Sonntag, 16. Dezember 2012

Προτροπή για τραμπουκισμό: Φάτε και μην πληρώσετε


Η παράνομη κυβέρνηση που έχει καθίσει στο σβέρκο του ελληνικού λαού, παρά  τους καθηγητές και συνταγματολόγους που συμμετέχουν σ αυτήν προτρέπει τους Έλληνες – εκεί που την συμφέρει  - σε αυτοδικία.

φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο

Αφού αυτοί οι ξεδιάντροποι παραδέχονται χωρίς να κοκκινίζουν την απίστευτη ανικανότητα τους να κυβερνήσουν ωφελώντας τον τόπο, αντί να τον καταστρέφουν, προχώρησαν και σε δημόσια προτροπή εγκληματικών πράξεων.
Γιατί τι άλλο παρά  προτροπή σε εγκληματικές πράξεις είναι η  διακήρυξη «δεν πληρώνω αν δεν πάρω απόδειξη»
Δεν καταβάλουμε στο εστιατόρια ένα ποσόν για να πάρουμε απόδειξη, αλλά για να φάμε. Εάν λοιπόν φάγαμε και ήπιαμε, τότε είμαστε υποχρεωμένοι να καταβάλουμε το αντίτιμο. Αυτό  είναι ένα βασικό Άρθρο του αστικού κώδικα.
Εάν ο εστιάτορας, παρανομεί και δεν εκδίδει απόδειξη, αυτό είναι ένα άλλο αδίκημα, που εμείς οι πολίτες δεν μπορούμε να το συμψηφίσουμε, επειδή έτσι το είδαμε. Ούτε καν ο Δικαστής δεν συμψηφίζει αδικήματα. Ο Νόμος στηρίζεται στην «ανεξαρτησία των κινήσεων» . Κάθε αδίκημα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση.  
Εφόσον φάγαμε, τότε πρέπει να πλερώσουμε! Τελεία και παύλα. Αν κάποιος διανοηθεί να μην πληρώσει, ακόμα και αν δεν πήρε απόδειξη, τότε ο εστιάτορας δικαιούται να τον πάει στο δικαστήριο και να του ζητήσει τόσα και άλλα τόσα.
Στην περίπτωση, που ο εστιάτορας δεν εκδίδει απόδειξη,  γιατί ας πούμε χάλασε η μηχανή, ή γιατί δεν προλαβαίνει -  έπεσε , να πούμε,  πολύ δουλειά και υπόσχεται να  εκδώσει την απόδειξη την επόμενη,
Και παρά τις υποσχέσεις του, συνεχίζει να αμαρτάνει και να μην εκδίδει απόδειξη,  τότε ο πελάτης δικαιούται  ή έχει την υποχρέωση -  να αποστείλει την απαίτηση στην αρμόδια ΔΟΥ, η οποία με την σειρά της θα πράξει τα νόμιμα.
Δεν είμαι νομικός, μηχανικός είμαι και ξέρω ότι στην φυσική ισχύει η ανεξαρτησία των κινήσεων και το ίδιο και στον Νόμο. Παρότι δεν είμαι νομικός, είμαι σίγουρη 100% ότι έχω δίκιο.

4 Kommentare:

  1. εχω την εντυπωση οτι εχεις δικαιο.

    Μια αυτό, μια και το άλλο με τη ΔΕΗ, ο Στουρναρας, αποδεικνυεται οτι κατεχει αριστα την τραμπουκικη.

    AntwortenLöschen
  2. Δίκιο έχεις.Δεν είναι κατάσταση αυτή.Τώρα θα πρέπει να κινηθούν τα όποια κόμματα με τους νομικούς τους.
    Σονόρα

    AntwortenLöschen
  3. @ cynical,

    Ναι, βέβαια στην Τραμπουκική έχει πάρει άριστα ο ανόητος.
    Τον ξέρω και προσωπικά, γαμώ την ατυχία μου, με τους πρώην γνωστούς και φίλους μου.
    Ευτυχώς που βρήκε λίγο τα λόγια του κάποιος εκπρόσωπος της δικαιοσύνης και του είπε ότι είναι απαράδεκτο να επεμβαίνει στο Εργο της Δικαιοσύνης.

    Ποιός ξέρει; η τόσο μεγάλη αδιαντροπιά τους μπορεί να τους γυρίσει μπούμεραγκ.

    AntwortenLöschen
  4. καλώς την Σονόρα.

    Δεν αμφέβαλα ότι έχω δίκιο, απλώς τονίζω ότι δεν έχω ιδέα απο Νομικά. Τι σημαίνει αστική Δημοκρατία, το ξέρει ο πασα ένας. Είναι αυτό που έχει καταληθεί απο την ΓΑΠ εποχή και εντεύθεν. (δηλαδή και προηγουμενως ο Θεός να το είχε κάνει Δημοκρατία το καθεστώς, αλλά τεσπα)

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...