Dienstag, 3. Mai 2011

Τρομοκράτες σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν!



Με αυτόν το τίτλο περιγράφει η εφημερίδα Junge Welt το θάνατο του ακατανόμαστου.
Είναι η μοναδική εφημερίδα σε όλον τον διεθνή τύπο, που ασκεί κριτική για την χωρίς δίκη θανάτωση, αρπαγή του θανόντος και ρίξιμο του στη θάλασσα, με την επέμβαση των ράμπο σε τρίτη χώρα. Επίσης, πάλι ως εξαίρεση είναι η μόνη εφημερίδα που ασκεί κριτική στην εν ψυχρώ δολοφονία του γιού και των τριών εγγονών του Καντάφη.
Όπως αναφέρει στην συνέχεια η εφημερίδα, δημόσια συγχαρητήρια στον σουλτάνο για την δολοφονία του ακατανόμαστου έδωσαν οι παρακάτω:
José Manuel Barroso, η γνωστή πατσαβούρα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής επιτροπής Herman Van Rompuy, (ο κόσμος τώρα θα είναι πιο σίγουρος, είπε), η γνήσια απόγονος των Ναζί κυρά Μέρκελ, καθώς και ο εκπρόσωπος της γερμανικής αριστεράς Klaus Ernst, ο οποίος χαρακτήρισε την θανάτωση ως «ηθική νίκη» και να μην ξεχάσουμε και τους μετά το γάμο μεθυσμένους Βρετανούς οι οποίοι συνέχισαν το πάρτι τους αλαλάζοντας από χαρά και αγαλλίαση. Σ αυτούς όλους κόλλησε και ο Γκιούλ.
Κανείς δεν έκανε τον παραμικρό υπαινιγμό, ότι μια δίκη θα ήταν προτιμότερη!
Και όλα αυτά για έναν άρρωστο και βαρεμένο, ο οποίος ήταν το άλλοθί από το 2001 για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που εκτελούσαν οι πραγματικοί τρομοκράτες του πλανήτη.
Βέβαια το ερώτημα κατά πόσον το σκότωσαν, ή ήταν πεθαμένος, όταν τον σκότωσαν, παραμένει απορία.

Ποιος ξέρει, κάποια μέρα θα το μάθουμε, αν και δεν έχει καμία αξία.

Δείτε και τις απόψεις του ΣΥΝ:



5 Kommentare:

  1. Το πανηγύρι μάλλον τώρα αρχίζει! Νομίζουν ότι με τον θάνατο του Μ.Λ. τέλειωσε η Αλ Κάϊντα. Λες και μόνο αυτός ήταν μέλος. Τόσοι άλλοι, αυτοί που διοργανώνοουν και εκτελούν τις "αποστολές" θα διαλυθούν; Τώρα που θ' αρχίσουν τα αντίποινα, να δούμε πόσο ενθουσιασμό θα δείξουν τα αμερικανάκια και όλοι οι υστερικοί του κόσμου για τον θάνατο του αρχηγού. Κι αν βάλεις και το (δίκαιο) μένος του Γκαντάφι για το θάνατο του παιδιού και των εγγονιών του...

    AntwortenLöschen
  2. Νέα (και βολική) πατέντα απονομής δικαιοσύνης. Κατήγορος, δικαστής, εκτελεστής, ένα πράγμα και οι διαδικασίες άρπα κόλα. Δεν πάμε καλά...

    AntwortenLöschen
  3. Μάλλον πάμε σε δεύτερο γύρο τρομοκράτησης των λαών.Περισσότερο αδίστακτοι,περισσότερο βίαιοι.

    AntwortenLöschen
  4. @ σε όλους:

    Εγω πιστεύω τα εξής:

    1. Ο Ομπάμα ήθελε κάτι να τον βγάλει από την πίεση. Το κογκρέσο του έχει κάνει τη ζωή πατίνι ο Πούτιν τον ειρωνεύεται, ο Καντάφη είναι ζωντανός, οι Κινέζοι θέλουν άλλο νόμισμα. Ακόμα και οι δικές του τραπεζοελεγκτές τον εκβιάζουν.

    2. Ο Ακατανόμαστος ήταν μάλλον νεκρός, οπότε ήταν ευκαιρία!
    3. Το πιο πιθανό είναι ότι ζήτησε ο ίδιος την υποστήριξη όλων των υποτελών του, κυρίως για να μην αμφισβητηθεί η καθεστηκυία τάξη.
    μόνο ο Γάλλος έκανε λίγο, πολύ λίγο βέβαια, νερά και βγήκε και είπε το αυτονόητο: Πως δεν πήρε χαμπάρι κανείς ότι ο ακατανόμαστος ζούσε εκεί;

    Σήμερα το είπε και η ελβετική τιβί ότι ήταν άρρωστος όταν τον "σκότωσαν".
    Επιβεβαιώθηκε δηλαδή η πρώτη και εντελώς αυθόρμητη ανάρτηση που έκανα. (να μην ευλογήσω και λιγάκι τα γένια μου;)

    AntwortenLöschen
  5. @ σε όλους,

    όσο γι αυτά που λέει ο Αθλιος, είναι η κατάρρευση των πυλώνων της νεότερης εποχής. Το κράτος δικαίου, που στήθηκε για να ισορροπεί ακόμα και μια κοινωνία δαιμόνων, πατάει τις ίδιες τις Αρχές του!
    Εκεί που ο καθένας δικαιούται μια δίκαιη δίκη, σήμερα το μόνο που δικαιούται είναι μια σφαίρα αυτός και όλοι οι γύρω του!!!!

    Πόσο πιο κάτω θα πέσουμε σαν κοινωνία;;

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...