Sonntag, 2. Dezember 2012

Ισλαμισμός τον 21ο αιώνα: Χριστέ μου τι μας περιμένει!

Αν η πολιτική της Δύσης, που σήμερα την ασκούν οι πιο πλεονέκτες αλλά και οι πιο ηλίθιοι ηγέτες που πάτησαν ποτέ το πρόσωπο της γης, παραμείνει στη γραμμή που χάραξε η παγκοσμιοποίηση, βασισμένη στις ιδέες και στα ιδεώδη που ζυμώθηκαν στην διάρκεια του περιβόητου Μάη του 68, τότε δείτε τι μας περιμένει:

«Στ’ όνομα του καλού και ελεήμονα θεού
Τα προβλήματα που ταλανίζουν το ισλαμικό έθνος μας δεν μας εκπλήσσουν. Αντιμετωπίζει τα διλήμματα και τις δοκιμασίες που μας περικυκλώνουν από παντού. Κάθε νύχτα είναι και πιο σκοτεινή από την προηγούμενη. Ζούμε σε κρίσιμους καιρούς. Η στιγμή είναι δύσκολη. Παρακολουθούμε, καθώς κάποιοι από τους αδερφούς μας περπατούν τυφλοί μέσα στο σκοτάδι. Φαίνεται ότι γρηγορούν προς την ίδια τους την μιζέρια, γονατίζοντας ενώπιον της Δύσης, σπεύδοντας κατευθείαν προς το κενό, πεπεισμένοι ότι ο τρόπος ζωής των απίστων είναι το απόγειο του πολιτισμού, ότι τα ήθη τους είναι τα θεμέλια της προόδου, και οι ιδέες τους η πηγή του φωτός, δίχως την παραμικρή μελέτη ή έρευνα.

Η Σαρία και τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι αυτή η οπτική είναι νόθα και ρυπαρή. Εξαιτίας αυτού, οι μεγαλύτεροι Σεΐχηδες του έθνους μας έχουν εκδόσει διάφορους φετφάδες –οι αυτού μακαριότητες Αμπντ Αλ-Αζίζ ιμπν Αλλάχ ιμπν Μπάζ, Αμπντούλ Αζίζ ιμπν Αμπντουλάχ Αλ Ας-Σαίχ, Μοχάμεντ ιμπν Αλ Ουτχαγμίν, Αμπντουλά ιμπν Γιμπερίν, Σαλεχ αλ Φαουζαν, Μπακρ Αμπου Ζαγίντ, Αμπντουλά μπιν Γκαιλάν και πολλοί πολλοί άλλοι. Για παράδειγμα, πόσες αγνές γυναίκες έχουν ατιμαστεί; Και πόσα νεαρά κορίτσια, απελευθερωμένα (από το Ισλάμ) έχουν προσβληθεί στην αξιοπρέπειά τους από τα οδικά ατυχήματα; Κάποιος άνδρας που γυρεύει την δική του αξιοπρέπεια, ένας άλλος που εκμεταλλεύεται την αδυναμία τους, ένας τρίτος που ελέγχει τα συναισθήματά τους… ιδιαίτερα όταν γνωρίζει ότι τα καημένα τα κορίτσια έχουν αιφνιδιαστεί από την κατάσταση, και δεν επιθυμούν να λάβει γνώση του περιστατικού ο σύζυγός ή ο κηδεμόνας».
Αυτός είναι ο λόγος που τα περιφερειακά Στρατιωτικά και Πολιτικά συμβούλια της Αλέπο, εξήγησαν την κατάσταση στους κατοίκους του, και ανακοίνωσαν ότι απαγορεύεται η οδήγηση στις γυναίκες. 



Αυτά θα τα ξεχάσετε


Οποιοσδήποτε παρακούσει αυτήν την εντολή, θα τιμωρηθεί μέχρι να καταγγείλει αυτήν την πράξη, κι αν χρειάζεται, θα χρησιμοποιηθεί και βία. Η Επιτροπή Διαχείρισης Καλών Πράξεων και Αποτροπής Κακών Πράξεων αναλαμβάνει την εφαρμογή του νόμου».

Αλλά και αυτά!!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή η απόφαση στηρίζεται αποκλειστικά σε παραπομπές από την Σαουδική ερμηνεία του Κορανίου.
Παρ όλο που στη Γαλλία, η 24η Νοεμβρίου είναι η Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, η γαλλική υπουργός των δικαιωμάτων της γυναίκας, Ναγιάτ Βαλώ Μπελκασέμ δεν εδέησε να σχολιάσει αυτό το μεγάλο «επαναστατικό» επίτευγμα. 
(Μας ειρωνεύονται και από πάνω)

Τα γραφεία της Επιτροπή Διαχείρισης Καλών

και Αποτροπής Κακών Πράξεων


Πέρα από αυτό, η Επιτροπή Διαχείρισης Καλών και Αποτροπής Κακών Πράξεων έχει δημιουργήσει ένα αστυνομικό σώμα που έχει αναλάβει το καθήκον να επιτηρεί την προσευχή των κατοίκων της Αλέπο, τιμωρώντας αυτούς που την παραμελούν…



Γι όποιον δεν κατάλαβε ποιος μιλάει, τον ενημερώνω, ότι αυτή η διακήρυξη είναι η διακήρυξη των "επαναστατών" στη Συρία. Αυτοί οι  μισαλλόδοξοι μισογύνηδες, αλλά και μισάνθρωποι, που ονειρεύονται να ποδοπατήσουν τα δίκαια των γυναικών, αλλά και όλου του πολιτισμένου κόσμου, αυτοί είναι οι προστατευόμενοι της Δύσης!
Ναί!!! Είναι η πρώτη πράξη της "Ελεύθερης Κυβέρνησης" που δημιούργησαν οι δήθεν επαναστάτες κατά της δήθεν καταπίεσης του προέδρου Ασσαντ! Είναι η συμμορία του εγκλήματος που υποστηρίζει τόσο ο πρόεδρος Ομπάμα όσο και ο Φρανσουά Ολάντ!

Σε λίγο  θα υπάρχουν ΜΟΝΟ αυτά
 Βγάλτε το καπέλο σας  στην σημερινή ηγεσία του δυτικού πολιτισμού.

 Και εσείς γυναίκες, βγάλτε τα καπέλα σας, αφού οσονούπω θα φορέσετε μαντήλες και μπούργκες. 

Όσο για μένα, εγώ θα φορέσω από τώρα μια μπούργκα, όχι μόνο για να την συνηθίσω, αλλά και για να μην βλέπω αυτήν την κτηνωδία!

Όλο το Άρθρο του Τιερύ Μεϋσάν εδώ

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...