Sonntag, 19. Juni 2011

E-coli - Βακτήριο


EHEC- Βακτήριο

Με μεγάλη ευκολία οι Γερμανοί (οι αρχηγοί μας στην ΕΕ, που όλα τα κάνουν με πλήρη τάξη και σοβαρότητα) κατηγόρησαν τα ισπανικά αγγούρια, μετά μια δική τους βιολογική φάρμα, ύστερα είπαν «δεν είναι πολύ σίγουροι» για την βιολογική φάρμα, κατόπιν βρήκαν το ίδιο βακτήριο σε κρέας του LIDL και σήμερα βρήκαν μολυσμένο ποταμάκι στην Φρανκφούρτη!
Το μεγάλο όμως βακτήριο είναι αυτοί οι ίδιοι:

Ψεύτες, συκοφάντες και ρατσιστές!


Πηγή


14 Kommentare:

  1. Δεν είναι μόνο αυτά, από τι φαίνεται κρέας κιμά εκ Γερμανίας , που αγοράστηκε από το LIDL στην Λίλη, μόλυνε πολλά παιδάκια
    σ αυτή τη πόλη της Γαλλίας.

    une-viande-allemande-suspecte

    bacterie-e-coli-les-enfants-hospitalises-sont-stables

    AntwortenLöschen
  2. Κανένας δεν μολύνθηκε από κρέας στη Λίλη. Επίσης, πόσο ρατσιστικό είναι να λές κάποιον ...ρατσιστή επειδή δεν βρήκε την πηγή ενός βακτηρίου;

    Μπορεί η κριτική να γίνει σοβαρότερη;Διότι έτσι καταντάει όπως η κριτική της BILD.

    Emeritus

    AntwortenLöschen
  3. Ομότιμε (Εμερίτους) η κριτική είναι δίκαιη!Έριξαν αμέσως την ευθύνη χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται σε "νότια γουρούνια" για να γλιτώσουν οι ίδιοι!πόσες φορές στην ιστορία τους οι Γερμανοί δεν κάναν κάτι παρόμοιο;από τότε που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο της ιστορίας εισήγαγαν και τον ρατσισμό!

    AntwortenLöschen
  4. @ Ανώνυμε 1

    ευχαριστώ για τα λίνκ,

    @ Ανώνυμε 2,

    Σου απαντάει ο sapphire, για το συγκεκριμένο. Αλλά δεν είναι μόνο το βακτήριο, που με τόση ευκολία κατηγόρησαν αμέσως τους ισπανούς, είναι η γενικότερη στάση των γερμανών. Παρακολουθω τον γερμανικό τύπο από κοντά με το ξέσπασμα της κρίσης. Κανένας άλλος λαός δεν μας κατηγορεί με τόση ευκολία. Μας αποδίδουν την ευθυνη της κρίσης, όχι λόγω οικονομικών συγκυριών, αλλά λόγω των χαρακτηριστικών μας ώς Ελληνες. Είμαστε τεμπέληδες, παίρνουμε πολλές διακοπές, είμαστε διευθαρμένοι Και τι δεν μας είπαν;
    Ακόμα και τον πολιτισμό μας αμαύρωσαν οι βάρβαροι! Αυτό είναι ναζισμός και ρατσισμός.
    Το ίδιο έκαναν με τους Εβραίους. Και τότε οικονομική κρίση υπήρχε και απέδωσαν συλλογική ευθύνη στους Εβραίους, αφού οι Γερμανοί είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

    AntwortenLöschen
  5. @ sapphire

    Σωστά! Αυτό ακριβώς εννοώ.

    AntwortenLöschen
  6. @ Emeritus

    «Κανένας δεν μολύνθηκε από κρέας στη Λίλη»

    Έχεις μάλλον άλλες πηγές πληροφορήσεις,, μη ρατσιστικές.
    Επειδή έδωσα συνδέσμους σε ρατσιστικές γαλλικές πηγές, να τη λέει το Reuters:

    http://www.reuters.com/article/2011/06/17/us-ecoli-france-idUSTRE75G1VD20110617

    Μήπως είσαι στέλεχος της Λιντλ;

    AntwortenLöschen
  7. Το ποιος κατηγορεί εύκολα τον άλλον φαίνεται στα σχόλιά σας. Από τη στιγμή που λέτε και εσείς "Οι Γερμανοί έκαναν..." δεν μπορώ να καταλάβω που διαφέρετε από την απόδωση συλλογικής ευθύνης για την οποία τους κατηγορείτε. Η κριτική είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Αν σε μια οικονομική κρίση (όπως του 1930) το 90% των τραπεζιτών είναι "περιούσιοι", δεν θα κατηγορήσεις τους...Ινδούς. Οπως και τώρα. Εγώ δεν παρακολουθώ μόνο τον γερμανικό τύπο αλλά και την γερμανική κοινή γνώμη από πρώτο χέρι και διαβεβαιώ πως αυτές τις μακακίες για τους Έλληνες τις αναπαράγουν 2 εκδοτικά συγκροτήματα, δεν είναι η γνώμη του καθενός. προφανώς δεν παρακολουθείς ολόκληρο τον γερμανικό τύπο διότι υπάρχουν άπειρα άρθρα, συγγραφείς, οικονομολόγοι και δημοσιογράφοι που δεν έχουν τη γνώμη της BILD.
    Για την παραπληροφόρηση σχετικά με τον ιό φταίει το ίδρυμα KOCH, το οποίο έβγαλε εσφαλμένα συμπεράσματα. Αν η κριτική είναι περισσότερο εμπεριστατωμένη και εστιάζει λιγότερο σε συνθήματα, απωθημένα και ταινίες του Hollywood, τότε φίνεται καλύτερη.

    Emeritus

    AntwortenLöschen
  8. παρόραμα:ήθελα να γράψω "απόδοση" και όχι "απόδωση".

    Emeritus

    AntwortenLöschen
  9. @ Emeritus.,

    ΘΑ δεις αριστερά κάτω από το τίτλο "βαρβαρόφωνα ιστολόγια" ποιόν τύπο παρακολουθώ! (πάντως όχι την Βιλντ) Όσο για την κοινή γνώμη, λόγω της δουλειάς μου βλέπω πάνω από 200 γερμανούς κάθε καλοκαίρι και ακούω τις απόψεις τους.
    Τώρα, ναι για την κρίση του 29 δεν θα κατηγορήσουμε τους Ινδούς, αυτό θα έλειπε!!! Τι σχέση είχαν άλλωστε!! Ούτε τώρα κατηγορούμε τους Ινδιάνους. Τους Γερμανούς κατηγορούμε και τον γερμανικό λαό που ξέχασε του Εβραίους και τα βάζει με τους Έλληνες και μάλιστα με τρόπο πιο χυδαίο και πιο αποκρουστικό από ότι οι ναζί! Γιατί σήμερα οι γερμανοί δεν είναι οικονομικά στριμωγμένοι για να ψάχνουν να βρούν αποδιοπομπαίο τράγο, ενώ υποτίθεται ότι είμαστε μια οικογένεια. Φτιάξαμε την Ευρώπη για να ξεχάσουμε τα μίση μας και ποιος ξεκίνησε πρώτος τους λίβελους; Εμείς; Ποιος λέει και ξαναλέει ότι δεν μπορούν οι Steuerzahler να πληρώνουν τους Έλληνες, ενώ έχουν ήδη τσεπώσει από την διαφορά των επιτοκίων 500 εκατομμύρια, που βγάλαμε εμείς από το υστέρημά μας;
    Ποιος φωτογράφιζε την Αφροδίτη της μήλου, γελοιοποιώντας Έργα που οι Γερμανοί δεν θα κατασκευάσουν ποτέ, γιατί τους λείπει η αίσθηση της ομορφιάς; Ποιος έκανε βίντεο στην κρατική τιβί (ARD) όπου βάζει τους τούρκους να μας πηδάνε;
    Ποιος δηλώνει ξεδιάντροπα ότι δεν μπορούμε να έχουμε κοινό νόμισμα αλλά οι μεν να παίρνουν πολλές διακοπές και οι μεν λίγες; (http://ange-ta.blogspot.com/2011/05/blog-post_9230.html)
    Ποιος δηλώνει σήμερα με πάθος, θα πάρουμε λεφτά μόνο αν κάνουμε οικονομίες; Ποιος δηλώνει ότι είμαστε ένας λαός διεφθαρμένων, όταν δεν έχουν αφήσει τίποτα που να μην λαδώσουν για να αγοράσουν;

    Το 29, δεν βγήκαν εκατοντάδες εφημερίδες - εν χορώ, όπως έκανε ο γερμανικός τύπος - να φωνάζουν ότι φταίει ο καταναλωτισμός των αμερικάνων, ενώ σήμερα όλοι με ελάχιστες εξαιρέσεις δηλώνουν με απόλυτη βεβαιότητα, ακόμα και δικοί μας καθηγητάδες ότι φταίει που πήραμε δάνεια και φτιάξαμε τα σπίτια μας, σαν να μην έχει δικαίωμα ένας που δουλεύει να έχει σπίτι. Σήμερα μάλιστα είναι ύβρις να πεις ότι ο καθε άνθρωπος δικαιούται να έχει εργασία. Και βέβαια αφού πέρασε στην Γερμανία η Kurzarbeit, πρέπει να περάσει παντού!
    Σήμερα, είναι λάθος να πείς ότι δημόσια αγαθά, όπως το νερό η υγεία η ενέργεια, η παιδεία, ο στρατός, η αστυνομία πρέπει να ανήκουν στο κράτος. Και ΜΗΝ μου πεις ότι σ αυτά δεν πρωτοστατεί η Γερμανία, γιατί απλώς δεν θέλεις να το δεις.

    Από τα λεγόμενα σου, Φαντάζομαι ότι διαμένεις εκεί.
    Καλά να περνάς, αλλά άσε μας εμάς εδώ στο πόνο μας,.
    Δεν έχεις καταλάβει ότι η Γερμανίας και η Γαλλία με την πολιτική που ακολουθούν σκάβουν τον λάκκο της Ευρώπης και του πλανήτη ολάκαιρου. Όταν θα το καταλάβεις θα είναι αργά. Γι αυτό άσε την δήθεν αντιρατσιστική σου διάθεση και άνοιξε τα μάτια σου.
    Τέλος, όντως υπάρχουν πολύ καλά άρθρα στον γερμανικό τύπο, τα οποία τα έχω μεταφράσει και αναρτήσει. Αλλά αυτά είναι η εξαίρεση δεν είναι η άποψη του γερμανικού λαού, αλλά μίας μειοψηφούσας διανόησης:
    http://ange-ta.blogspot.com/2010/06/12.html
    http://ange-ta.blogspot.com/2010/04/blog-post_27.html
    http://ange-ta.blogspot.com/2010/04/blog-post_18.html

    AntwortenLöschen
  10. α. Κακώς δεν παρακολουθείς την BILD. Την διαβάζουν κάπου 13 εκ. άνθρωποι σε κάθε έκδοση.
    β. Εφόσον αναφέρεις την λέξη «Εβραίοι» καλό θα ήταν, πριν το κάνεις, να δεις ποιες θέσεις έχουν στην σημερινή γερμανική κοινωνία που τόσο απεχθάνεσαι και ποιες είχαν στην κρίση του 1930. Θα εκπλαγείς από τις ομοιότητες. Ιδίως ποιες θέσεις έχουν στις κακές τράπεζες που τόσο κατηγορείς (δικαίως).
    γ. Ας υποθέσουμε πως τους λείπει η αίσθηση της ομορφιάς. Ποια αίσθηση υπάρχει στους Έλληνες ανεπτυγμένη; Της λαμογιάς;του να μην πληρώνουν την εφορία; του να κλέβουν μια ζωή στο ζύγι; του να μην ενδιαφέρονται για κανέναν παρά για την τσέπη τους; Ο Γερμανός είναι χοντράνθρωπος ίσως, λίγο μίζερος, λίγο γκρινιάρης αλλά αγαπάει την πατρίδα του. Δύσκολα κάνει κάτι εναντίον της, σε αντίθεση με τον Έλληνα. Οπότε, μπορεί να μην μπορεί να κάνει την Αφροδίτη της Μύλου αλλά έχει φτιάξει την εθνική υποδομή του έτσι ώστε να είναι η 3η οικονομία παγκοσμίως. Αν είναι κάποιος ναζί επειδή αγαπάει την πατρίδα του τι να πω.
    δ. Δυστυχώς, δεν μπορείς να ξεφύγεις από την εύκολη καφενειακή κριτική. Γιατί κράζουν; Ψέματα είναι πως 10.000 συνταξιούχοι (ΙΚΑ) ήταν πεθαμένοι και εν τούτοις οι συντάξεις πληρώνονταν κανονικά; Ψέματα είναι οι συντάξεις στα 48 χρόνια (ηλικίας, όχι εργασίας); Ψέματα οι πολιτικοί που δεν τιμωρούνται ποτέ όταν στη Γερμανία ο πρώην καγκελάριος Kοhl αναγκάστηκε να πληρώσει τρελά πρόστιμα για φοροδιαφυγή;
    ε. Αν αυτοί είναι ρατσιστές, για σκέψου τι είσαι εσύ; Θα ένιωθες άνετα αν πριν την εγχείρηση μάθαινες πως ο ιατρός που θα σε ανοίξει είναι Αλβανός ή Πακιστανός;Δε νομίζω. Εσύ δεν γράφεις «βαρβαρόφωνα» ιστολόγια; Μην μου πεις το παραμύθι βάρβαρος ίσον απλά ξένος κλπ.
    στ. Δεν διαφωνώ πως η πλειοψηφία όσων κράζουν κατά της Ελλάδας στην γερμανική κοινωνία δεν είναι ανώτερης μόρφωσης αλλά και οι επικριτές της Γερμανίας στην Ελλάδα είναι ακριβώς το ίδιο: απληροφόρητοι.
    Ναι, εκεί (ή εδώ) μένω. Και δεν είμαι καν Έλληνας. Πέρασα όμως πάνω από την μισή μου ζωή στην Ελλάδα και με θλίβει η σημερινή κατάσταση αλλά και η αδυναμία των Νεοελλήνων να δουν μια φορά μακριά.

    Emeritus

    AntwortenLöschen
  11. @emeritus,

    Το ότι 13 εκ. γερμανοί διαβάζουν την κωλοφυλάδα του springer μάλλον εις βάρος του επιούσιου λαού είναι.
    Στο β) τι θέλεις να πεις; Ότι ο Ακκερμαν είναι εβραίος; σιγά μπα και δεν το ξέρω. Η μήπως απαλλάσσεις τους γερμανούς επειδή φταίνε οι Εβραίοι; Για εξηγήσου;
    στο γ: Α, μάλιστα, είμαστε λαμόγια και δεν πληρώνουμε την εφορία και κλέβουμε στο ζύγι! Αυτά είναι επιχειρήματα επιπέδου! Οι γερμανοί πληρώνουν την εφορία τους;;;;
    Εμείς οι Έλληνες έχουμε την αίσθηση της ομορφιάς ακόμα και αν δεν το ξέρουν! Κλέβουμε την εφορία; Δεν υπάρχει λαός που δεν κλέβει την εφορία του. Μάλιστα τα λαμπρά κράτη που τόσο θαυμάζεις, έχουν κάνει την κλοπή επιστήμη. Από πού ν’ αρχίσω και πού να τελειώσω: Από τους φορολογικούς παραδείσους; από τα χρηματιστηριακά κόλπα; από τους οργανισμούς ΠΟΕ και ΔΝΤ που έχουν στηθεί για να κλέβουν το κόπο και τον ιδρώτα των πάμφτωχων; Πρόσεξε όχι των πτωχών, αλλά των πάμφτωχων! Από την διεθνή ανεπίσημη Μαφία; Από την διεθνή επίσημη Μαφία των μεγάλων εταιρειών; Κάνεις μεγάλος λάθος αν νομίζεις ότι η κυρά Μέρκελ και η συνοδεία της αγαπάει την πατρίδα της. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Κανένας πολιτικός σήμερα, κανένας χωρίς εξαίρεση δεν αγαπάει την πατρίδα του. Γιατί, αν την αγαπούσε, ο κόσμος θα ήταν αλλιώς. Ούτε ο Χίτλερ αγαπούσε τη πατρίδα του, αφού μόνο συμφορές της έφερε.
    Και χεστήκαμε που είναι η τρίτη οικονομία παγκοσμίως. Για κοίτα τι έπαθε η Ιαπωνία και μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
    δ. Για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, δεν το ξέρω! Για τους πολιτικούς μας, δεν πρόκειται να τους υπερασπιστώ ποτέ!
    στο ε) Ονειρεύεσαι προφανώς. Οι δρόμοι της Ελλάδας έχουν γεμίσει με Πακιστανούς που πουλάνε λουλούδια. Νέοι άνθρωποι, που αν έστυβαν την πέτρα θα την έκαναν να βγάλει λάδι και πουλάνε λουλούδια. Δεν μεταναστεύουν επειδή είναι γιατροί. Ασε στην άκρη τα μελιστάλαχτα για τους μαλάκες.
    δεν γράφω βάρβαρα, αλλά βαρβαρόφωνα, αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά, πρόβλημά σου.
    στ. Εμείς έχουμε πολλούς λόγους να κράζουμε τους γερμανούς, ενώ αυτοί δεν έχουν κανένα λόγο απολύτως! Ταΐσαμε τα κανόνια τους και υπερασπιστήκαμε την Ελευθερία όλων των Ευρωπαίων, γι αυτό σήμερα μας το αναγνωρίζουν και πρώτοι – πρώτοι οι σύμμαχοί μας οι Εγγλέζοι! Ακόμα και σήμερα με τη φτώχεια μας τους πληρώνουμε. Για να μην μπούμε σε λεπτομέρειες της οικονομικής διάστασης των πλούσιων και φτωχών χωρών, γιατί χρειάζεσαι κάποια προπαίδεια για να καταλάβεις.
    Με δυο λόγια κανένας πλούσιος δεν έγινε πλούσιος γιατί είναι ή ήταν εργατικός και τίμιος. Αντίθετα ο εργατικός και ο τίμιος πεθαίνει στη ψάθα εδώ και κάτι αιώνες! Απλώς τα τελευταία χρόνια η φτώχεια κτύπησε και τα μεσαία στελέχη. Σε λίγο θα αρπάξει και τους γερμανούς που θα πούν ότι για όλα φταίνε οι Έλληνες.

    AntwortenLöschen
  12. Καλά, αν θες να επιτεθείς κάπου, βρες κάποιον άλλον στόχο. Το στυλ σου δεν είναι καθόλου φιλικό, οπότε κάθε μορφή διαλογου είναι αδύνατη.

    Emeritus

    AntwortenLöschen
  13. Aχ ουυυ...

    κακως βρε παιδια που δεν... μελετατε τη σουπερφυλλαδα ''Bild''

    οντως ειναι η πρωτη σε πωλησεις στη Γερμανια...

    σαν να λεμε πρωτη σε πωλησεις στην Ελλαδα η... εσπρεσσο!!!

    Η πρωτη σελιδα πολιτικου (καρβουνο λεμεεε...) περιεχομενου...και οι υπολοιπες περιεχομενου... Τζουλιας Αλεξανδρατου...

    α,και ΠΑΝΤΑ στο εξωφυλλο της ποζαρει μια αιθερια υπαρξη...

    μια σουπερφυλλαδα που κανει μπαμ και ξεκουτιαζει...

    AntwortenLöschen
  14. @ emeritus,

    μάλιστα, όταν δεν έχουμε επιχειρήματα, λέμε τους άλλους επιθετικούς!

    Χι χι, εσύ δεν έγραψες ότι μας λείπει το επίπεδο; Δεν φτάνει που σου κάνουμε μαθήματα πολιτικής οικονομίας, μας βρίζεις και από πάνω!

    @ αγνωστε ΙΙ

    Α, σε παρακαλώ η Εσπέσο είναι δεκα σκάλες πάνω απο την Bild!!

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...