Mittwoch, 1. Juni 2011

Όλες οι οικονομικές αναλύσεις!!

6 Kommentare:

  1. Η ρημάδα η μαργαρίτα έχει μονό αριθμό φύλων...

    AntwortenLöschen
  2. Τελικά, θα μας δοθεί κανονικότατα η 5η δόση του δανείου, φορτώνοντάς μας φόρους (από πού θα πληρωθούν, άραγε;) και ετοιμάζεται νέο δάνειο. Μην αντιδράσει κανείς, διότι θα γυρίσουμε στην δραχμή! Το είπε η σύντροφος Δαμανάκη :(
    Αυτό δεν ήταν το νόημα της παρέμβασης; Γιατί την έφερε ο Γιωργάκης από τις Βρυξέλλες, αν όχι για να μας πει ότι μας ετοιμάζουν έξοδο από την ευρωζώνη; Οι Βρυξέλλες, βέβαια, διέψευσαν κατηγορηματικά «αδειάζοντάς» την, ο δε κρητικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης είπε ότι «η Δαμανάκη λέει σαχλαμάρες».
    Η «πληροφορία», όμως, της Δαμανάκη είχε σαν συνέπεια να γίνει πανικός στις τράπεζες, εκατομμύρια ευρώ «σηκώθηκαν» από λογαριασμούς και τα περισσότερα εξ αυτών φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό. Ε, και; Η Δαμανάκη δεν είναι το ίδιο με το αφελή (;) τορναδόρο από τα Χανιά, ο οποίος συνελήφθη τον Απρίλιο, επειδή με ένα email που διοχέτευσε σε διάφορα ιστολόγια, προέβλεπε πτώχευση της Ελλάδας τον Μάιο, προκαλώντας και πάλι πανικό στις τράπεζες, αλλά ασφαλώς όχι του μεγέθους αυτού που προκάλεσε η Δαμανάκη, επίτροπος της χωράς μας στην ΕΕ, της οποίας τα λόγια έχουν κατά τεκμήριο άλλη βαρύτητα.
    Όχι, για την σύντροφο Δαμανάκη δεν υπάρχουν εισαγγελείς. Άλλωστε, την καλύπτει η βουλευτική της ασυλία και άντε τρέχα γύρευε να την άρει το ευρωκοινοβούλιο.

    AntwortenLöschen
  3. @ γαζάκι,

    ήθελα να ειρωνευτώ τις οικονομικές αυθεντίες που λένε - λένε - λένε και νομίζει ο καθένας ότι εχει καταπιεί την υπέρτατη σοφία.

    Αγνωστε,

    Εχεις απόλυτο δίκιο, Η Δαμανάκη θέλει φυλλακή για διασπορά ψευδών ειδήσεων και απορώ που κανένας δικηγόρος της αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης δεν την πήγε. Και ας ερχόταν η Βουλή να την υποστηρίξει.

    AntwortenLöschen
  4. Καλημερα σας!!!!!!!!!
    Η Δαμανακη για το μονο που θελει ξυλο ειναι πως ξεχασε την Μαρια.

    AntwortenLöschen
  5. @ τασούλαααα,

    κάντο λιανά

    Ποιά είναι η Μαρια?

    AntwortenLöschen
  6. Η Μαρια, ειναι το ''ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-και μη μου πει κανεις κερατας πως προκειται για ''αλλες εποχες''.
    Η Μαρια, ειναι η Προεδρος της ΕΑΡ ,που τολμησε καποτε να πει........σε καιρο πλουσιων 'επιδοτησεων προς τους Αγροτες πως καπως πρεπει να φορολογουνται κι αυτοι''
    Η Μαρια, ειναι αυτη που στεκοταν απεναντι στον 'ΣΟΥΣΛΟΦ' του ΠΑΣΟΚ ,ΛΑΛΙΩΤΗ[ αληθεια που ειναι αυτο το παιδι;;;] απαιτοντας την ΑΠΛΗ και ΑΔΟΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ.....
    Η Μαρια , δυστυχως εγινε ΔΑΜΑΝΑΚΗ και χειραγωγουμενο ενος 'μικρου-μικρου ανθρωπακου'

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...