Montag, 19. November 2012

Βρισκόμαστε σε Πόλεμο

Βρισκόμαστε σε πόλεμο και ότι ακούτε, οτιδήποτε ακούτε, ακόμα και αν φαίνεται σωστό και δίκαιο και λαϊκό, να το αμφισβητείτε. Να το περνάτε από χίλια κόσκινα. Όταν οι σημερινοί ηγέτες του κόσμου μιλούν για ειρήνη, είναι σίγουρο ότι θέλουν τον Πόλεμο, με Π Κεφαλαίο.

Τι μας ξεφούρνισε ο πρόεδρος του γερμανικού σοσιαλιστικού κόμματος; Του γνωστού SPD;

Κάτι που όλοι οι αριστεροί θα επικροτήσουν με κάθε κύτταρο του μυαλού τους. (Παρότι το έχουν χάσει από καιρό)

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος και πολιτικός επιστήμονας Αλέξανδρος Κουτσομιτόπουλος, δεν έχασε το μυαλό του για να καταπιεί  αυτές τις δολιότητες του αρχηγού ενός κόμματος που διέλυσε την πρώην Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας και εξαπέλυσε έναν πόλεμο, που τον ονομάτισε ανθρωπιστικό.

φοβού τους Γερμανούς λοιπόν για οτιδήποτε και αν λένε.

Δήλωση του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ένα νέο πακέτο βοήθειας, χωρίς να πρέπει και οι πλούσιοι Έλληνες να πληρώσουν», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD), Ζίγκμαρ Γκάμπριελ σε συνέντευξη του στην Bild am Sonntag.

Ο πρόεδρος του SPD καλεί να παγώσουν τα περιουσιακά στοιχεία των πλούσιων ελλήνων στην Ευρώπη αν δεν αποδείξουν ότι έχουν πληρώσει τους φόρους τους και παρομοιάζει με κλεπταποδόχους τους ευρωπαίους ηγέτες, στων οποίων τις χώρες κατέληγαν τα χρήματα των Ελλήνων δισεκατομμυριούχων.

Ο κ. Γκάμπριελ καλεί τη Γερμανία και την Ε.Ε. να σταματήσουν να παρακολουθούν απαθείς τη φοροδιαφυγή και τονίζει πως «Οι ηγεσίες (των χωρών της Ευρώπης) θα έπρεπε να ντρέπονται που κέρδιζαν κρυφά, σαν κλεπταποδόχοι, από την φοροδιαφυγή των δισεκατομμυριούχων Ελλήνων και μετά ζητούσαν από τους γερμανούς και τους ευρωπαίους φορολογούμενους χρήματα για πακέτα διάσωσης».

Σχόλιο του Αλέξανδρου Κουτσομιτόπουλου:

Σε κάτι τέτοια ¨τσιμπάνε¨ πολλοί ¨Αριστεροί¨ : Το γερμανικό κεφάλαιο αφού πρώτα διέλυσε την ελληνική κοινωνία και την εργατική ¨τάξη¨ Τώρα θέλει να διαλύσει και την-ανταγωνιστική στις ¨θάλασσες¨ και στα Βαλκάνια αστική ¨μας¨ τάξη ! Να τους κατάσχουν τα χρήματα στις τράπεζες του εξωτερικού ! Θα επιζήσουν μόνο οι Γερμανοτσολιιάδες -αστοί και ¨δημοκράτες¨ ( δεν είναι λίγοι ). Το S.P.D. μετά το ¨Πρόγραμμα του Bad-Godesberg¨(1959) είναι ένα από τα πιο γνήσια ¨παλλαϊκά¨ κόμματα του Επεκτατικού γερμανικού καπιταλισμού, που ¨αποχαρακτηρίζει-συσκοτίζει ¨ το Καϊζερικό και Ναζιστικό του ιμπεριαλιστικό παρελθόν και τους διαχρονικούς του στόχους από το 1870 ( 2ο Ράιχ ) . Αυτοί ξέρουν πως διαλύουν κράτη και λαούς . Πρώτα κτυπάς-εξαθλιώνεις τους εργαζόμενους , μετά τους αστούς , διαλύεις τις ένοπλες δυνάμεις ( για λόγους ¨οικονομίας για τον λαό¨) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ¨ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ -ΑΝΑΔΕΛΦΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ¨ ΤΟΥ ΚΑΪΖΕΡ ΠΡΙΝ ΤΟΝ 1ο Π.Π. ¨Τους έχω σιχαθεί ... τους Γερμανούς του προφεσόρους¨ . Από μικρό παιδί διάβαζα στην Γερμανία την "Bildzeitung" και τους ¨δημοκράτες¨ να βρίζουν τους ¨Κωλό - Σεΐχηδες¨ που πίνουν το αίμα τω λαών τους... Τούς Σεΐχηδες με τους οποίους έκαναν τις δουλειές τους , πούλαγαν τα όπλα τους και έπαιρναν σε εξευτελιστικές τιμές τα πετρέλαια που χρειαζόντουσαν για την ευημερία και το ¨οικονομικό τους θαύμα¨ ( που ζηλεύουμε εμείς ). Και πότε έβριζαν τους ¨Κωλο-Σεΐχηδες¨ ;;; Όταν σήκωναν κεφάλι ( η δεν αγόραζαν πολλά) και ζητούσαν αυξήσεις στις τιμές των πρώτων υλών ¨τους¨. Τότε θυμόντουσαν την ¨Χλιδή , τα χαρέμια και τα Παλάτια¨!!! Και για ποιον άλλο λόγο έβριζαν και βρίζουν τους ¨Διεφθαρμένους Προύχοντες του Περιφερειακού ¨3ου Κόσμου¨ ; Μα για να πείσουν τους λαούς τους ¨πως δεν φταίμε εμείς , δεν φταίει ο ιμπεριαλισμός μας , για την κατάντια τους , αλλά η ¨διεφθαρμένη αστική τους τάξη¨ . Έτσι παίζεται σήμερα το παιχνίδι συντηρητικών και ¨προοδευτικών¨ Γερμανών και των ¨Δυτικών¨ γενικότερα ενάντια στους Έλληνες αστούς . Όχι πως δεν είναι , αλλά αυτοί ας αλλάξουν πρώτα τις πολιτικές τους και τα δικά τους σκατά και ας αφήσουν τους λαούς ήσυχους να καθαρίσουν μόνοι τους ( είναι δική τους δουλειά και όχι της λεγόμενης -ύποπτης ¨διεθνούς¨ κοινότητας ) τους εκμεταλλευτές τους.

2 Kommentare:

  1. Λες και διαβάζω το σχόλιο του Ψυχάρη στο Κυριακάτικο Βήμα (στον Κουτσομητόπουλο αναφέρομαι).

    Σιγά μη λυπηθούμε τη ντόπια αστική τάξη που μόλις τώρα καταλαβαίνει ότι στο τραπέζι που έστρωνε μέχρι τώρα δεν έχει θέση γι' αυτήν. Σιγά μην συμπαραταχθούμε μαζί της στο όνομα του "εθνικού συμφέροντος" - το οποίο, ω, τι σύμπτωση, πάντα ταυτιζόταν με το δικό της συμφέρον. Σιγά μην ταυτιστώ με τους εγγονούς αυτών που στη Κατοχή έκαναν μπιζνες με τον καταχτητή και με τους γιους αυτών που κερδοσκοπούσαν στη Χούντα. Όχι, είμαι εργαζόμενος και σκασίλα μου για την αστική τάξη που χάνει στον ενδοκαπιταλιστικό πόλεμο. Σκασίλα μου αν θα 'χω Γερμανό ή Έλληνα εργοδότη, η εκμετάλλευση δεν γνωρίζει εθνικότητα. Ειδικά όταν ξέρεις ότι την ολοκληρωτική κατεδάφιση καθε κοινωνικής κατάκτησης η "εθνική" αστική τάξη την προκάλεσε, προσδοκώντας να καρπωθεί εκείνη τα οφέλη.

    Ε, ναι, αφού δεν μπορέσαμε εμείς να ξεμπερδέψουμε με την διεφθαρμένη μας αστική τάξη, ας την ξεμπερδέψουν οι Γερμανοί. Μακροπρόθεσμα, κέρδος θα έχουμε.

    AntwortenLöschen
  2. Καλώς τον Vrennus.

    Περνάμε μια ασύμμετρη κρίση και θα έλεγα ότι έχει έρθει η ώρα να ξανακοιτάξουμε, (μιλάω για τους αριστερούς, επειδή ο λόγος σου έχει αριστερή χροιά, αν σε κατάλαβα καλά) όλα όσα μας ανέθρεψαν και ζύμωσαν τις ιδέες μας.

    Επειδή η σημαία ήταν σύμβολο της Χούντας εμείς την καίμε. Επειδή η Πατρίδα ήταν λόγια της Χούντας εμείς την γράφουμε.
    Επειδή το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα, ούτε και μεις έχουμε και επειδή διαβάσαμε "προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε" εμείς δεν κοιτάμε ποιος μας εκμεταλλεύεται, αλλά λέμε όποιος και αν είναι πάνω απο το κεφάλι μας το ίδιο είναι.

    Δεν θα πω τίποτ άλλα. Μυαλό έχεις μόρφωση έχεις, εγώ δεν πρόκειται να σου αλλάξω τίποτε. Εξ άλλου όπως γράφουν πολλοί ( ας μην αρχίσω με name dropping ) απο την ιστορία ουδείς παίρνει παραδείγματα ούτε μαθήματα.

    Λίγο όμως θα σου πώ, επειδή τους Γερμανούς τόσο εγώ όσο και ο Κουτσομιτόπουλος τους ξέρουμε καλά. Και όταν λέω καλά, εννοώ καλά -καλά.
    Αν κάποια αστική τάξη είναι διεφθαρμένη μέχρι το μεδούλι, αυτή είναι η Γερμανική. Είναι λοιπόν οι τελευταίοι που θέλουν να καθαρίσουν την διαφθορά μας.

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...