Samstag, 28. Mai 2011

Είπε ψέματα ο Μπάρακ Ομπάμα για τον θάνατο του Μπιν Λάντεν;


Πως το είπαμε το τραγουδάκι;

Αχ αμάν αμάν
ενα σκουλήκι ψόφιο
να το σκοτώσω δεν μπορώ
να περάσω δεν μ αφήνει

Σύμφωνα με τον Τσετσένο πρώην πράκτορα της CIA Berkan Yashar, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν σκοτώθηκε από τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα.
Πέθανε από αρρώστια στις 26 Ιουνίου 2006.
Θάφτηκε σε έναν τόπο μεταξύ των συνόρων του Αφγανιστάν και του Πακιστάν.
Αυτός είναι ο λόγος που οι ΗΠΑ δεν παρείχαν ποτέ οποιαδήποτε εικόνα από το πτώμα του Μπιν Λάντεν μετά την επιδρομή τους στην Abbottabad στις 2 Μαΐου 2011. Silvia Cattori

Ο Οσάμα μπιν Λάντεν πέθανε από φυσική αίτια πριν από πέντε χρόνια.
« Η ομολογία αυτή έγινε από έναν πρώην πράκτορα της CIA κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο πρώτο κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης. Διαβεβαιώνει ότι γνώριζε καλά τον Μπιν Λάντεν και τους τρεις σωματοφύλακές του, οι οποίοι συνόδευαν το αφεντικό τους για το τελευταίο ταξίδι του στις 26 Ιούνη 2006.

Ο Berkan Yashar έχει την Τσετσενική ιθαγένεια και ζει στην Τουρκία.
Φοβάται ότι η CIA θα προσπαθήσει να τον σκοτώσει επειδή γνωρίζει την αλήθεια για το θάνατο του Μπιν Λάντεν.
Οι τουρκικές ειδικές υπηρεσίες του παρέχουν ένα όπλο και έναν σωματοφύλακα. Κατά τον Yashar, αυτή η τηλεοπτική συνέντευξη αποτελεί εγγύηση για την ασφάλειά του.

Συνάντησε για πρώτη φορά τον Μπιν Λάντεν το 1992 στην Τσετσενία.
Ο Yashar εργαζόταν εκείνη την εποχή ως υπάλληλος του ραδιόφωνου "Svoboda" και έφερε το ψευδώνυμο που του δόθηκε Abu Bakar από τη CIA.
Γνωρίστηκε με τους σωματοφύλακες του Μπιν Λάντεν, οι οποίοι ήταν επίσης Τσετσένοι.
«Ο Σάμη, ο Ajuba και ο Makhmud τον συνόδεψαν μέχρι το τέλος. Θυμάμαι πολύ καλά εκείνη την ημέρα, υπήρξαν τρία έξι -26.06.2006.
Αυτοί οι άνθρωποι, όπως και δύο άτομα από το Λονδίνο και δύο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ήτοι επτά άτομα συνολικά τον είδαν νεκρό».

Ο Berkan Yashar θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για το θάνατο των Τσετσενών που έθαψαν «τον νούμερο ένα τρομοκράτη».
Κατ’ αυτόν, οι αμερικανικές ειδικές υπηρεσίες άρχισαν να παρακολουθούν τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του αφότου ανακοινώσε το Νοέμβριο του 2008 κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στην Ουάσιγκτον την ημέρα του θανάτου του Μπιν Λάντεν. Στη συνέχεια, οι τρεις Τσετσένοι σωματοφύλακες εξαφανίστηκαν. Οι αμερικανικές ειδικές υπηρεσίες απήγαγαν τον τελευταίο σωματοφύλακα, τον Σάμη, λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση (Μάιος 2011) του θανάτου του Μπιν Λάντεν. Απ’ ό,τι φαίνεται, αυτός τους είπε που είχε θαφτεί ο Μπιν Λάντεν.
Ο ασιανολόγος εμπειρογνώμονας του Ινστιτούτου στρατηγικών εκτιμήσεων και αναλύσεων, Σεργκέι Ντεμιντέκο, που ερωτήθηκε από την «Φωνή της Ρωσίας» σχολίασε αυτήν την αποκάλυψη ως ακολούθως:

«Δέχομαι ότι ο Μπιν Λάντεν πέθανε από φυσική αίτια. Ήδη το 2007, ο διάσημος πολιτικός ηγέτης του Πακιστάν Μπεναζίρ Μπούτο δήλωσε ότι ο Μπιν Λάντεν δεν ήταν πια ανάμεσα στους ζωντανούς».
Ο εμπειρογνώμονας υπενθύμισε ότι οι ειδικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο διεξάγουν τα δικά τους παιχνίδια επιτρέποντας την παραπληροφόρηση. Μια καλή παράσταση για το θάνατο του «τρομοκράτη νούμερο ένα» από τις ειδικές δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών ταιριάζει σε αυτήν την προοπτική.
Φωνή της Ρωσίας
18 Μαΐου του 2011.
Πηγή για τη γαλλική έκδοση:

10 Kommentare:

  1. Μπα!
    Η Μπεναζίρ Μπούτο είχε αλλάξει φύλο, και μάλιστα πριν από το 2007;
    Διάβολε! Πώς δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια!
    Να δεις που γι' αυτό τη φάγανε!
    Ή κάποιοι παλιοί γκόμενοι, που χάσανε το "κοκό", ή κάποιοι νταγλαράδες που φοβήθηκαν τον ανταγωνισμό!

    Λοιπόν,αυτά να βλέπουν η Σαμαρά, ο Παπαρήγας, η Τσίπρα κι η Καρατζαφέρη και να προσέχουνε! Να κάτσουνε στ' αυγά τους, γιατί οι καιροί μυρίζουν μπαρούτι!

    AntwortenLöschen
  2. @ Ορφέα,

    Οταν κάποιος δεν έχει να πεί τίποτα, καλύτερα να σιωπά!

    AntwortenLöschen
  3. Σωστά!
    Από το να λέει ανακρίβειες και φανατισμένες κουταμάρες, χίλιες φορές προτιμότερο!
    Αν ήταν με το τυφλό πάθος να έβγαινε αποτέλεσμα όλοι θα βγάζαμε τα μάτια μας.
    Κι εγώ Τειρεσίας!

    AntwortenLöschen
  4. @ Orpheas,

    Από πού πηγάζει η δική σου σιγουριά! Το Άρθρο έχει πηγές δεν τα βγάζει κάποιος από την κοιλιά του. Εσύ τι στοιχεία έχεις και υποστηρίζεις τα αντίθετα;
    Ένα μόνο: Μία τυφλή πίστη στο σύστημα. Όλα τα χάβουμε σαν τα χαϊβάνια και αν κάποιος έχει άλλη πληροφορία, βρίσκουμε να πετάξουμε εξυπνάδες και ειρωνείες! Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι γουστάρεις, αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να μην κάνεις κόσμια σχόλια. Για ρίξε μια ματιά στο σχόλιο που έκανες και πες μου τι νόημα έχει; Προσθέτεις κάτι; Γιατί ύστερα θα πετάξεις νουθεσίες περί διαλόγου, λες και έχω υποχρεώσω να ανοίξω διάλογο σε βάση 20ου υπογείου.

    AntwortenLöschen
  5. Το ερώτημα είναι: τι κερδίζουν οι ΗΠΑ από την είδηση της δολοφονίας του Μ.Λ.; Δεν είναι και τόσο κολακευτικό για μια χώρα να ανακοινώνει ότι δολοφόνησε έναν άοπλο αντίπαλό της, έτσι, εν ψυχρώ και χωρίς δίκη. Θα μπορούσε να αναγγείλει τον θάνατό του από φυσικές αιτίες και να αποφύγει την όποια κατακραυγή (ιδίως του μουσουλμανικού κόσμου, αλλά όχι μόνο). Δεν αμφισβητώ τις πηγές, αλλά δεν παύω να αναρωτιέμαι τα παραπάνω.

    AntwortenLöschen
  6. Αγγέλα καλημέρα.
    Δικές μου πηγές αποτελούν οι επίσημες ανακοινώσεις και όχι κάθε απίθανο συνονθύλευμα του κάθε απίθανου αφιονισμένου σαχλαμαρίσκου που πετάει την αστήρικτη κοτσάνα του.
    Το λυπηρόν είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι (καλή ώρα) έτοιμοι να χάψουν και να αναπαραγάγουν με διαδικασίες "σπασμένου τηλεφώνου" και άγνοια προσώπων και πραγμάτων (Άκου "διάσημος πολιτικός ο Μπεναζίρ Μπούτο"!Ενώ πρόκειται για την τραγική πρωθυπουργό Μπεναζίρ Μπούτο).
    Δεν καταλαβαίνεις ότι η ημιμάθεια και αστοχία, σε ένα έστω επιχείρημα, αποδυναμώνει την αξιοπιστία του όλου οικοδομήματος,
    συνολικά, ενός άρθρου;
    Δεν αρκούν το μένος και το πάθος γιά να ισχυροποιηθούν, να μετουσιωθούν σε αλήθεια και να γίνουν αποδεκτά κάποια πράγματα. Χρειάζεται καθαρό μυαλό, νηφαλιότης και αποβολή προκατάληψης. Αλλιώς μόνη απάντηση το ρίξιμο στην πλάκα. Ό,τι έκαναν παλιά ο Αριστοφάνης, ο Ροίδης, ο Σουρής και τόσοι άλλοι.
    Είπαμε "όχι μόνο μακαρόνια!".
    Σιγά μην καθίσουμε και βυζαντινολογήσουμε θρηνώντας και απαιτώντας "δίκαιες δίκες" για έναν παράφρονα αρχιτρομοκράτη.
    Το καλό είναι πως, έτσι ή αλλιώς, βγήκε από τη μέση κι η ανθρωπότητα παίρνει μιά ανάσα.
    Αυτός, ο άοπλος, (!) έκανε "δίκαιη
    δίκη" στα χιλιάδες αθώα θύματά του;
    Με τέτοιες παπαρδέλες και τέτοια μυαλά, μην περιμένεις σοβαρούς διαλόγους από ελεύθερα σκεπτόμενους , παρά μόνο "συναίνεση" (ωραία και μοδάτη λέξη) και ομοφωνία από "συστρατευμένους" ομοϊδεάτες με "πλυμένα μυαλά" που μπορούν να "πετάξουν τον γάϊδαρο", αρκεί αυτό να είναι συνεπές προς κάθε στείρα "αντι...." γραμμή.
    Είπαμε, καλές οι "μακαρονάδες", αλλά όχι όλο και μόνο "μακαρόνια"!
    Ξέρω ότι "προς κέντρα λακτίζω", αλλά καμιά φορά, πού ξέρεις. Εδώ και αγράμματοι ψαράδες φωτίστηκαν κάποτε...

    AntwortenLöschen
  7. @ Heliotypon,

    Τι κερδίζουν οι Αμερικάνοι.
    1. Έπρεπε να πεθάνει πιά, αφού είχε πεθάνει πριν από τόσα χρόνια. Εξ άλλου είναι γνωστό ότι ο ακατανόμαστος ΔΕΝ ήταν ποτέ το πρόβλημα. Όσο για την κοινή γνώμη, λάθος νομίζεις ότι κατηγορήθηκαν οι ΗΠΑ για εν ψυχρώ δολοφονία. (διάβασε το προηγούμενο σχόλιο του Ορφέα και θα καταλάβεις πως σκέφτεται η πλειοψηφία:"Σιγά μην καθίσουμε και βυζαντινολογήσουμε θρηνώντας και απαιτώντας "δίκαιες δίκες" για έναν παράφρονα αρχιτρομοκράτη.
    Το καλό είναι πως, έτσι ή αλλιώς, βγήκε από τη μέση κι η ανθρωπότητα παίρνει μιά ανάσα" Αυτά λέει η μάζα). Στον διεθνή τύπο των πολλών όλοι είπαν επιτέλους ησυχάσαμε.
    Ελάχιστοι σοβαροί, μίλησαν για δίκη και ακόμα πιο λίγοι είπαν ότι ουδέποτε υπήρξαν στοιχεία εναντίον του, εκτός από τα παρανοϊκά του βίντεο, που δεν ήταν καν δικά του.

    Το ανέκδοτο το ξέρεις;
    Διψάει κάποιος σε ένα τρένο και λογοκοιμόμενος ψιθυρίζει. Αχ πως διψάω, πως διψάω.....
    Οπότε κάποιος νευριασμένος πηγαίνει και του φέρνει νερό.
    Ωστόσο το μουρμούρισμα συνεχίστηκε:
    αχ πως δίψαγα αχ πως δίψαγα.

    Ο φόβος τώρα δεν είναι ο ακατανόμαστος, αλλά η εκδίκηση για τον θάνατο του και μάλιστα με τον τρόπο που διαδόθηκε.

    AntwortenLöschen
  8. @ Ορφέα,

    Μπράβο ρε μεγάλε!

    Λύσσαξες με το τυπογραφικό λάθος του γένους της Μπούτο.

    Θα το αφήσω, για να έχεις θέμα να μιλάς.

    AntwortenLöschen
  9. @ Heliotypon,

    Ιδού γιατι οι Αμερικανοί σκότωσαν το φάντασμα του ακατανόμαστου

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/05/blog-post_8276.html

    AntwortenLöschen
  10. Τι τα θέλεις Αγγέλα μου, η ομάδα δεν τραβάει! Η καλή θέληση γιά προπαγάνδα και η εμπάθεια δεν αρκούν. Χρειάζονται και επιχειρήματα. Με στέρεη και συγκροτημένη διατύπωση.
    Εδώ ο τόπος βούλιαξε κι εμείς τυρβάζουμε γιά τον… αδικοχαμένο άοπλο Μπίν Λάντεν και γιατί δεν του έγινε… δίκαιη δίκη! Και μπλέκουμε τη… Μπούτο μας (την …διάσημη Μπεναζίρ, εννοείται!Κι ευχαριστώ γιά την ...ασσίστ!), προκειμένου να στοιχειοθετήσουμε κουταμάρες. Στο κάτω κάτω, άμα πιστεύεις ότι ήταν, ήδη, πεθαμένος, προς τι η απεραντολογία;
    Έκλεισε το κεφάλαιο, πάμε παρακάτω!
    Τόση σοβαρότητα, τέτοια ευφυΐα!

    Και μέσα σ’ αυτή την παραφροσύνη αποπροσανατολίζουμε το λαό από τα μεγάλα και τα σοβαρά. Σήμερα αρχίζει η Athens Pride και δεν άκουσα πουθενά κουβέντα σχετικά.
    Κρίμα και σας ανακαλώ όλους στη τάξη.
    Όλοι στη μεγάλη gay παρέλαση της 5ης Ιουνίου. Με παλμό και ένα σύνθημα να δονεί την ατμόσφαιρα : «Κάτω τα μπατζάκια και βγάλτε τα στρινγκάκια»!

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...