Wednesday, 24 December 2008

Καλές Γιορτές
Στις δύσκολες μέρες που περνάμε εύχομαι να μην σας λείψει

η ελπίδα

και

το γέλιο

Η ελπίδα, ότι μια μέρα όλα θα είναι καλά

και

το γέλιο ότι σήμερα όλα είναι εντάξει


Καλές γιορτές σε όλους

Tuesday, 9 December 2008

Οι δηλώσεις της Κυβέρνησης της πλάκας

Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά ότι και να σηματοδοτούν αυτές οι αναταραχές, τα σπασίματα, οι φθορές, οι εμπρησμοί, οι αναλυσάρες των πρετεντεροχατζηνικοτράγκατριανταφυλοπουλου και βάλε
Ένα είναι σίγουρο:

Αυτή η κυβέρνηση είναι άχρηστη, τόσο άχρηστη που λέω ότι το κάνει επίτηδες για να μας σπάει τα νεύρα!

Αλλά και αυτός ο λαός, δηλαδή εμείς, είμαστε τόσο αλαλούμ που λες και το κάνουμε επίτηδες για να επιβεβαιώσουμε τη ρήση: Ο κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει.
Άκου φίλε μου δικαιολογία αρχηγού κυβέρνησης:
Η αστυνομία δεν επενέβη στους βανδαλισμούς, γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι πιο σοβαρή από την περιουσία.
Δηλαδή η αστυνομία υπάρχει μόνο για να δολοφονεί!
Ρε, μπας και βλέπουμε κανένα κακό όνειρο;;;;
Ρε μπας και δεν είναι αλήθεια όλα αυτά που συμβαίνουν;;
Ρε έχετε δει πιο περίεργες ιστορίες;
Ένας μπάτσος δολοφονεί στα καλά καθούμενα έναν 16άρη, κλωτσάει και κτυπάει βάναυσα μια γυναίκα και ύστερα όλοι οι μπάτσοι της Ελλάδας παρακολουθούν αδιάφορα 500 άντε 1500 νεαρούς που πετάνε πέτρες, καδρόνια, σπάνε τζαμαρίες τραπεζών και καταστημάτων, καίνε λεωφορεία και αυτοκίνητα και επιδίδονται σε διάφορες άλλες πράξεις που πολλές από αυτές δηλώνουν το αδιέξοδο αυτής της γενιάς των μηδέν προοπτικών, ενώ άλλες δεν δηλώνουν τίποτα.
Από την άλλη η μπατσαρία, έτσι για το παρόν στα γεγονότα ρίχνει σφαίρες στον αέρα και σε τακτά χρονικά διαστήματα ρίχνει δακρυγόνα και χημικά άλλα, προκειμένου να μολύνει δεόντως την ατμόσφαιρα και να τρομοκρατήσει όλους τους άλλους που δεν σπάνε ούτε βιτρίνες ούτε τράπεζες!

ψυχραιμία, η επανάσταση αργεί ακόμα!

Αλλά κυρίως, ας σωπάσουμε για λίγο μπροστά στον ανοικτό ακόμα τάφο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, που όλες οι φωτιές απο τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, πίσω δεν θα τον φέρουν.

Οσο για τις διαδηλώσεις, σας περιμένω όλους, όταν ο δολοφόνος του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο Επαμεινώνδας Κορκωνέας αθωωθεί.

Sunday, 7 December 2008

Στην μνήμη του Carlo Guliani, και του 15χρονου Αλέξη ΓρηγορόπουλουΟ Αλέξης ΓρηγορόπουλοςΔεν ξέρω που βρίσκομαι.

Η ζωή μας έχει καταντήσει ένα αδιάκοπο copy-paste;

Ένα επαναλαμβανόμενο ζοφερό σκηνικό. Εδώ και αλλού!

Στην Ιταλία, στην Ινδία, στην Ελλάδα..............

Τι προετοιμάζουν τα ανεξέλεγκτα κέντρα εξουσίας και έχουν μετατρέψει την Ελλάδα απο άκρη σε άκρη σε ανοχύρωτες πολιτείες;

Γιατι μη μου πείτε ότι αυτα που συμβαίνουν είναι τυχαία;

Δεν ξέρω τι σκέφτεστε εσείς, αλλά εμένα με ζώνουν τα φίδια ότι θα περάσουμε σε μια εποχή ακόμη πιο σκληρών καταστολών και κρατικής αυθαιρεσίας.


Θρηνείστε τον 15χρονο Αλέξη Γρηγορόπουλο, που τη καρδιά του διαπέρασε η σφαίρα του Επαμεινώνδα Κορκωνέα .
Θρηνείστε και την δημοκρατία που βουλιάζει όλο και πιο βαθειά στη λάσπη που σωρευει η σημερινη κυβέρνηση και διακυβέρνηση εδώ και αλλού.


Διαβάστε και την εκδοχή του Μεσόκοσμου
Σήματα καπνού από μια γενιά νέων παιδιών στα οποία παραδώσαμε με κάθε μεγαλοπρέπεια τον κυνισμό μας , την θλιβερή αλαζονεία και τη σιχαμένη μανία μας για εξουσία. Ποιός θα αποκωδικοποιήσει εγκαίρως τα μηνύματα;

Έχουν περάσει 7 μέρες από την απόφαση των ιταλικών δικαστηρίων, σύμφωνα με την οποία αθωώθηκε ο αστυνομικός που σημάδεψε με το όπλο του, με το υπηρεσιακό όπλο του, αυτό που πληρώνει ο κάθε λαός με τους φόρους τους και σκότωσε εν ψυχρώ τον νεαρό ιταλό Carlo Guliani, μόλις 23 χρόνων.
13 από τους 19 κατηγορούμενους κρατικούς προστάτες της δημόσιας τάξης, καταδικάστηκαν με μικροποινές από ένα μήνα μέχρι 4 χρόνια και όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με αναστολή.
Από τα 100 χρόνια συνολικά που ζήτησε ο εισαγγελέας, επιβλήθηκαν μόλις 35.
Σκέφτομαι, πως και γιατί οι αστυνομίες όλου του κόσμου είναι τόσο ίδιες; Εύκολη η απάντηση, Ποιος θέλει να γίνει μπάτσος; Όπως ξέρουμε στην αρχαία Ελλάδα μπάτσοι ήταν μόνο σκλάβοι. Κανένας ελεύθερος Αθηναίος δεν καταδεχότανε να ασκήσει τέτοιου είδους καθήκοντα.
Το μεγάλο ερώτημα, όμως είναι, γιατί αυτοί που ασκούν δικαιοσύνη είναι όλοι τα ίδια ζοφερά πρόσωπα.
Πού είναι λοιπόν αξιοσέβαστοι κύριοι δικαστές το κράτος δικαίου;
Πού είναι η ισότητα όλων των πολιτών απέναντι στους νόμο;
Ακόμα και το συντηρητικό περιοδικό «der Spiegel» εκφράζει την αποτροπή του για αυτη την ανατριχιαστικά αθωωτική απόφαση της «δικαιοσύνης»!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...