Dienstag, 21. Juni 2011

Πόσο έπεσε έξω ο Παπακωνσταντίνου;

Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους:



Το 2010, οι πρωτογενείς δαπάνες ανέρχονταν σε 20 δις και 418 εκατομμύρια Ευρώ. Τέθηκε στόχος, προκειμένου να βελτιωθούν τα οικονομικά δεδομένα, να πέσουν οι δαπάνες στα 19 δίς και 916 εκατομμύρια. Δηλαδή μια εξοικονόμηση 502 εκατομμυρίων, των επιπλέον τόκων μη συμπεριλαμβανομένων! Και όμως οι πρωτογενείς δαπάνες αυξήθηκαν κατά 874 εκατομμύρια Ευρώ. Δηλαδή μια εκτροπή από τις προϋπολογισμένες κατά ένα δις και 376 εκατομμύρια!
Πού πήγαν αυτά λεφτά κύριε Παπακωνσταντίνε;
Να πέσετε έξω στα έσοδα, το καταλαβαίνουμε. Τέτοιοι ηλίθιοι που είσαστε δεν περιμέναμε να αντιληφθείτε ότι μειώνοντας τις απολαβές των εργαζομένων θα μειώνονταν και τα έσοδα, αλλά να πέσετε έξω στα έξοδα, δεν το καταλαβαίνω.

Από τα παραπάνω στοιχεία καταλαβαίνει κανείς, ότι ένας ισοσκελισμένος προϋπολογισμός το 2010, απείχε κατά 685 εκατομμύρια, για τους μήνες Ιανουάριο - Μάιο.
Σήμερα η κατάσταση επιδεινώθηκε σφόδρα και η ανάγκη επέμβασης των ξένων παραγόντων γίνεται επιτακτικότερη. Μήπως είστε βαλτοί κύριοι της Κυβέρνησης;

2 Kommentare:

  1. Αγπητή φίλη,
    δαβασα το άρθρο σου και αυθόρμητα με έπιασαν τα γέλια. Πραγματικά ή πραγματυφλά ήταν έν ευχάριστο διάλλειμα στο καφτό απομεσήμερο αλλά και στό καζάνιπου μαγειρεύουμε ο καθένας μας χωριστά και όλοι μαζί απο κοινού. Οι καθε είδους Παπακ.και λοιποί δεν είναι καθόλου ηλίθιοι αλλα΄απλά υπαλληλίσκοι των ξένων φίλων τους και δεν ενδιαφέρονται καν για τους ¨Ελληνες πολίτες και για τον εργαζόμενο κόσμο. Απλά γιατί εκείνοι ποτέ δεν εργάστηκαν. Μόνο περιεργάζονται κάθε λογής αλχημεία στιβάζοντας τα ελάχιστα ψίχουλα που τούς δίδουν για τα χαμερπή χρόνια της ζωής τους. Οψόμεθα αγαπητή φίλη και να είσαι καλά.

    AntwortenLöschen
  2. @ ελέφαντα,

    Το κύριο αυτον τον έχω γνωρίσει και απο κοντά. Πρόκειται γαι μεγάλο ούφο. Χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δεν είναι και εν διατεταγμένη υπηρεσία!

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...