Montag, 19. Mai 2014

19 Μαίου - ημέρα γενοκτονίας των Ποντίων.


Περιμένω την ημέρα που εμείς οι Έλληνες θα αποκτήσουμε την χαμένη μας αυτοσυνείδηση και θα σταματήσουμε να εμφανιζόμαστε ως σαν λιγούρηδες αυτής της γελοίας Φραγκίας, η οποία από τότε που ανακάλυψε τον σίδηρο πέρασε όλους τους λαούς του κόσμου από φωτιά και τσεκούρι.



Οι εμνευστές των γενοκτονιών! 



Οι Εβραίοι δεν έχουν αφήσει ούτε μια γωνιά του πλανήτη, που να μην έχουν αναγνωρίσει το δικό τους ολοκαύτωμα. Ωστόσο το δικό μας το αγνοούν επιδεικτικά και βεβαίως και όλοι οι δήθεν ελεύθεροι λαοί της Ευρώπη μας.

Ισως αυτή η ευσπλαχνική ημέρα για τον απανταχού Ελληνισμό να μην έρθει ποτέ και ίσως σ αυτό τον αιώνα η Ελλάδα να σβήσει για πάντα, αλλά μέχρι τότε ας ακούσουμε αυτήν την υπέροχη γιαγιά που συνομίλησε με τον Σάββα Καλεντερίδη.


2 Kommentare:

  1. ναι ανζετά, πολύ σωστά.
    είναι σα να φοβόμαστε να υπάρχουμε. σαν να λογοκρινόμαστε σύμφωνα με τα μάτια άλλων, και να δειλιάζουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα. σαν να φοβόμαστε να μιλάμε για γεγονότα, και να ζούμε στην ομίχλη που απαρτίζεται από δύο συστατικά: τον έξωθεν καθωσπρεπισμό και την έσω διαφθορά και προσωπική υστεροβουλία. ανζετά, για του χρόνου, εμείς οι δυο, να προετοιμάσουμε κάτι. σύμφωνοι; κι αν θέλουν κι άλλοι, γιατί όχι. την καλημέρα μου.

    AntwortenLöschen

  2. Μας έχουν κατακτήσει οι βάρβαροι και μαζί με αυτούς και η βαρβαρότητα.

    Η διαφθορά έχει καταλάβει τους πάντες. Σε μας τους γραικούς είναι στη φάτσα μας, γιατι δεν έχουμε τίποτε λαμπερό να προβάλουμε. Οι άλλοι έχουν τις κονσίτες τους και κρύβονται πίσω από τα γυναικεία γένια


    γιατί χαθήκαμε;;

    μου διέρηξαν το γραφείο και μου αφαίρεσαν όλους τους υπολογιστές και τον εξωτερικό δίσκο. Μετά έχασα το τηλέφωνο και έχω χάσει όλα τα τηλέφωνα.

    Πάρε τηλέφωνο να βρεθούμε!

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...