Samstag, 23. Februar 2013

Να γιατι τα έκανα λίμπα στις Σκουριές


Τα έκαναν λίμπα, γιατι ενώ ο Ελληνικός λαός πεινάει η Κυβέρνηση το παίζει αθώα!

 Να δούμε αν ποτέ αυτοί οι εγληματίες κατά της Ελλάδας θα τιμωρηθούν!

 Το βίντεο της γαλλικής τηλεόρασης τα λέει όλα.

 Για ΈΝΑ ΕΥΡΩ πουλήθηκε η περιουσία των Ελλήνων και τολμάνε και μιλάνε για τρομοκράτες και για δήθεν εμπόδια για επενδύσεις και ανάπτυξη. Επενδύσεις με ένα Ευρώ δεν μας χρειάζονται!

  Να πάνε στα τσακίδια και στον αγύριστο.

3 Kommentare:

  1. Συμφωνώ και στα τσακίδια και στον αγύριστο και ακόμα περισσότερα και χειρότερα. όμως ποιός θα τους στείλει; Ο καθένας νοιάζεται μόνο για το δικό του βόλεμα. 1.500.000 άνεργοι, ολόκληρος στρατός σε αδράνεια και στις πορείες απεργίες διαδηλώσεις πάνε το πολύ καμιά κατοσταριά χιλιάδες...
    Ραγιάδες του κερατά!

    AntwortenLöschen
  2. ange-ta πάρε με τηλέφωνο στο 211 700 41 24, η ελένη κονδύλη είμαι!! έχω χάσει τα τηλέφωνά σου

    AntwortenLöschen
  3. Γιάννη Αγιάννη,

    Αμ δε, που θα ξεσηκωθούμε! Από την εποχή που ο εργαζόμενος λαός με τους αγώνες του καλυτέρευσε τη θέση του στην κατανομή του πλούτου, οι εχθροί μας έγιναν πιο έξυπνοι και μεις πιο βλάκες.
    Εξουδετέρωσε την αριστερά, το πιο αγωνιστικό κομάτι του λαού, με παπαριές όπως διεθνισμός και κάτω το καταπιεστικό κράτος, απελευθέρωσε τις αγορές, οπότε κατέκλυσε τις πλούσιες χώρες με πάμφθηνα προϊόντα ΚΑΙ υπηρεσίες, οπότε έκοψε τον τσαμπουκά του συνδικαλιστή, ευνούχισε και το συνδικαλιστικό κίνημα, παραχωρόντας του προνόμια και κατάφερε να έχει απέναντί του κουκουλοφόρους που καίνε εργαζόμενους και σπάνε μάρμαρα, δίνοντας στην εξουσία την δικαιολογία να επιτίθονται όπου γουστάρουν και όπως γουστάρουν.
    Η πράξη στις Σκουριές είναι η πρώτη αντίσταση! Γι αυτό ας την εκτιμήσουμε δεόντως και ας περιμένουμε. Κάποτε θα ανοίξουν οι ουρανοί.

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...