Donnerstag, 10. März 2011

Ντομινίκ Στρώς Καν



Ο Ντοµινίκ Στρως-Καν θεωρεί φυσιολογικές τις αντιδράσεις στην Ελλάδα. « Είναι αναπόφευκτο να µας κατηγορούν παρότι δεν φταίµε εµείς », τονίζει. « Η πραγµατικότητα είναι πως αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται µέσα στα σκατά. Και µάλιστα πολύ βαθιά. Οταν µια γυναίκα λέει πως δεν µπορεί πια ν' αγοράσει ψωµί, (τον πήρε ο πόνος τον σκύλο) λέει την αλήθεια. Ολος αυτός ο θυµός είναι θεµιτός. Οι άνθρωποι στον δρόµο έχουν την αίσθηση (Όχι! την την βεβαιότητα) ότι τους εξαπάτησαν (Όχι! μας εξαπάτησες, όπως όπου πάει ο οργανισμός αυτός που διοικείς δεν κάνει τίποτ' άλλο, παρά να εξαπατά, να λεηλατεί, να διασύρει, να υβρίζει, να δολοφονεί αθώα θύματα!) . Κι ας είναι οι ίδιοι που µαγείρεψαν τα στοιχεία, (μάλιστα, οι απατεώνες κατηγορούν εμάς! Ξεχνούν ότι τρείς μήνες πρίν την πτώχευση της Λέμαν Μπρόδερ τα βιβλία της έδειχναν ευφορία και δύναμη) που δεν έχουν πληρώσει φόρους, κάτι που είναι λίγο σαν εθνικό σπορ. Η απάτη πάει σύννεφο. Αν δεν είχαµε έρθει θα είχαν πέσει στην άβυσσο. ∆ύο εβδοµάδες αργότερα, η κυβέρνηση δεν θα µπορούσε πλέον να πληρώσει τους δηµοσίους υπαλλήλους, οι πολίτες θα είχαν αποσύρει όλες τις καταθέσεις από τις τράπεζες. Θα είχε επέλθει πλήρης κατάρρευση ».

Πόσους φόρους πληρώνεις εσύ κύριε Στρώστε Σκατά;;

Αϊ σιχτίρ! Κύριε


«Κάντε αµέσως µαζικές ιδιωτικοποιήσεις» για να αρπάξουμε και τα ρέστα σας!!!!

Το κείμενο με τα πλάγια και τις φωτο τις πήρα από τον ΟΜΑΔΕΟΝ

1 Kommentar:

  1. Ο μεγασεισμός στην Ιαπωνία σήμερα, οι προηγούμενοι σε Ν. Ζηλανδία, Αϊτή, Χιλή, Κίνα κοκ, επιβεβαίωσαν εκείνους τους 'δασκάλους' μας, που από δεκαετίες προειδοποιούσαν για επερχόμενη ΑΥΞΗΣΗ σεισμών-ηφαιστειακών εκρήξεων:
    "lower solar activity, occurrence of huge volcanic events and lower surface air temperature could be expected in the next decades".
    http://rebel.ig.cas.cz/activities/Rocenka93-4/charv.htm
    I. Charvatova, J. Strestik
    Geophysical Institute of the Czech Academy of Sciences

    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ σε όποιους διαβάζουν το παρόν, να προκαλέσουν παντού συζητήσεις για ΕΤΗΣΙΕΣ ασκήσεις εκκένωσης οικισμών στη χώρα μας, που είναι από τις πιο σεισμογενείς, αλλά παράλληλα και για κατεπείγουσα αποκέντρωση όλων των αστικών βαβυλώνων-παγίδων, ώστε να επιβιώσουν οι επόμενες γενιές σε ημιορεινά αυτάρκη χωριά, που δεν πλήττονται από πλημμύρες, που θα φέρουν οι αναμενόμενοι πολυετείς ηφαιστειακοί χειμώνες.
    aftarkia.wordpress.com

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...