Freitag, 18. Februar 2011

Πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση;

Μόρφωση ή παραμόρφωση ιδού η απορία!


Οι πληροφορίες που σε κατακλύζουν από παντού είναι κάτι περισσότερο από ανησυχητικές. Ολόκληρη η Αφρική - Υεμένη, Μπαχρέϊν, Τυνησία, Αίγυπτο, Λιβύη - έχει ξεσηκωθεί και ωστόσο δεν ξέρεις αν αυτό που θα έρθει θα είναι καλύτερο ή χειρότερο. Ακόμα δεν ξέρεις πόσο αυτές οι εξεγέρσεις είναι γνήσιες ή καθοδηγούμενες.


Αλλά και στο Βορρά δεν πάμε πίσω.


«Φορτία με γενετικά τροποποιημένη Σόγια είναι αραγμένο στα γερμανικά λιμάνια. Σκέπτονται τι να τα κάνουν, καθώς έχει διαρρεύσει η πληροφορία, ότι το γνωστό ζιζανιοκτόνο «Roundup» έχει καταστεί ύποπτο για θανατηφόρα επεισόδια σε ανθρωπάκια, που ανίδεα καταβροχθίζουν τόνους ζώων, που έχουν τραφεί με αυτό το προϊόν.



Κάποιοι Γερμανοί, έχουν βγει εδώ και κάτι μέρες στο δρόμο γιατί 56 τόνοι ραδιενεργών καταλοίπων μεταφέρονται με τραίνο σε απόσταση 900 χιλιομέτρων. (μερικά κιλά ή μπορεί και μερικά γραμμάρια είναι ικανά να εξαφανίσουν ολόκληρη τη Γερμανία και τους γειτόνους της)



Πόσο ασφαλή μπορεί να είναι τα τραίνα; Όταν περνάμε την πύλη για να μπούμε σε αεροπλάνο, μας υποβάλουν σε υποτιμητική σωματική έρευνα. Μας πασπατεύουν μπρος και πίσω, σε λίγο θα κοιτάνε και τα δότια μας, για να μη πω κάτι απρεπές. Φοβούνται τη τρομοκρατία μας λένε, οι γελοίοι. Αλλά το φορτωμένο με θάνατο τραίνο κινείται αφύλακτο σε μια διαδρομή 900 χιλιομέτρων, χωρίς να φοβάται ούτε σεισμούς, ούτε κατολισθήσεις ούτε συγκρούσεις, ούτε βέβαια τρομοκράτες!!!!!!!

Γελοίοι υποκριτές!

Στα 34,23 δισ. ελβετικά φράγκα αναρριχήθηκαν τα καθαρά κέρδη της Nestle το 2010, από 10,43 δισ. φράγκα το 2009, για να επιβεβαιωθεί η ρήση του άλλου γελοίου: Λεφτά υπάρχουν!

2 Kommentare:

  1. Καλησπερα.
    Για το πρωτο, πολυ φοβαμαι πως το μονο που θα μεινει ειναι 'σημαδια απο αιμα αθωων''.......

    AntwortenLöschen
  2. @ Τasoula
    ναι και γω αυτό σκέφτομαι.

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...