο, που κάλεσε το ΑΡΔΗΝ μαζί με πολλές ελλαδικές, κυπριακές, αρμενικές, ποντιακές και κουρδικές οργανώσεις και συλλογικότητες, με σκοπό να διαδηλώσουμε την αντίθεση μας στον νεο-οθωμανισμό και τη σουλτανική επίσκεψη Ερντογάν, όπως και την πολιτική υποτέλειας της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Οι μισθοφόροι όμως του Παπανδρέου και του Χρυσοχοΐδη έδειξαν το πραγματικό πρόσωπο της κατοχής που έχουν εγκαθιδρύσει τα αφεντικά τους, ΔΝΤ, Ε.Ε. και Ερντογάν. Η συγκέντρωση αντιμετώπισε ένα όργιο αστυνομικής βίας. Κλούβες και αναρίθμητοι άνδρες των ΜΑΤ απέκλεισαν τον χώρο, απαγορεύοντας την πρόσβαση και εγκλωβίζοντας τους πάνω από δύο χιλιάδες διαδηλωτές που κατάφεραν να φτάσουν στη συγκέντρωση. Η αστυνομική βία ήρθε να συμπληρώσει τις προβοκάτσιες του Καρατζαφέρη και των λοιπών ακροδεξιών, καθώς και την καραντίνα που έστησαν τα ΜΜΕ, αποσιωπώντας τόσο το πραγματικό νόημα της επίσκεψης των νέων επικυρίαρχων, όσο και οποιαδήποτε κίνηση διαμαρτυρίας απέναντι στο ξεπούλημα της χώρας.

Οι εκπρόσωποι του νεο-οθωμανισμού έπρεπε να στήσουν στο Χίλτον το πάρτι του ξεπουλήματος και των εγκαινίων της «νέας εποχής», της συγκυβέρνησης της Ελλάδας με τους νεο-οθωμανούς του Νταβούτογλου, ανενόχλητοι από τους Έλληνες πολίτες, που το δικαίωμα έκφρασής τους υποτίθεται ότι προστατεύεται από το Σύνταγμα.

Κι όταν αυτοί διεκδίκησαν το αυτονόητο, το δικαίωμα να διαδηλώνουν σε μια ελληνική, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, πρωτεύουσα, επιστρατεύτηκαν τα χημικά, το ξύλο και οι τραυματισμοί. Η διαδήλωση άντεξε και συνεχίστηκε παρά τις επανειλημμένες επιθέσεις των ΜΑΤ. Η φωνή των διαδηλωτών ενάντια στο ξεπούλημα δεν πνίγηκε, κι ακούστηκε στους δρόμους της Αθήνας, παρά τα χημικά τα οποία αφειδώς χρησιμοποιήθηκαν. Για μας είναι μόνο η αρχή.



Ακούστηκαν τα συνθήματα:

- ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ

- ΚΥΠΡΟΣ -ΑΡΜΕΝΙΑ -ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ -ΑΙΓΑΙΟ -ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ

- ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΤΖΗ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥ

- ΠΑΡΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ

- ΞΕΦΤΙΛΑ- ΞΕΦΤΙΛΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ,



Θα ακουστούν και πάλι στους δρόμους, παρά τη συνωμοσία της σιωπής που απλώνεται συστηματικά πάνω από την αγανάκτηση του λαού ενάντια στο ξεπούλημα της ζωής του και της χώρας του. Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.

Περιοδικό ΑΡΔΗΝ, Εφημερίδα ΡΗΞΗ

14 Kommentare:

  1. "με τζαμιά μέσα στην Αθήνα, (πάλι δεν μπαίνει ούτε καν θέμα να κτίσουμε ισάριθμες ορθόδοξες εκκλησίες στην Τουρκία)"
    Έχεις ξεφύγει λίγο... ή μου φαίνεται;;;

    AntwortenLöschen
  2. @ xamogelo,

    μπορεί, αλλά για προσπάθησε να μου εξηγησεις γιατί εχω ξεφύγει.

    1. Είμαστε κατά της θρησκείας; Τότε καθόλου νέες εκκλησίες ούτε τέτοιες ούτε άλλες! (ισότητα)

    2. Είμαστε θρήσκοι; Τότε τι πιο φυσικό να θέλουμε να κτίσουμε και μια ορθόδοξη εκκλησία στην Κων/λη.

    Την ενδιάμεση κατάσταση, να κτίζουμε παντού τζαμιά, εγω δεν την καταλαβαίνω, αν εσύ την καταλαβαίνεις εξηγησε μου να την καταλάβω και γω.

    Αλλά, αγαπητό χαμόγελο, από όλη την εκποιηση της χώρας, απο τον νέο ραγιαδισμό και από την χρεοκοπία μας, αυτο σε χτύπησε; Η πόρτα που έλεγε και ο Χαρυ Κλιν?
    Ούτε τα κοινά υπουργικά συμβούλια, ούτε η αυτοκρατορική άφιξη του Ερντογάν, ούτε τα κοινά βιβλία ιστορίας, ούτε η κατοχή της Κύπρου, ούτε η απαίτηση για αφοπλισμό, ούτε η απαίτηση για συνδιαχείρηση του Αιγαίου, ούτε οι καθημερινές προκλήσεις, όπου στην Τουρκία αναφέρονται σαν πτήσεις σε τούρκικο εναέριο χώρο που παρεμποδίζονται απο τους Ελληνες, προκειμένου να φανατίζουν τον τούρκικο λαό, ούτε τίποτ άλλο;

    Μήπως τελικά έχουμε παρανοήσει πλήρως προκειμένου να φανούμε υπερ άνω ιδεών και ιδανικών τελικώς;

    Ωστόσο, μπορείς εσύ να έχεις όποια άποψη θέλεις, διότι ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ, καθόσον εγω σε λίγα χρόνια θα βλέπω τα ραπανάκια ανάποδα και σκασίλα μου αν θα είναι και μεταλλαγμένα.

    Αυτά είπα εχτές και στους μπάτσους που με ράντιζαν με χημικά για να μην περάσουμε έξω απο το κλειό που μας έστησαν.
    Ομως, οφείλω να πω, ότι υπήρξαν και παιδιά εκεί, που μου σιγοψυθίρισαν: Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο.

    AntwortenLöschen
  3. Το να βάζεις σαν ζήτημα να χτιστούν τζαμιά αν χτιστούν εκκλησίες ορθόδοξες στην τουρκία το βρίσκω προβληματικό.
    Αν εσύ θεωρείς ότι είναι δικαίωα των ανθρώπων να μπορούν να πηγαίνουν στην εκκλησία τότε δεν έχει σημασία τι κάνει η τουρκία. Εξάλλου έχεις μουσουλμανικούς πληθυσμούς που δεν είναι τούρκοι.
    Για τα υπόλοιπα δεν διαφωνώ ιδιαίτερα απλώς μου χτύπησε πολύ άσχημα το παραπάνω σχόλιο σου.

    AntwortenLöschen
  4. Είχα πολύ κακή σύνδεση όλη τη μέρα και δεν μπορούσα να σχολιάσω!

    Εξαίρετες φωτογραφίες!!!! :-) :-)

    Το λινκάκι που σου χρωστάω

    http://www.larisaportal.gr/diafora/argentina.php

    AntwortenLöschen
  5. @ xamogelo,

    Δεν το θέτω το θέμα έτσι. Δεν το βάζω προϋπόθεση, απλώς δίχνω τα δικά μας ΝΑΙ και τα δικά τους ΟΧΙ. Αυτοί είναι ΟΧΙ σε όλα, ενώ εμείς ΝΑΙ σε όλα. Ακόμα και συ το θεωρείς αυτονόητο, αυτο που δίνουμε εμείς να μην το δίνει η άλλη πλευρά!!!

    Εγω λοιπόν λέω, ουτε εδω τζαμιά ούτε εκει εκκλησιές, αφού το δευτερο ΔΕΝ μπαίνει καν σε συζήτηση. Μάλιστα, αν μια γυναίκα αλλαξοπιστησει την αποκεφαλίζουν οι παρακρατικές οργανώσεις, που είναι φίλιες απο το βαθύ κράτος της Τουρκίας, ή αντίστοιχα του Πακιστάν, της Ινδίας κλπ. κλπ. κλπ.

    Συμπέρασμα: Εχουμε γίνει θύματα της δημοκρατίας μας, στην καλύτερη περίπτωση ή έχουμε γίνει θυματα της παγκοσμιοποίησης, που οι εγκέφαλοι της θέλουν ισοπέδωση και επικυριαρχία του αδιάλακτου στον διαλακτικό.

    AntwortenLöschen
  6. @ gazaki,

    μερσί για το λινκ!

    AntwortenLöschen
  7. (1) Ορθόδοξες εκκλησίες υπάρχουν και λειτουργούν στην Τουρκία σήμερα. Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει χριστιανικός πληθυσμός στην Τουρκία που να στερείται εκκλησίας, αντίθετα οι μουσουλμάνοι της Αθήνας δεν έχουν τζαμί.
    (2) Αν είχαμε φτιάξει τζαμί τόσα χρόνια τώρα που υπάρχει το σχετικό αίτημα (από το '80 αν θυμάμαι καλά) θα είχαμε στερήσει από τους Τούρκους τη δυνατότητα να καπηλεύονται πολιτικά τη δημιουργία του.
    (3) Ο σεβασμός του θρησκευτικού συναισθήματος είναι ζήτημα αμοιβαιότητας;
    (4) Πας μουσουλμάνος, Τούρκος;

    AntwortenLöschen
  8. Μπράβο βρε θηρίο! Φρίκη η φωτογραφία. Μια ελληνίδα με την ελληνική σημαία να διαδηλώνει την ελληνικότητα και πίσω οι εκπρόσωποι του ελληνικού (?) κράτους να προφυλάσσουν τον Τούρκο πρωθυπουργό.

    Σε λίγο θα φωνάζουμε περιχαρείς όταν τα Τουρκοδόαλλαρα μας δώσουν την δυνατότητα να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση καταλώνοντας όπως πάντα, "νάτος, νάτος ο Πρωθυπουργός".

    Είναι ικανός ο Τούρκος να εξασφαλίσει την άμυνά μας και την ασφάλειά μας από οποιαδήποτε απειλή, να διατηρήσει την ανεξιθρησκεία μας και να ανορθώσει την οικονομία μας. Όλα αυτά με ένα μονάχα πολύ μικρό τίμημα. Υπακοή στον ισχυρό Τούρκο σουλτάνο .... θα είναι μάλιστα εντελώς ανεκτικοί μαζί μας, όπως τότε επί οθωμανικής αυτοκρατορίας όπου με λίγο λαδάκι στον Σουλτάνο μπορούσες να κάνεις την δουλίτσα σου και να παίρνεις μια ανάσα ελευθερίας ...

    Άλλωστε τι άλλαξε πραγματικά από το 1821? Το μπαχτσίσι μια χαρά δούλευε όλα αυτά τα χρόνια! Όπως και τότε πριν το '21. Άλλωστε ΑΥΤΟ το μπαχτσίσι δεν είναι που μας διατήρησε μέχρι σήμερα σκλαβομένους σε τράπεζες, πολικάντηδες και άλλους ταλαντούχους εκμεταλευτές ?

    Γι αυτό να μην ανησυχείς καθόλου, τον ραγιαδισμό τον έχουμε στον μιμίδιό μας - μια χαρά θα τα πάμε με τον Ερντογκάν.

    Νάτος, νάτος ο Πρωθυπουργός!

    AntwortenLöschen
  9. @Vrennus,


    Πριν πω οτιδήποτε άλλο, θα σου έλεγα ότι οι καιροί είναι τέτοιοι που πρέπει να εξετάζουμε με μεγάλη προσοχή όλα όσα μέχρι σήμερα βλέπαμε σαν σωστά. Όλες οι μέχρι τούδε αξίες μας δοκιμάστηκαν μέσα στην ιστορία και αποδειχτήκαν σκάρτες. Ο κομμουνισμός, η δημοκρατία, η ανάπτυξη, η ισότητα, οι παραχωρήσεις, ο φιλελευθερισμός, η επιστήμη, ο ορθολογισμός και δεν ξέρω γω και τι άλλο. Ένα – ένα αν τα δεις με το μάτι του αύριο, έτσι όπως διαμορφώνεται σήμερα πέφτουν σαν γυάλινες τίγρεις που έλεγε και ο Μαο.
    Στα επί μέρους αριθμημένα σου:
    Στο 1: Σιγά, μη μασάς με τις εκκλησίες που υπάρχουν στη Τουρκία. Μάλλον ξεχνάς τα πογκρόμ κάθε τρεις και λίγο που φροντίζουν να εξαφανίζουν τους χριστιανικούς πληθυσμούς. Δεν ξέρω πόσο σίγουρος είσαι, αλλά μόνο την Αγιά Σοφιά να βλέπεις σου φτάνει.
    Στο 2: Οι Τούρκοι θα καπηλεύονται ότι θέλουν, γιατί αυτή είναι η πολιτική τους. Ο,τι παίρνουν και ότι τους δίνουμε σηματοδοτεί ένα νέο αίτημα. Η πιο αποδοτική πολιτική με τους Τούρκους είναι μόνο μία: Καμία απολύτως παραχώρηση!!
    Στο 3: και το πιο σοβαρό: Ο σεβασμός του θρησκευτικού αισθήματος. Αυτά είναι τα κροκοδείλια δάκρυα της σημερινής παγκόσμιας αλητείας. Να σεβαστούμε το θρησκευτικό συναίσθημα, συμβαδίζει με την πολιτική να σεβαστούμε τα δίκαια του καταναλωτή. Έχω ξαναμιλήσει για την ανοχή της αδιαλλαξίας, ο κάθε λαός έχει τις δικές του αξίες που διαμορφώθηκαν με την ιστορία του και τους αγώνες του. Δεν μπορούν για μια δήθεν ισότητα να αλώνονται από τους μετανάστες, με τον ίδιο τρόπο που αλώνονται και τα οικονομικά μας δικαιώματα. Κτίστε τζαμιά για μουσουλμάνους; Γιατί όχι και για όλες τις άλλες θρησκείες που υπάρχουν; Ινδουϊστικές και λοιπές; Γιατί οι μουσουλμάνοι παρακαλώ;
    Θα μπορούσα να μιλάω μέχρι αύριο. Τα τζαμιά, είναι σύμβολα εξουσίας μέσα στην ίδια μας τη χώρα και βοηθούν τη δημιουργία γκέτο. Ούτε την φιλία ούτε την αλληλεγγύη των λαών προωθούν. Σε δε κρίσιμες εποχές γίνονται κομβικοί σταθμοί μίσους και από τις δύο πλευρές. Είναι οι κερκόπορτες που στήνει η παγκοσμιοποίηση σε κάθε χώρα της Δύσης από τις οποίες θα ξεκινήσει το χάος. Πάρε παράδειγμα την Ινδία και θα καταλάβεις τι εννοώ.
    Στο 4, όχι, δεν έχω μόνο Τούρκους στο μυαλό μου, αλλά και πακιστανούς!!!!

    @ Mirage
    Τι κάνεις ρε παιδί; Χαθήκαμε!!!
    Δεν έχω να πω τίποτα σ αυτά που λές, αυτό ακριβώς προβάλλω. Έλληνες μπάτσοι φιλάνε τους Τούρκους!!
    Άξιος ο μισθός τους.

    AntwortenLöschen
  10. Προσωπικά δεν βιάζομαι να βγάλω σκάρτη καμμιά από τις αξίες που αναφέρεις - βεβαίως δεν έχω μάτια στο αύριο, αλλά και το αύριο δεν έχει γραφτεί ακόμη.

    Τα πογκρόμ στην Τουρκία δεν τα ξεχνώ, αναρωτιέμαι όμως αν είναι ένα σπορ στο οποίο θα θέλαμε να επιδοθούμε κι εμείς. Ότι οι Τούρκοι καπηλεύονται ό,τι θέλουν επίσης δεν μου προκαλεί αίσθηση, όλοι οι λαοί το ίδιο κάνουν κι εμείς μάλιστα είμαστε εξαιρετικοί στο σπορ αυτό.

    Αν οι αξίες μας «αλώνονται» (;;;) τόσο εύκολα από τους κάθε λογής φουκαράδες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα τότε σημαίνει ότι δεν έχουν απολύτως τίποτε να πουν, απολύτως τίποτε να προσφέρουν. Οπότε καλώς, άριστα «αλώνονται».

    «Τα τζαμιά είναι σύμβολα εξουσίας μέσα στην ίδια μας τη χώρα και βοηθούν τη δημιουργία γκέτο». Ευτυχώς που οι Οθωμανοί δεν είχαν ανάλογη άποψη για τους χριστιανικούς ναούς.

    AntwortenLöschen
  11. @ Vrennus,

    Μάλλον εθελοτυφλείς σε όλα όσα λες:
    Υπάρχει σήμερα δημοκρατία; Κομμουνισμός μήπως; Μήπως υπάρχει ισότητα ή ισονομία σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη; Η ανάπτυξη δεν έχει υποστεί κριτικές σαν αφύσικη πορεία της ανθρωπότητας; Μήπως η επιστήμη δεν έχει υποστεί κριτικές από τους ίδιους τους επιστήμονες με παράδειγμα τον Οπενχάϊμερ για τις ίδιες του τις πράξεις; Μήπως ο φιλελευθερισμός δεν έχει οδηγήσει την σημερινή κρίση; Και μήπως τελικά οι παραχωρήσεις δεν είναι παρά μόνο παραχωρήσεις των αδυνάτων στους ισχυρούς που ζητούν όλο και περισσότερα;
    Όσο για το «αύριο δεν έχει γραφτεί ακόμα» δεν το αμφισβητώ, αλλά δεν βλάπτει να κάνουμε μια προσπάθεια να το διαβάσουμε. Ξέρεις με όλη αυτή την οικολογική καταστροφή που επιδεινώνεται όλο και περισσότερο δεν χρειάζεται να είσαι μάντης ή προφήτης, για να δεις τον πλανήτη σε 50 χρόνια.
    Δεν καταλαβαίνω, τι θέλεις να πεις με πογκρόμ που θέλουμε εμείς να επιδοθούμε. Δεν λες κανένα παράδειγμα να το καταλάβω;
    Τα περί καπηλείας, ομοίως είναι λίγο χύμα, στο στυλ, αφού όλοι τα κάνουν γιατί όχι και οι τούρκοι, μιλάς σαν να είσαι υποχρεωμένος να υποστηρίξεις τη Τουρκία. Αν έχεις λόγο να την υποστηρίξεις φρόντισε να απαλλαγείς, γιατί όλοι οι λόγοι που σε κάνουν να θέλεις να υποστηρίζεις αυτούς που σε επιβουλεύονται είναι ανάξιοι.
    Όσο για τους φουκαράδες, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, μάλλον δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτα από το σημαίνει εισβάλω σε μια χώρα με σοφτ τρόπο.
    Επίσης δεν βλέπεις και είναι πολύ λυπηρό πόσο φουκαράδες είναι σήμερα πολλοί νέοι έλληνες, και ποσο δεν έχουν στον ήλιο μοίρα!


    Ω, ναι! Να ζητήσω ταπεινή συγνώμη από την μεγάλη Οθωμανία που δεν αναγνώρισα πόσο ελαστικοί ήταν με τις εκκλησίες μας και με τον πολιτισμό μας. Αλλά μου φαίνεται ότι αυτοί εισέβαλαν στην χώρα μας και όχι εμείς στη δική τους! Η μήπως κάνω λάθος;;;Και μάλιστα γιορτάζουν ακόμα και σήμερα την κατάληψη της πόλης, όταν υπογράφει ο δικός μας ο εμετικός πολιτικός κοινά βιβλία ιστορίας!
    Ωστόσο, αυτό που λέω εγώ είναι να μην χτίσουμε τζαμιά για τους πακιστανούς, αφού έχουμε και ινδουϊστές και δεν λέω να πάμε να κατακτήσουμε την Τουρκία και να καταστρέψουμε τα τζαμιά τους, γιατί αυτό θα ήταν το ανάλογο και όχι αυτά που λές (περί Ευτυχώς που οι Οθωμανοί δεν είχαν ανάλογη άποψη για τους χριστιανικούς ναούς) που δεν είναι και αλήθεια.
    Και μια και φτάσαμε στην μεγάλη ανεκτική Οθωμανία που λέει και η Ρεπούση, αναρωτιέμαι μήπως εγώ μετέτρεψα την Αγιά Σοφιά σε τζαμί; Και σχεδόν όλους τους χριστιανικούς ναούς, που χρειάστηκαν!!!

    Τι να κάνουμε, πες - πες η μεγάλη Ρεπούση θα μας πείσει όλους ότι η Ελλάδα υπό Οθωμανική διοίκηση ήταν καλύτερη από την σημερινή.

    Δεν μπορώ να αντιληφτώ την ευκολία με την οποία οι Έλληνες γίνονται τόσο εύκολα υποστηρικτές ξένων συμφερόντων! Τι είναι αυτό δηλαδή; Διεθνισμός, εξυπνάδα, αλληλεγγύη, φόβος; Τι είναι; Αναρωτιέμαι, μήπως έφτασε η ώρα να πούμε ότι η Ελλάδα πέθανε και κακώς κάποιοι ιδεολόγοι μάχονται γι αυτήν.

    AntwortenLöschen
  12. @ Vrennus,

    μήπως και η Ακρόπολη δεν έγινε και αυτη τζαμί;

    AntwortenLöschen
  13. «μήπως και η Ακρόπολη δεν έγινε και αυτη τζαμί;»
    Ναι, αλλά αφού πριν είχε γίνει χριστιανικός ναός. ;-)

    Αυτό το «εισβάλω σε μια χώρα με σοφτ τρόπο» το αντιπαρέχομαι. Άμα συγκρίνεται ο βαθμός εξαθλίωσης των Αφγανο-πακιστανών με τον αντίστοιχο του ελληνικού επιστημονικού προλεταριάτου...

    AntwortenLöschen
  14. @ Vrennus,

    Ας μην ανακατεύουμε τα θέματα. Την Ακρόπολη την έκαναν χριστιανικό ναό οι έλληνες χριστιανοί ενώ οι οθωμανοί τζαμί. Το δευτερο εχει σημασία διότι απαντά στην άποψη σου, ότι οι Οθωμανοι σεβάστηκαν τις άλλες θρησκειες.
    Και για να κλείσουμε το θέμα, οι γενοκτονίες που εκτέλεσαν οι νεότουρκοι υπο τις οδηγίες του μεγάλου Κεμάλ, (στο ταφο του οποίου η δική μας πολιτική ηγεσία καταθέτει στεφάνι όταν πάει στην Τουρκία, ενώ ο Ερτογάν ΔΕΝ κατέθεσε στεφάνι στον άγνωστο στρατιώτη) είχαν στόχο κάθε πολίτη της Οθωμανίας ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ, απορώ τα μέγιστα πως μπορεί κανείς να το παραβλέπει.

    Τέλος με την εισβολή σοφτ, προφανώς δεν εννοώ το επιστημονικό προλεταριάτο, αλλά την εισβολή της εξαθλίωσης με την μορφή των πάμτωχων μεταναστών.

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...