Dienstag, 11. Dezember 2012

Πού να κρύβεται η αλήθεια;


Από το Blog της antigold



 Ο Πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” Πάνος Καμμένος μιλάει στον REAL FM με το Νίκο Χατζηνικολάου.

Θέμα της συζήτησης είναι οι πρόσφατες αποχωρήσεις βουλευτών από το κίνημα.

Ακούστε τη δήλωση-βόμβα στο 15:15 του βίντεο:



Π.Κ.: Ακούστε κ. Χατζηνικολάου, όποιος θέλει να φύγει. Όποιος δεν αντέχει να είμαστε ένα κίνημα το οποίο δεν θα πάρει σπόνσορα από τις εταιρείες εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική για να σιωπήσει, όσα λεφτά κι αν δεν έχει, δεν θα συμβιβαστεί με τραπεζίτες, όσα λεφτά κι αν δεν έχει και δεν θα μπει στο σύστημα, στο παλαιοκομματικό σύστημα που κατέρρευσε μαζί με τη μεταπολίτευση.
Ν.Χ.: Σας πρότειναν τέτοια πράγματα οι βουλευτές αυτοί; Σας πρότειναν δηλαδή να έχετε χορηγό ας πούμε, τον ιδιοκτήτη των ορυχείων;
Π.Κ.: Υπήρχαν προτάσεις και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα για να πάρουμε χορηγούς, να μας βοηθήσουν χορηγοί, οι οποίοι βεβαίως θα ζητούσαν συγκεκριμένα ανταλλάγματα. Δεν έφυγα από τη Ν.Δ., καταψηφίζοντας την κυβέρνηση Παπαδήμου, για να κάνουμε ένα κίνημα το οποίο θα εξαρτάται από τον κάθε εργολάβο. Είναι τόσο σαφής η δήλωση που δεν υπάρχουν περιθώρια για παρερμηνείες. Ο Πάνος Καμμένος μιλάει για σπόνσορες και χορηγούς που ζητάνε ανταλλάγματα και περιγράφει μία συγκεκριμένη εταιρεία. Η πρόταση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, στο τέλος της οποίας ήταν προγραμματισμένη μια συζήτηση στη Βουλή που αφορούσε καίρια την συγκεκριμένη εταιρεία. Πέφτει κανείς απ΄τα σύννεφα; Μάλλον όχι. Πιστεύει κανείς ότι οι “χορηγίες” της ΖΗΜΕΝΣ προς τα πολιτικά κόμματα ήταν μεμονωμένο φαινόμενο στην Ελληνική πολιτική ζωή; Μήπως ήταν ο Μαντέλης ο μόνος ή μήπως τα πήρε μόνο από τη ΖΗΜΕΝΣ; Άλλες εταιρείες δεν “αξιοποίησαν” αυτά τα “σύγχρονα εργαλεία” προβολής του εξαιρετικού τους έργου; Όσοι απορούσαν για το ζήλο με τον οποίο κόμματα, πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης προωθούν την καταστροφή της Χαλκιδικής από τη συγκεκριμένη εταιρεία τώρα έχουν την απάντηση τους. Χορηγίες.

4 Kommentare:

  1. Δεν ξέρω αν πέφτω έξω, αλλά αυτό το πρόσωπο δεν μου εμπνέει καθόλου εμπιστοσύνη. Δεν μπορώ να συγκεκριμενοποιήσω το γιατί, αλλά εκπέμπει μιά υστερία και η στάση του μου φαίνεται εντελώς υποκριτική. Νομίζω ότι στόχος του είναι (όπως σχεδόν όλων των πολιτικών) η πολιτική ως χόμπυ και συμπλήρωμα της υλικής ευδαιμονίας που του έχει εξασφαλίσει ο πατρικός πλούτος!

    AntwortenLöschen
  2. @ Heliotypon,

    Τι να σου πω και γω; Δεν με ενοχλεί που βγαίνει απο τα ρούχα του οταν μιλάει, αν βλέπεις αυτην την εσωτερική τρόϊκα, σίγουρα βγαίνεις απο τα ρούχα σου.

    Πάντως προς το παρόν, είναι η μόνη λογική φωνή στο Κυνοβούλιο μας.

    Μακάρι οι φόβοι να μην αποδειχτούν σωστοί.

    AntwortenLöschen
  3. Είναι σχετικά εύκολο να "τσιμπήσεις" τα ευαίσθητα σημεία για τον κόσμο και να στηρίξεις πάνω τους την επιχειρηματολογία σου, γιατί έτσι εμφανίζεσαι να συμμερίζεσαι τους καημούς του λαού. Κι αυτό μεταφράζεται σε ψήφους. Κι αν δεν το σκέφτηκε μόνος του αυτό, υπάρχουν και σύμβουλοι (ιδίως αν τους πληρώνεις καλά). Δες το "αλάϊ-μαλάϊ" που έχει μαζέψει στο κόμμα του (που τώρα άρχισαν να λακάνε). Η γνώμη μου είναι ότι απλώς βρήκε μιά ευκαιρία να φανεί (ξαφνικά) διαφωνών με την ΝΔ με την οποία τόσο αρμονικά συνέπλεε για δεκαετίες, επειδή διαφωνεί τόσος λαός για να γίνει αρχηγός και να πάρει τους ψήφους τους.

    AntwortenLöschen
  4. Εγώ πάλι πιστεύω, ότι ο Καμένος τρομάζει πιο πολύ την ΝΔ απο από όσο την τρομάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα βάλει λυτούς και δεμένους να διαλύσει το κόμα του.

    Αλλά δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο.

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...