Freitag, 21. Oktober 2011

Gaddafi – Ποιητής και Χασάπης του ίδιου του λαού του

Δείτε ποια είναι η σημειολογία από έναν πολύ μεγάλο ηλεκτρονικό τύπο της Γερμανίας.
Gaddafi – Ποιητής και Χασάπης του ίδιου του λαού του
Τέλος του "λυσσασμένου σκύλου": Muammar al-Gaddafi πέθανε εκεί που γεννήθηκε, κοντά στην Σύρτη, Η Λιβύη απελευθερώθηκε από τον δικτάτορα του «μεγάλου αδελφού».

Είναι απίστευτη η κατρακύλα της Εσπερίας. Απίστευτες και αδιανόητες και οι δηλώσεις του γ. γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Με τέτοιους χαρακτηρισμούς, δεν βγήκε ποτέ εφημερίδα, ούτε κατά του Χίτλερ, ούτε κατά του Μουσολίνι ούτε κατά του Στάλιν!
Λυσσασμένος σκύλος, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τους εισβολείς. Τώρα είναι ελεύθεροι να κατασπαράξουν τα θύματα τους και να μοιράσουν –αυτοί σαν λυσσασμένα σκυλιά –την λεία τους.
Ωστόσο, και αυτός είναι ο λόγος αυτής της ανάρτησης, αυτή η χυδαία ανάρτηση σόκαρε ακόμα και τους γερμανούς! Από τα 130 σχόλια που διάβασα, είναι ζήτημα αν 10 σχολιαστές επικροτούν τόσο την περιγραφή όσο και το γεγονός αυτό καθ εαυτό. Και επίσης η συντριπτική πλειοψηφία κατηγορεί ανοιχτά το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τον καπιταλισμό –ιμπεριαλισμό εν γένει που κατάστρεψε μια χώρα όπως έκανε με το Ιράκ.
Δεν μας ξεγελούν πια αυτοί οι δολοφόνοι των λαών, αλλά σκασίλα τους. Αυτοί θα συνεχίζουν να αιματοκυλούν τον κόσμο και να καταστρέφουν τον πλανήτη. Αντίσταση δεν βρίσκουν πουθενά. Την λεκτική την έχουν γραμμένη.

Πηγή : Welt on Line



Δυστυχώς αυτό είναι το απάνθρωπο, εξουσιομανές, σκοταδιστικό, μεσαιωνικό πρόσωπο του δυτικού κόσμου (στον οποίο με το ένα πόδι τουλάχιστον είμαστε και εμείς μέσα).
Τέτοια διαπόμπευση και μοχθηρία προς οποιονδήποτε ηγέτη (χθεσινό τους σύμμαχο) προς γνώση και συμμόρφωση πιθανών μελλοντικών άλλων που θα τους αντιταχθούν, μόνο από παρακμιακά πολιτισμικά καθεστώτα εκτελούνται. Το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν και το σίγουρο είναι πως θα κάνουν τα ίδια και πάλι στο μέλλον. Για ποιον κτυπά η καμπάνα; Ειδικά η Ελλάδα έχει βιώσει τουλάχιστον την αδικία - για να μην πούμε κάτι περισσότερο -πολλές φορές. Μπορεί να αφορά άμεσα ή εμμεσα οποιονδήποτε θα σταθεί απέναντι στα συμφεροντά τους.
Ένα αποδεικτικό της παραμής του δυτικού πολιτισμού τους είναι πως στο έτος 2011 μ.Χ στη λεγόμενη Δύση μπαίνει κατ'εξαίρεση Φως από τις χαραμάδες τους μόνο όταν γίνεται κάποια καλλιτεχνική/μουσειακή έκθεση που αφορά τον Ελληνικό Πολιτισμό (είτε Αρχαίο, είτε ύστερο π.χ Βυζαντινή έκθεση πριν μερικά χρόνια στο Λονδίνο). Τότε μόνο για λίγο βλέπουν τις Σκιές του Πλάτωνα, ευφραίνεται η καρδιά τους, καμώνονται τους πολιτιστικά εξελληνισμένους αλλά ύστερα βυθίζονται και πάλι στο σκοτάδι και παίρνουν μαζί τους και όλους τους άλλους.
Δυστυχώς, δυστυχώς....

ΔΕΝ ΑΝΕΡΤΗΣΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ.

3 Kommentare:

  1. για περισσότερα διαβάστε http://www.24grammata.com/


    Οι καταλήψεις, η παρέλαση και
    το ΟΧΙ των μαθητών

    Οι μαθητές λένε ΝΑΙ στην παρέλαση
    Θα πουν, όμως, ΟΧΙ στους εκπροσώπους μιας πολιτείας που τους εμπαίζει.

    Στη φετινή παρέλαση κανείς μαθητής δε θα γυρίσει το κεφάλι του στους επισήμους.
    Θα τους γυρίσουν την πλάτη.

    Την ώρα, λέει, που θα φτάσουν μπροστά από τους επισήμους, μιας πολιτείας, που όχι μόνο δεν τους υπολογίζει και δεν τους ακούει αλλά τους κοροϊδεύει από πάνω, αυτοί θα γυρίσουν το κεφάλι τους επιδεικτικά προς την αντίθετη κατεύθυνση.

    Θα τιμήσουν (με τη συμμετοχή τους) το συμβολισμό της παρέλασης, θα συνταχθούν πίσω από τη Σημαία, αλλά θα γυρίσουν το κεφάλι αριστερά, αντίθετα από τους επισήμους. Θα χαιρετίσουν τους γονείς τους, που πλήρωσαν για τα βιβλία τους αλλά αυτά δεν έφτασαν, ακόμα στο σχολείο. Θα χαιρετίσουν τούς παππούδες τους, που παρά τη μειωμένη σύνταξη τους συνεισφέρουν ακόμα για τα έξοδα της “Δωρεάν” Παιδείας τους. Αυτοί, τουλάχιστον, το αξίζουν. για περισσότερα, διαβάστε στο 24grammata.com

    Θέλουν να γυρίσουν την πλάτη τους σε ό,τι τους έφερε μέχρι εδώ και θα απαξιώσουν, όσους συστηματικά τους απαξιώνουν. Θα τους δείξουν, λέει, ότι τα αύριο δε θα έχει καμία επιείκεια για τους πολιτικούς, ή τους πολιτικάντηδες, όλων των κομματικών αποχρώσεων, που οδήγησαν σε τούτα τα αδιέξοδα τις τοπικές κοινωνίες αλλά και όλη την επικράτεια.

    Θέλουν να γυρίσουν το κεφάλι τους και να χειροκροτηθούν από γονείς και παππούδες.

    Θέλουν να δείξουν ότι οι Έλληνες για άλλη μια φορά, στα δύσκολα, θα βρεθούν ενωμένοι

    Φέτος, θα παραβρεθώ και εγώ στην παρέλαση. Θα σταθώ απέναντι από τους “επισήμους”, τις διεφθαρμένες Αρχές μιας διεφθαρμένης κοινωνίας, και θα χειροκροτήσω με υπερηφάνεια τον Νίκο και την παρέα του να γυρίζουν τις πλάτες τους όχι στην παρέλαση αλλά στους εκπροσώπους μια πολιτείας που τους γεμίζει οργή και απογοήτευση.

    Αν, μάλιστα, μάθω ότι αυτή η στάση είχε πανελλαδική αποδοχή και ότι οι καθηγητές βοήθησαν, με τον τρόπο τους, και ότι οι γονείς χειροκρότησαν υπερήφανα τη στάση των παιδιών τους,

    τότε έχουμε δικαίωμα να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον μακριά από την στειρότητα των καταλήψεων και της απραξίας.

    Ραντεβού στην παρέλαση για να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας, δίχως αρχηγούς και καθοδηγητές

    για περισσότερα διαβάστε http://www.24grammata.com/

    AntwortenLöschen
  2. Από την άλλη, αν διέθετε έστω και το ελάχιστο ψήγμα αξιοπρέπειας, θα επέλεγε την αυτοχειρία ή να πέσει ευπρεπώς μαχόμενος -και όχι να κρύβεται σε αγωγούς ή να εκλιπαρεί για την άθλια ζωούλα του. Διότι, για να μνημονεύσουμε τον Καβάφη, «Αν δε μπορεις να κανεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλαχιστον μην την εξευτελίζεις...». Καλημέρα!!!

    AntwortenLöschen
  3. καλημέρα φίλε μου,

    Λάθος πληροφόρηση έχεις. Δεν εκλιπάρησε για τη ζωούλα του! Είπε απλώς, αυτά δεν το επιτρέπει το Ισλάμ.
    Και έμεινε μέχρι τελευταίας στιγμη στην πατρίδα του, ενώ θα μπορούσε να την έχει κάνει κάπου στην έρημο.

    Αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα. Το ζήτημα είναι η Εσπερία. Και οι πιο "βάρβαροι" πολιτισμοί σεβονταν τους πεθαμένους. Εδω τον σκύλεψαν με το πιο απεχθή τρόπο.

    Ασε την άλλη σουλτάνα στη θέση του σουλτάνου:
    ηρθα, είδα και σκότωσα!

    Αστα, η κατάσταση είναι απελπιστική. Ποτέ δεν έχω νιώσει τέτοια μοναξιά.

    διάβασε το επόμενο κείμενο του Thierry Meyssan

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...