Tuesday, 18 March 2014

Η Δημοκρατία της Δύσης και τα ανθρώπινα δικαιώματα


Δεν ανήκω σε κείνους που χειροκροτούσαν την πρώην Σ.Ε. και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα χειροκροτούσα τους ολιγάρχες της Ρωσίας. Ωστόσο έχει μεγάλη σημασία να κάνουμε μια αντιπαράθεση μεταξύ της βάρβαρης Ρωσίας και της Δημοκρατικής Δύσης!

 Δεν βάζω εισαγωγικά πουθενά, γιατί νομίζω ότι οι λέξεις στο μέλλον θα πάρουν την εκδίκησή τους!Το 1998 η Δύση υποδαυλίζει την γιουγκοσλαβική κρίση. Το παραπάνω βίντεο, αναφέρει την οικολογική καταστροφή που κατάφερε το ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή την οποία κατεστρεψε ολοσχερώς και ανελέητα.
Το βίντεο ξεκινάει με την παρακάτω δήλωση του ομιλητή: Κατά την διάρκεια του πολέμου στο Κόσσοβο το ΝΑΤΟ βομβάρδισε συστηματικά πετροχημικά εργοστάσια , εργοστάσια PVC και λιπασμάτων. Αυτός ο έμμεσος –απαγορευμένος σύμφωνα με την συνθήκη της Γενεύης – πόλεμος, ενάντια σε μια βιομηχανικά αναπτυγμένη χώρα ήταν κάτι καινούργιο.

Στις 24 Απρίλιου 1999, επεμβαίνει δυναμικά. Οχι πια μισόλογα και πληρωμένοι αντάρτες!Η Δύση  βομβαρδίζει την ανεξάρτητη χώρα, χωρίς να έχει την άδεια του ΟΗΕ! Είχε όμως του «πολύ» υπουργού των Εξωτερικών της Γερμανίας του Genscher!
 Το think – tank tank Σημίτη, ο ΟΠΕΚ επικροτεί την επέμβαση.
 Η Γιουγκοσλαβία διαλύεται σε έξι κρατίδια. Η δύναμη στα Βαλκάνια παραλύει. Η Δύση γίνεται ισχυρή και διεκδικεί την μοναδικότητα. 10 Χρόνια πριν ( στις 9 Νοεμβρίου 1989) είχε ήδη διαλυθεί το αντίπαλο δέος και η Δύση το παίζει μονότερμα.
Μονότερμα χωρίς αντίπαλο καταφέρνει να αιματοκυλίσει άλλα τρία ανεξάρτητα και κυρίαρχα κράτη, ενώ είχε όλο το περιθώρια να δείξει μεγαλοψυχία και να αφήσει την ειρήνη να μπει στις καρδιές μας.

20 Μαρτίου 2003: Μετά την Γιουγκοσλαβία σειρά έχει το Ιράκ. Παλιός σύμμαχος των ΗΠΑ ο Σαντάμ Χουσεΐν θα συρθεί στην αιχμαλωσία με τρόπο, που κανένας ηγέτης δεν σύρθηκε σε όλη την ανθρώπινη ιστορία. Ακόμα και οι χειρότεροι βάρβαροι σεβάστηκαν τους ηγέτες των χωρών που κατέλαβαν, αλλά οι αμερικανοί – λαός χωρίς ρίζες και χωρίς κουλτούρα – δεν γνωρίζει οίκτο και μεγαλοψυχία. Επιδεικνύει μικρότητα και αρπαχτικότατα. ΟΙ ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, χωρίς την έγκριση του ΟΗΕ, αυτή την φορά χωρίς ούτε την υποστήριξη της Γερμανίας – κάτι που δεν συγχώρεσαν ποτέ στον Schroeder – θα ξεκινήσει έναν πόλεμο κατά του Ιράκ, αλλά και κατά της ανθρωπότητας. Θα βομβαρδίσουν την μεγαλύτερη Κιβωτό σπόρων, 10000 ετών, θα βομβαρδίσουν και λεηλατήσουν τα μουσεία και θα διαλύσουν μια πανάρχαια χώρα. Εδώ τα θύματα θα ξεπεράσουν το εκατομμύριο, αλλά οι οικολογικές ζημιές είναι ανεπανόρθωτες. Το Ιράκ θα βομβαρδιστεί με απεμπλουτισμένο ουράνιο σέρνοντας σε θάνατο ή σε αρρώστιες όλους σχεδόν τους πολεμιστές που πολέμησαν εκεί αφού είχαν ήδη επιστρέψει στην πατρίδα τους. Τα θύματα θα ξεπεράσουν το εκατομμύριο.


 Στις 15 Φεβρουαρίου 2011, ο άλλος φίλος και σύμμαχος της Δύσης, ο Μουαμάρ Καντάφι θα πέσει θύμα της ίδιας συμμορίας. Υποδαυλίζουν αντάρτικο στην Λιβύη, όπου όπως πάντα οι αντάρτες είναι είτε άμεσοι στρατιωτικοί υπάλληλοι των ΗΠΑ και των συμμάχων της, είτε αποβράσματα της πολυεθνικής λιβυκής κοινωνίας. Αυτήν την φορά δεν θα σύρουν τον Καντάφι στην αιχμαλωσία, όπως έκαναν με τον Σαντάμ, για να τον θανατώσουν οι ληστές και φονιάδες της Πατρίδας του, αλλά θα τον αφήσουν να τον ανασκολοπίσουν αυτά τα αποβράσματα που υποστήριξε και όπλισε η πολιτισμένη Δύση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. (είπαμε χωρίς εισαγωγικά, γιατί οι λέξεις θα πάρουν κάποτε εκδίκηση) Τα θύματα του πολέμου θα ξεπεράσουν τις εκατοντάδες χιλιάδες. Πάνω από ένα εκατομμύριο οι πρόσφυγες. Από ένα ειρηνικό και ήσυχο κράτος που ήταν η Λιβύη, μετατράπηκε σε κόλαση. Η οικογένεια του Καντάφι, παιδιά και εγγόνια θα ξεκληριστεί.
Η σουλτάνα χασκογελάει δηλώνοντας: I came, I saw, I conquered.

 Μάρτιος 2011. Η ίδια συνταγή που εφαρμόστηκε με τόση μεγάλη επιτυχία, μπαίνει μπρός στην Συρία. Εμφύλιος κατά του δικτάτορα. Τα ίδια ελεεινά υποκείμενα γίνονται οι σύμμαχοι της πολιτισμένης Δύσης. Οι Σύροι αντάρτες σφάζουν ανελέητα κατά προτίμηση χριστιανούς! Κανένας δεν ενοχλείται, Η απόβαση είναι έτοιμη. Όπλα περισσεύουν, έλεγχος δεν υπάρχει, ο Μπα κι Μούν είναι δικός τους, η προπαγάνδα καλά κρατεί! Γιατί όχι; Αν είναι να πεθάνουμε για τα πετρέλαια, μία είναι η δόξα. Μια φορά κανείς πεθαίνει. Ωστόσο αυτή τη φορά, ο στόχος δεν ήταν μόνο η Συρία, αλλά και η Ρωσία. Πρώτα να της στραπατσάρουν το γόητρο, μετά να την περικυκλώσουν, αργότερα να πάνε στην Περσία και σε λίγο να κάνουν πόλεμο κατά των Αριανών. Φόρα έχουν πάρει, ποιος τους σταματάει.

 Δεκέμβριος 2013 Η Δύση συνεχίζει την ίδια ταχτική. Θέλει να βάλει πόδι στην Ουκρανία. Μέχρι τώρα, συνεργάτες έβρισκε στην Αλκάϊντα. Εδώ, στην Ουκρανία τα πράγματα δυσκολεύουν. Αλλά η λαμπρή Δύση και δω κάτι βρήκε! Ξέθαψε κάτι βαρεμένουν ναζί! Αλλά αληθινούς ναζί, όχι σαν τα δικά μας τα πρωτάκια τους χρυσαυγίτες. Είπαμε, ποιός τους σταματάει! Η Μαρία Φαραντούρη μας πληροφορεί για την συνέχεια. Ακούστε την και θα καταλάβετε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η ίδια συγκυρία και τότε: Από την μια μεριά οι Ναζί και από την άλλη οι Ρώσοι

  

Αλλά, πολλά είπαμε. Η ουσία του ζητήματος είναι μία. Δείτε πώς γελάνε και πόσο ευτυχισμένοι είναι οι κάτοικοι της Κριμαίας. Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι αυτοί οι άνθρωποι καταπιέζονται και χρειάζονται υποστήριξη για να απελευθερωθούν από αυτό το κάθαρμα τον Πούτιν;; Ποιος θα μας το πεί; Μα αυτοί που από το 1989 έχουν πάρει την εξήγηση των γεγονότων και τα δράματα του πλανήτη μονότερμα! Αυτοί οι βάρβαροι, που θεωρούν τους εαυτούς τους πολιτισμένους. Ζήτω η Ρωσία φωνάζουν και δεν φαίνεται να παίζουν θέατρο.αλλά και αυτοί:
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...