Friday, 27 January 2012

Εδώ οι ενάρετοι Σκανδιναβοί, εδώ οι ενάρετοι Γερμανοί, εδώ ο ενάρετος ΟΗΕ, εδώ τα καλά καρπούζια!

Για τους Γερμανούς τα έχουμε πει πολλές φορές, τα έγραψε και ο Εκο, μεταξύ αστείου και σοβαρού.
Το τελευταίο χαριτωμένο είναι ότι η γυναίκα του κυβερνητικού εκπροσώπου έγραψε ένα βιβλίο μαγειρικής το οποίο το δώριζε σε συμπόσια ο πρόεδρος του νομικού γραφείου του κράτους υπό την προεδρία του Christian Wulf, προφανώς με το αζημίωτο! Τα λεφτά τα πλήρωνε το γερμανικό κράτος.
Ψιλοκομπίνες δηλαδή ύψους 3411 Euro για βιβλία μαγειρικής (υψηλή κουλτούρα, τύφλα να χει η ελληνική τιβί), και κάποια άλλα ποσά για ταξιδάκια ιδιωτικά που τα δήλωναν για επαγγελματικά.

Μπα Κι Μουν
Για θαυμάστε τώρα ένα άλλο πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας και κάποιον εκ των συνεργατών του, ομοίως πρόσωπο υπεράνω υποψίας. Υπόθεση άκρως σοβαρή, που δεν βρίσκεται στο επίπεδο των ψιλοκομπίνων των Γερμανών, αλλά στο επίπεδο της ασφάλειας και της ειρήνης του πλανήτη μας.
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν επισκέφθηκε τον Λίβανο για να προετοιμάσει μια πιθανή δράση του ΝΑΤΟ εναντίον της Συρίας. Αυτός που κατέχει την ανώτατη ιεραρχία του ΟΗΕ για να προασπίζεται και να προωθεί την Ειρήνη μεταξύ των λαών της Γής, μαζί και ο συνεργάτης του Rod-Larsen κατηγορούνται από τον λιβανέζο Hassan Hamade ότι δεν είναι τίποτ’ άλλο παρά διεφθαρμένοι κακοποιοί

Αναφέρω τα πιο σπαραχτικά αποσπάσματα της ανοιχτής επιστολής του Hassan Hamade προς τον επαίσχυντο Μπαν Κι Μουν

Κύριε Γενικέ Γραμματέα,
Ακούγοντας την ομιλία σας στη Βηρυτό περί απόλυτης ανάγκης για μεταρρυθμίσεις «επειδή η φλόγα της ελευθερίας που άναψε στην Τυνησία δεν θα σβήσει» ήρθε στον νού μου μια σουηδική προσωπικότητα, που φημίζεται για την ακεραιότητα, τη διαφάνεια, την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα της.
Rod Larsen
Θέλω να μιλήσω για την Κυρία Inga-Britt Ahlenius, η οποία ήταν Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, υπεύθυνη για το Γραφείο Εσωτερικής Υπηρεσίας Εποπτείας των Ηνωμένων Εθνών (United Nations Office of Internal Oversight Services, OIOS), το Γραφείο που είναι αρμόδιο για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας αυτού του «διοικητικού εργαλείου» (Σ.Μετ.: αναφορά στον χαρακτηρισμό που είχε δώσει ο Ντε Γκωλ για τον ΟΗΕ), μεταξύ άλλων στους τομείς της χρηματοδότησης, και η οποία υπηρέτησε υπό την εξουσία σας.


Γνωρίζετε, ο κ. Γενικέ Γραμματέα, ότι η κα Ahlenius, της οποίας η επαγγελματική σταδιοδρομία υπήρξε πάντοτε άψογη, είτε στη Σουηδία είτε στον διοικητικό μηχανισμό των Ηνωμένων Εθνών, έγραψε μια έκθεση απογραφής του οργανισμού πενήντα σελίδων για την κατάσταση του οργανισμού στον τομέα της χρηματοδότησης και της χρήσης των δημόσιων κονδυλίων στους προϋπολογισμούς των διαφόρων τμημάτων.
Κατά την Ισραηλινή επίθεση στις 30/7/ 2006 στο χωριό Κανά 
σκοτώθηκαν 37 παιδιά και άλλα 17 άτομα
Αυτή η έκθεση σας δείχνει με το δάχτυλο, σαν τον κύριο υπεύθυνο για τις οικονομικές καταχρήσεις, που διαπράττονται κυρίως στην υπηρεσία σας, σας θεωρεί υπεύθυνο για την έλλειψη διαφάνειας!
…..
Ενώπιο αυτής της έκθεσης έχετε κρατήσει μια ολική σιωπή, αγνοώντας την τελείως, ωστόσο διατάξατε την απόσυρσή της από την επίσημη ιστοσελίδα των Ηνωμένων Εθνών μέσα σε 48 ώρες από την ανάρτηση της στο Διαδίκτυο …


Θυμηθείτε, ο κ. Γενικέ Γραμματέα, ότι η κα Ahlenius, μετά την επιστροφή της στην γενέτειρα της και μετά τη δημοσίευση αυτής της έκθεσης τον Αύγουστο 2010, σας αφιέρωσε ένα βιβλίο που δημοσιεύει από κοινού με το Σουηδό δημοσιογράφο Nialas Ekdal.
Στο βιβλίο αυτό «Ο κ. Τύχη, η επιδείνωση των Ηνωμένων Εθνών υπό την ηγεσία του Μπαν Κι-Μουν» [1 ], οι συγγραφείς αναλύουν ένα πλήθος παραβιάσεις σας, που στερούν από τον ΟΗΕ την ελάχιστη ζωτικού επιπέδου αξιοπιστία.
Σας χαρακτηρίζουν ανίκανο και διεφθαρμένο, εκθέτοντας όλη τη επαγγελματική σας δράση.


κ. Γενικέ Γραμματέα,
Γνωρίζετε καλά τις κρυμμένες δυνάμεις που οδηγούν την καταπολέμηση της αλήθειας που υπερασπίζεται η κα Ahlenius. Αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις είναι που σας προστατεύουν κ. Γενικέ Γραμματέα.
Πώς τολμάτε να μιλήσετε για μεταρρυθμίσεις, εσείς που είστε κλέφτης;
..
Ο κόσμος χρειάζεται μία Νυρεμβέργη για να δικαστούν τα εγκλήματα διαφθοράς και λεηλασίας των περιουσίων των λαών.


Ο Terje Rod-Larsen αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το υπουργικό αξίωμα του στη Νορβηγία, επειδή είχε παραποιήσει τις φορολογικές δηλώσεις του, έτσι ώστε να μην πληρώσει φόρους για 10 χρόνια. Δεδομένων των ιδιοτήτων του ως απατεώνας, διορίστηκε στα Ηνωμένα Έθνη.


Ο Terje Rod-Larsen ο πλαστογράφος


κ. Γενικέ Γραμματέα,
Φαίνεται ότι η πίστη σας στους προστάτες σας εκδηλώθηκε με την παρουσία σας στη Βηρυτό, μαζί με τον συντονιστή σας στο Λίβανο, τον κ. Terje Rod-Larsen.
Ο τελευταίος αρνείται να αναγνωρίσει ότι το Ισραήλ, το οποίο θεωρεί δεύτερη πατρίδα του, συσσώρεψε πάνω από 10.000 κατάφωρες παραβιάσεις των σχετικών ψηφισμάτων του ΟΗΕ σας προκαλώντας τον, σε πλήρη γνώση όλου του κόσμου.


Ο κ. Rod-Larsen αρκείται να μιλήσει για «εισβολές» και όχι για «πολεμικές πράξεις επιθετικού χαρακτήρα». Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι τεράστια, διότι, σύμφωνα με την ετυμηγορία του διεθνούς δικαστηρίου της Νυρεμβέργης, ο επιθετικός πόλεμος είναι «το ανώτατο διεθνές έγκλημα» και επομένως εκθέτει τους δράστες σε άσκηση διώξεων για εγκλήματα πολέμου ενώπιον της διεθνούς δικαιοσύνης.
Θα αρκεστώ σε αυτά, κ. Γενικέ Γραμματέα, ζητώντας συγγνώμη που δεν θα ολοκληρώσω αυτή την επιστολή μου υποβάλλοντας τον σεβασμό και την εκτίμησή μου, εν αναμονή των αποτελεσμάτων μιας πραγματικής έρευνας για το περιεχόμενο της έκθεσης και το βιβλίο που γράφτηκε από την κ. Inga-Britt Ahlenius, στην οποία παρακαλώ θερμά να αποδεχθεί την βαθύτατη εκτίμησή μου και τον βαθύτατο σεβασμό μου.
Hassan Hamade


Ο Hassan Hamade είναι γνωστός Λιβανέζος στοχαστής και πολιτικός κριτικός. Μέλος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου του Λιβάνου. Για δεκαπέντε χρόνια, σχολιάζει την πολιτική σε μια εβδομαδιαία εκπομπή στο δορυφορικό κανάλι NourTV. Η εκπομπή του, «Ο Κόσμος καίγεται», συλλέγει κατά μέσο όρο 40 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Πηγή


όλο το Άρθρο εδώ

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...