Donnerstag, 19. Mai 2011

Ενημέρωση 19/5: Όταν οι "κακοί" στρώνουν το δρόμο στους χειρότερους

Ο Ντομινίκ με την καλή του.

Γιατί τελικά στην σκοτεινή εποχή που ζούμε οι «καλοί» είναι εξίσου κακοί: Γιατί στρώνουν το δρόμο για τους χειρότερους!
Στην αρχή της είδησης περί Στρώς – Καν διασκέδασα, αλλά όταν το ξανασκέφτηκα, είπα:
Για στάσου ρε μάγκες Αμερικάνοι, πως δηλαδή σε ξενοδοχεία που την αράζουν υψηλά πρόσωπα μπήκε απρόσκλητη η κυρά τάδε; Εσείς που όλα τα ελέγχετε, μας λέτε πολύ απλά, ότι τα ξενοδοχεία είναι χειρότερα και από μπουρδέλα, όπου ο καθένας μπαίνει και σου ψάχνει και τα πράγματα;
Πώς δηλαδή άνοιξε την πόρτα η καθαρίστρια προτού αδειάσει το δωμάτιο;
Σε ξενοδοχεία αυτής της κατηγορίας (Σοφιτέλ) , η καθαρίστρια δεν μπουκάρει στο δωμάτιο, όταν ο επισκέπτης δεν έχει αποχωρήσει, πολύ περισσότερο αν είναι στο μπάνιο! Και αν συμβεί κατά λάθος κάτι τέτοιο αποχωρεί ζητώντας συγνώμη. Σιγά να μην πιστέψουμε, ότι η σούπερ γκόμενα μπήκε στο δωμάτιο κατά λάθος, και μόλις την είδες ο Ηρακλής του σεξ, της όρμησε για τα περεταίρω!
ή όπως πολύ πετυχημένα έγραψε ο Vrennus, μόλις την είδε ο Στρως Κάν να μπουκάρει σκέφτηκε: αυτούνη δεν ήρθε για να στρωσ' αλλά για να το κάν'
Εκείνο που λέω εγώ πάντως είναι, να μην πατάτε ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ούτε για δουλειές ούτε για τουρισμό, γιατί μπορεί να σας βγάλουν και καμιά ντουζίνα μπάσταρδα!

ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΡΩΣ ΚΑΝ, ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ!

6 Kommentare:

  1. ...οπότε, λοιπόν, τι πιο φυσικό να σκεφτεί ο Ντομινίκ «για να μπουκάρει τούτη 'δώ έτσι απρόσκλητη, δεν έρχεται να στρώσ' αλλά να κάν'»!

    (Πλάκα κάνω, έτσι;)

    AntwortenLöschen
  2. @ Vrennus,

    άπαιχτο!!

    AntwortenLöschen
  3. Φίλτατη καλημέρα.
    Αφήνοντας στην άκρη, έστω προσωρινά, τη συστηματική και μονόπλευρη, (λόγω αντίθετης στράτευσης), αντιαμερικανική θέαση των πάντων, θα πρέπει να δώσουμε και πειστικές απαντήσεις σε μερικά ερωτήματα.
    1) Γιατί οι Αμερικανοί να θέλουν να βγάλουν από τη μέση τον Στρος Καν, αφού ποτέ δεν φάνηκε, ούτε διαφάνηκε, καμία σύγκρουση μεταξύ τους;
    2) Σε λίγους μήνες ολοκλήρωνε τη θητεία του στο ΔΝΤ, (4 χρόνια), και, ούτως ή άλλως, θα έφευγε, αφού είχε άλλους στόχους. Ποιός, λοιπόν, ο λόγος της τόσο σκληρής, θεαματικής και εσπευσμένης «εξόντωσής» του;
    3) Το χούι του ανδρός ήταν πασίγνωστο στους «παρεπιδημούντας την Ιερουσαλήμ» (μέχρι στη Διαμαντοπούλου έβαλε χέρι!) και μπορούσαν να τον βγάλουν από το παιχνίδι πολύ νωρίτερα. «Ασσίστ» για καθαίρεση τους είχε δώσει άφθονες, αφού δεν άφηνε αχούφτωτη ούτε θηλυκή γάτα.

    Μήπως τώρα, με την απαράδεκτη και αχαλίνωτη ερωτική του έκρηξη, έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και, απλώς, (ξεμπροστιάζοντάς τον) θέλησαν να τον «σβήσουν», ως, εν δυνάμει, ευάλωτο και αναξιόπιστο πιθανό νέο Γάλλο Πρόεδρο; Αυτό, όμως, δεν συνιστά συνωμοσία, ούτε σκευωρία. Ας μην «όρμαγε» στην καμαριέρα!
    Άλλωστε η συμπεριφορά των Αμερικανών σε θέματα ηθών είναι αυστηρή και τελείως διαφορετική από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή. Ίσως αυτό μας παραξενεύει και μας βάζει σε συνομωσιακές λογικές.

    ΥΓ. Στο σχετικό σου σχόλιο, (ξέρεις που), απάντησα αρμοδίως.

    AntwortenLöschen
  4. φίλε Ορφέα,

    θα σου απαντησω αύριο με μια ανάρτηση για να δεις τι συμφέρον έχει η Αμερική και ο Σαρκοζύ

    AntwortenLöschen
  5. Το πιό αστείο είναι ότι ισχυρίστηκε η καμαριέρα πως την έβαλε δια της βίας να του πάρει πίπα! Αν είναι δυνατόν να κάνει πίπα μιά γυναίκα χωρίς να το θέλει. Και τα δοντάκια της τι τα έχει; Και το γενετικό υλικό (διάβαζε "σπέρμα") πώς προέκυψε από μια τέτοια διαδικασία; 'Η μήπως ο Σ/Κ χύνει με το που βλέπει μιά γυναίκα; Πολλά περίεργα περιέχει αυτό το plot! (ή μήπως ήταν πράγματι "plot";)

    AntwortenLöschen
  6. @ Heliotypon,

    Το πιο αστείο είναι ότι αυτη είναι μια νταρντάνα 1.80 και αυτός ενας λαπάς 63-χρονος!!!!
    Τα δε περί DNA, εχουν ειπωθεί με επιφύλλαξη των πηγων πληροφόρησης. Κυριακή κοντή γιορτή, θα δούμε. Εγω πάντως δεν πιστεύω λέξη. Οσο για τον Σ/Κ, χωρίς να πω καλά να πάθει, δεν τον λυπάμαι κιόλας!

    Ηταν αρχηγός του πιο μισητού οργανισμού του πλανήτη και αντι να φάει μια σφαίρα απο κάποιον επαναστάτη, του την φέρανε οι δικοί του, ή τα αφεντικά του που μάλλον τα παράκουσε. Η επίσημη μαφία δρά με την λογική της Κομόρα.
    Αυτό είναι και ένα μάθημα προς κάθε μεριά.

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...