Donnerstag, 21. Juli 2011

Φτού καπρό!

Πως αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα του τώρα. Όχι του εδώ και τώρα, που κάποτε ακούγονταν τόσο φυσικό, αλλά του «αλλού» και «για μας» και τώρα:


Όποιος προλάβει να φωνάξει το αποτέλεσμα της μαργαρίτας κερδίζει ένα μπρελόκ με το σήμα


του Ευρώ για ενθύμιο!
Και βέβαια, χέστηκα για την τύχη αυτού του νομίσματος που θα γίνει το σύμβολο διάλυσης του Ευρώ και της Ευρώπης, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η Ελλάδα, γιατί για άλλη μια φορά στην ιστορία της θα είναι το πρώτο σύνορο που θα πέσει από τις ορδές της βαρβαρότητας που χτυπάνε τις Πύλες μας, από πολλά χρόνια, μόνο που τώρα εσχάτως μας σπάνε τα τύμπανα.
Η Ευρώπη των λαών θα πάει στο διάβολο, πριν καλά – καλά εδραιωθεί ή συσταθεί, καθώς χάρις στους πολιτικούς όλων των αποχρώσεων κόκκινων, ρόζ, μαύρων και πράσινων δεν έστησαν μια Ευρώπη των λαών, αλλά μια Ευρώπη των τραπεζών και της βιομηχανίας, αλλά όχι αυτής της βιομηχανίας που την εποχή Ντίκενς έδινε ένα μεροκάματο πείνας στο κόσμο, αλλά αυτής της βιομηχανίας που ετοιμάζεται να κάνει το τελικό της ντού!

Χειροκροτήστε την!

Πίσω της σέρνεται η Μεγάλη Πείνα και ο Πόλεμος σε όλα τα μέτωπα!
Η φλύαρη αριστερά, θα μουρμουρίσει τα δικά της: Η κόκκινη θα μας θυμίσει τα γνωστά περί κεφαλαίου που πρέπει να πληρώσει τη κρίση γιατί είναι δική του, η ρόζ θα κοκκινίσει από αμηχανία, γιατί δεν έχει να πει τίποτε όταν δήλωνε ευρωπαία και η πράσινη….. Αυτήν άστε την θα μας μιλήσει για την έλλειψη των μαρουλιών που οσονούπω θα επέλθει!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...