Tuesday, 24 June 2008

Η πιο σύντομη ανάρτηση - ΓΤ, τέλος προς το παρόνΤα μάτια μου είδαν τη δόξα του Κυρίου
Πατάει στο λήνο στοιβαγμένα τα σταφύλια της οργής.
Ξαπόλησε το μοιραίο κεραυνό του τρομερού γοργού σπαθιού του.
Η αλήθεια του τραβάει εμπρός
Julia Ward Howe
(Θούριος της Δημοκρατίας. Εισαγωγή στα σταφύλια της οργής

Μπορεί να μπει στη κυκλοφορία ένα φάρμακο με βλαβερές παρενέργειες ή ακόμα και θανατηφόρες συνέπειες;
Μπορεί!
Τι κάνει τότε η φαρμακοβιομηχανία; Το αποσύρει από την κυκλοφορία!
Απλό!

Μπορεί να μπει στη κυκλοφορία ένα γενετικά τροποποιημένο προϊόν με βλαβερές παρενέργειες ή ακόμα και θανατηφόρες συνέπειες;
Μπορεί!
Τι κάνει τότε η παραγωγός εταιρεία; Το αποσύρει από την κυκλοφορία;
Δεν μπορεί!

Τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα είναι το

Ποτάμι χωρίς επιστροφή

27 comments:

aspic said...

Αγαπητή αντζέτα,για τα θέματα που με ρώτησες ή μου απάντησες, μόλις σου απάντησα ή σε ρώτησα και εγώ στο προπροηγουμενο τόπικ του ρόλου που βαράει ο επιστήμονας.
Για το κείμενο που μου παράθεσες στο προηγούμενο τόπικ με τις μέλισσες,δυστυχώς δέν μπορώ να απαντήσω,γιατί όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου δέν μου έδινε λεφτά να πάω στο γερμανικό φροντιστήριο που είχε ανοίξει στην γειτονιά.
Σε αυτό εδώ το τόπικ,παρεμφερές με τα υπόλοιπα,επ ευκαιρία του μαστροπαντελή που μας έβαλε ένα αρθρο του ζιζεκ στο διπλανό μαγαζί,να σου πώ πώς ο τελευταίος υποστηρίζει πώς η οικολογία ειναι το νέο όπιο του λαού,ισχυριζόμενος πώς σχεδόν αποκτά θρησκευτικό χαρακτήρα στην συνείδηση του ατόμου.
Δέν λέω ότι συμφωνώ βέβαια με αυτόν,όμως βλέποντας τώρα και το καινούργιο σου τόπικ,και έτσι όπως πετάς σλόγκαν με μεγάλα γράμματα,ειδυλιακούς καταράκτες και διαφορα φιλοσοφικοθρησκευτικά αποφθέγματα,και εν γένει όλο το φανατισμένο σου ύφος,μου μοιάζεις σάν αυτούς τους αμερικανούς ιεροκυρήκες που βγαίνουν και φωνάζουν μπροστά στο εκστασιασμένο κοινό τους για το τέλος του κόσμου που το περιμένει.
Και στα λεω αυτά τώρα,γιατί και εγώ οικολόγος είμαι και όλοι μας βέβαια,και ποιός δέν θέλει να ζεί σε ένα παράδεισο τελικά,όμως αυτού του τύπου η υπερβολική και φανατισμένη αντίδραση σάν την δική σου,δίνει το δικαίωμα σε κάθε λακανιστή αριστερό να μας την λέει και να γελάει μετά μαζί μας.
Για αυτό σου λέω,περισσότερη ζημιά κάνουμε έτσι στα οικολογικά,παρά καλό.


Ψυχραιμία λοιπόν,γιατί εκτός των άλλων να ξέρεις,ότι αυτό που φοβάσαι αυτό θα σε βρει.

Mirage said...

ASPIC όπως εξήγησα ήδη στο διπλανό "μαγαζί" το περιβάλλον και η Φύση μπορούν να γίνουν θρησκεία μόνο όταν οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν ΕΓΩκεντρικά για να ικανοποιήσουν τις δικές τους επιθυμίες! Όπως έκαναν οι Μάηδες του '68 ....

Από την άλλη μερικά προτιμώ να πιστεύω στην θεά Γαία παρά στον αόρατο "παντοδύναμο" ή στο χρήμα ή στις αγορές ή στο "ΑΤΟΜΟ" ...

Η Ange-ta μπορεί να μας αγχώνει λιγάκι αλλά όσα λέει προσπαθεί να τα τεκμηριώσει, δεν νομίζω πως έχει κάποιο όφελος να μας τρομοκρατήσει, δεν επιδιώκει να μας εξουσιάσει (δεν μπορεί άλλωστε), δεν μας πουλάει κάποιο βιβλίο ή τις διαλέξεις της. Απλά εκφράζει δικαιολογημένες ανησυχίες. Ας προβληματιστούμε και ας προβληματίσουμε τον περίγυρό μας ...

ange-ta said...

@ aspic,

ετσι είμαι εγώ, εσένα τι σε νοιάζει; Υποδείξεις, στη γάτα σου πλιζ

@ mirage,

Σε αγχώνω;
Ε να σε αγχώσω περισότερο:

Ο Οργουελ, δεν θα μπορούσε να είχε καν συλλάβει το παρακάτω:

"Ο Νόμος για την προστασία των ειδών, είναι η αιτία για την καταστροφή τους".

Σύμφωνα με τον παραπάνω Νόμο, απαγορεύεται να καλλιεργησεις ένα είδος, (φυτο ή ζώο) που έχει προλάβει να πατενταρει κάποιες ιδιότητες η Μονσάντο!

Σε υποχρεώνει να αφήσεις το δικό σου και να καλιεργείς το δικό της, πληρώνοντας ρόγιαλτις.
Ετσι, μειώνεται η βιοποικιλότητα και εξαφανίζονται τα είδη!

ΑΛΗΤΙΣ said...

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Οχι δεν το ήξερα ότι έχουν φυλακές

ange-ta said...

@ αλήτη,

Οπως σου είπα και απο το στέκι σου, έχεις ένα υπέροχο μπόγκ. Το ζήμεψα! Ναι οι αμερικάνοι έχουν ΚΑΙ πλοία για φυλλακές, για να πλέουν σε διεθνη ύδατα και να αποφεύγουν να εφαρμώζουν εθνικό δίκαιο.

Λακων said...

Έθεσες κάτι που δεν το είχα σκεφτεί.
Όντως δεν υπάρχει επιστροφή.
Αν υπάρξει κάποιου είδους μόλυνση, η επιστροφή μοιάζει αδύνατη ή εξαιρετικά δύσκολη.

ange-ta said...

@ Λάκων,

αυτο πιστεύω είναι το μεγαλίτερο έγκλημα κατα του πλανήτη!

Ολα τα προηγούμενα τα επισκιάζει!

Και επι αυτού διαδίδονται τα μεγαλίτερα ψέματα!

Babis Dermitzakis said...

Τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα μπορούμε να τα αποφύγουμε, τους γενετικά τροποποιημένους πολιτικούς μας μπορούμε να τους αποφύγουμε;

ange-ta said...

Γειά σου Μπάμπη,

Μπορεί να μπει στη κυκλοφορία ένα μεταλλαγμένος πολιτικός,
με θανατηφόρες συνέπειες;
Μπορεί!
Τι κάνει τότε ο λαός; Τον αποσύρει από την κυκλοφορία;
Δεν μπορεί!

Βίοι παράλληλοι, που θα έλεγε και ο Λάκων, που είναι διαβασμένος περί των λατίνων

quartier libre said...

σου έχω μήνυμα chez abttha :)

Shadowface said...

Το θέμα δεν είναι τι μπορεί να κάνει ή να μην κάνει.
Το θέμα δεν είναι καν το τι θα αποφασίσει κ ούτε ποιοι θα πάρουν την απόφαση αυτή.
Το θεμα είναι πως πάνε κ προωθούν πράγματα που έχουν προοπτική την συνέχιση τις κυριαρχίας τους 100 χρόνια μετά.
Τώρα το ερώτημα είναι καλά αυτά τα καθάρματα τους κόφτει αν θα καλοπερνάνε τα δισσέγγονα τους?
Περίεργο μου φαίνεται.
(εννοώ αυτούς που προωθούν τα μεταλαγμένα)
Κ στην τελική αφού πετυχαίνουν να δημιουργούν φυτά που να μην τα προσβάλουν τα έντομα---> προσβάλλουν δηλαδή τρώνε, εμείς μαλάκες είμαστε που τρώμε αυτό που δεν καταδέχεται να φάει η ακρίδα?

ange-ta said...

@ Shadowface.

Σίγουρα και χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία τα μεταλλαγμένα είναι σύμβολο και μέσο της επικυριαρχίας.

Είναι δε τόσο μεγάλη η αρχομανία τους, η απληστία τους και η ανηθικότητά τους, που δεν βλέπουν ούτε 10 χρόνια μπροστά!

Είναι εκπληκτικό αυτό που λες:

Εμείς οι μαλάκες τρώμε αυτά που δεν θεν να τρώνε οι ακρίδες, τρώμε στείρο καλαμπόκι απο χωράφια που δεν βγαίνει ούτε ενα τριφυλλάκι.

Τι κατάντια για το ανθρώπινο είδος.
Τι κατάντια, τι φρίκη και τι ντροπή!!

Zorba the Greek said...

Τα γενετικά μεταλλαγμένα προϊόντα είναι και αυτά αποτέλεσμα της αχόρταγης θέλησης γιά περισσότερο κέρδος με τη μικρότερη δυνατή οικονομικά ζημιά. Αν μπορούμε να τα αποφύγουμε; Πιστεύω πως υπάρχει τρόπος, αλλά δεν υπάρχει ακόμη το ανάλογο ενδιαφέρον απ' τον κόσμο, από εμάς.

Anonymous said...

Απ' όταν γεννήθηκα, πάνε πολλές δεκαετίες τώρα, βαρέθηκα να ακούω καταστροφολογίες. Τα πετρέλαια ήταν από τότε τελειωμένα και πετρέλαια υπάρχουν άφθονα. Η γη θα καταστρεφόταν από τον Γ’ ΠΠ, που θα ήταν πυρηνικός, η γη είναι ακόμη εδώ. Τα φυτοφάρμακα θα μας σκότωναν, αλλά εμείς ζωντανοί είμαστε. Εκείνη και η άλλη ουσία είναι καρκινογόνος, την χρησιμοποιούμε, τίποτε δεν πάθαμε.
Μερικοί και ιδίως μερικές έχουν καταληφθεί απ’ αυτή την υστερία, διότι περί υστερίας πρόκειται και κάθε λίγο και λιγάκι βλέπουν την συντέλεια του κόσμου. Συνήθως οι υστερίες αυτές ξεκινούν από την Αμερική, την χώρα των υστερικών. Έτσι και με την αντικαπνιστική εκστρατεία. Σήμερα όποιος καπνίζει, αντιμετωπίζεται σαν μίασμα, χειρότερος από λεπρός.
Συνέλθετε βρε, συνέλθετε, βρείτε καμιά δουλειά να κάνετε, αντί να κάθεστε όλη μέρα να καταστροφολογείτε. Κι αν καμιά είναι απάντρευτη (συνήθως γεροντοκορίστικη συμπεριφορά και νοοτροπία είν’ αυτή), να πιάσει να παντρευτεί και θα δει πως όλα θα περάσουν.

Anonymous said...

Eπανέρχομαι, για να επιβεβαιώσω όσα παραπάνω έγραψα περί υστερίας. Πρώτα τρελαθήκαμε όλοι να αποκτήσουμε κινητό. Έπειτα, μας τρέλαναν για την ζημιά που μας κάνει και τώρα διαβάζω στην Ναυτεμπορική ότι, βάσει νεωτέρων μελετών, είναι ακίνδυνο.
Άντε βγάλε άκρη με υστερικούς.

ange-ta said...

@ Zorba,

Εξουσία! Δύναμη και κυριαρχία!!!!!!
Αυτό σκέφτονται οι παραγωγοί των μεταλλαγμένων!
Ο,τι ζημια και να πάθουν, την επαναρθώνουν τα δις των κερδών τους!

@ Ανώνυμε

Προσπάθησε να φανταστείς ενα νοήμων όν, που ζεί απο το πρωϊ στις 10.00 μέχρι τις 10.01.

Αυτό το όν προοδεύει, κάνει απογόνους, εξελίσει τις επιστημες και τις τέχνες και περνάνε 10.000 χρόνια. Ζει πάντα απο τις 10.00 μέχρι τις 10.01.

Προσπάθησε τώρα να πείσεις αυτό το ον, ότι ο ήλιος κινείται απο την μια άκρη του ορίζοντα στην άλλη, και ότι σε - ας πούμε 8 ώρες - θα νυχτώσει!

Ακόμα και όταν θα το κατανοήσει με επιστημονικές σκέψεις, ένα μέρος του εγκεφάλου του, δεν θα καταλάβει τίποτα. Καμια αστρική κίνηση δεν θα του γίνει κατανοητη!!!

πήγαινε στο σάϊτ: http://www.thebulletin.org/

Είναι μια οργάνωση που συστάθηκε απο την ελίτ των ατομικών φυσικών, μετά τη ρήψη της ατομικής βόμβας.

Είναι τοποθετημένο δεξια όπως κοιτας ενα ρολόϊ. Το ρολόϊ αυτό δείχνει πόσος χρόνος μας απομένει πριν τα μεσάνυχτα.

Μακάρι να χεις δίκιο! Και μακάρι να λέω άνοργασμικές αηδίες!!!!!!!!

Ο Μάρτιν Ρισ, έχει βάλει 1.000 δολάρια στοίχημα, ότι μέχρι το 2020κάποια οικολογική κατατροφή - ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ θα συμβει και θα είναι αιτία θανάτου τουλάχιστον ενός εκατομμυριων ανθρώπων.

Ευχεται, να χάσει αυτο το στοίχημα, αλλά φοβάται ότι θα το κερδίσει. Και ευχεται να είναι αυτη η καταστροφή ΜΟΝΟ μιας τέτοιας έκτασης.

Anonymous said...

@ ange-ta

Το ξέρω το σάιτ, ξέρω όλους αυτούς τους γκαντέμηδες που με την υστερία τους μας μαγαρίζουν την ζωή. Το ρολόι δείχνει λάθος ώρα. Το δικό μου δείχνει τώρα 8:53 πμ, δουλεύω από νωρίς το πρωί, μετά θα πάω μπάνιο, διότι είναι μία περίφημη μέρα και, αν μου λάχει, θα κάνω και κανένα καμάκι και σε καμιά τουρίστρια. Όλα τα άλλα απλώς δεν μ’ ενδιαφέρουν.

Να μην κάνεις «ανοργασμικές» σκέψεις. Να οργάζεις (και να οργιάζεις), όσο περισσότερο μπορείς. Ο οργασμός παράγει ζωή και όποιος ζει δεν πεθαίνει. Η έλλειψη οργασμού είναι θάνατος. Απλά πράγματα. Εσείς, οι άλλοι, οι «προβληματισμένοι» και απαισιόδοξοι, φοβάμαι ότι είστε ήδη νεκροί. ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, αρκεί να πάψετε να φέρνετε την καταστροφή. Διότι τότε είστε άξιοι της μοίρας σας.

Τον Μάρτιν Ρις ούτε τον ξέρω ούτε θέλω να τον μάθω. Χεσμένο τον έχω κι αυτόν και τα δολάριά του. Και μόνο το γεγονός ότι στοιχηματίζει μόνο 1000, δείχνει ότι πρέπει να είναι γερο-τσιφούτης, κακομοίρης και ανοργασμικός. Μην μπλέξεις μαζί του!! :-))

abttha said...

δε μ'αρέσουν τα μεταλλαγμένα, σίγουρο είναι.
αλλά, το πόσο μ'άρεσε εχτές ο ρέμος, τι να σου πω!
είναι καταπληκτικός ο άτιμος!
θα ξαναπάμε, έτσι;
φιλιά!

Mirage said...

Ange-ta υπάρχει ένα χάσμα ηλικιακό και οφείλεις να ομολογήσεις πως κάθε πράγμα έχει τον καιρό του, έτσι και οι πολλαπλοί οργασμοί χτυπάνε στις μικρές ηλικίες :) Ας αφήσουμε λοιπόν τον anonymo να τις απολαύσει και να μην του την "σπάμε" ... διότι ο καλός οργασμός χρειάζεται καλή ψυχολογία και ενθουσιασμό όπως όλοι γνωρίζουμε.

Anonyme θα τα έλεγες εντελώς σωστά, εαν δεν σου διέφευγε μια μικρή λεπτομέρεια. Χάρις στους καταστροφολόγους έχουν αποφευχθεί κάποιες μεγάλες καταστροφές, έχουν εφευρεθεί έγκαιρα (?) νέες "διορθωτικές" (?) τεχνολογίες, έχουν δημιουργηθεί αποτρετπικά κινήματα.

Μια ινδιάνικη παροιμία λέει "Ένας κίνδυνος προβλέψιμος είναι κατά το ήμισυ αποτρέψιμος". Η δυσκολία, η τεράστια πράγματι όμως δυσκολία είναι να προβλεφτεί με ακρίβεια και αντικειμενικότητα ΤΙ αποτελεί ΠΡΑΓΜΑΤΙ κίνδυνο και τι καταστροφολογία. Και σε αυτό συμφωνώ μαζί σου ... τα όρια είναι δυσδιάκριτα. Κατά τα άλλα καλές βουτιές!

Anonymous said...

"Ένας κίνδυνος προβλέψιμος είναι κατά το ήμισυ αποτρέψιμος".

Άλλο αυτό και άλλο το να προβλέπουμε ΜΟΝΟ κινδύνους και να καταστροφολογούμε μετά μανίας, μεγάλε. Τούτο το δεύτερο γίνεται από πολλούς, το επισήμανα σαφώς στην πρώτη μου εγγραφή. Αυτό είναι υστερία, είναι αρρωστημένη κατάσταση, με πιάνεις;

"Κατά τα άλλα καλές βουτιές!"
Eυχαριστώ!

Anonymous said...

A, τούτο ξέχασα να σχολιάσω:

"Ange-ta υπάρχει ένα χάσμα ηλικιακό και οφείλεις να ομολογήσεις πως κάθε πράγμα έχει τον καιρό του, έτσι και οι πολλαπλοί οργασμοί χτυπάνε στις μικρές ηλικίες :)"

Μεγάλε, σε πιάνω αδιάβαστο. Οι πολλαπλοί οργασμοί, κατ' αρχάς, δεν "χτυπάνε" αρρώστια είναι, καλέ;), αλλά "χτυπιόνται" (επιτυγχάνονται) σε όλες τις ηλικίες, αρκεί να έχεις όρεξη και να ξέρεις. Αλλιώς, "χτυπάς" άλλα πράγματα. Αλλά και αν υποθέσουμε ότι έχουν σχέση με το νεαρό της ηλικίας, αυτό ισχύει μόνο για τους άνδρες. Στις γυναίκες συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Έχουν τους καλύτερους οργασμούς τους από τα 35-50 (+-), γι αυτό κάνουν και το καλύτερο ταίρι με μικρό σε ηλικία άνδρα. Ένας 20άρης με μία 40άρα είναι το ιδανικό. Πάω γιατί άργησα και δεν θα μείνει τίποτε για μένα στην πλαζ.

ange-ta said...

@ Ανώνυμε,

Ασε τις μεγαλοστομίες, για μπανάκια και καμάκια και οργασμούς!

ή έχεις πάει για μπάνιο ή κάθεσαι μπροστά στο μηχανάκι, έτσι όπως καθόμαστε και μεις που δεν πήραμε τις παραλίες για μπανάκι και καμάκι!
Διότι απο τις ώρες που μας γράφεις, δεν μου φαίνεται να είσαι
παρά θιν’ αλός.

@ mirage,
Απο το κακό στο χειρότερο! Η σημερινή νεολαία, ούτε κάν για μπάνιο δεν μπορεί να πάει.
Αλλά σκέφτομαι απο την συχνότητα των επισκέψεων, κάτι τον ενεοχλεί απο όλα όσα λέμε.

@ Ανθάκι,

Δεν λες τίποτα. Εμείς καθήσαμε μέχρι τις 24 και κάτι.

@ Ανώνυμε,
Καλά μπάνια, το λέω και το ενοώ!
Και καλά κάνεις που περί κινδύνων τα ακούς βερεσέ. Ετσι κι αλλιώς, κάτι να αλλάξουμε εμεις οι πάρα πολύ λίγοι είναι αδύνατο.
Οπότε ας τα να πάνε στο καλό και στα κομάτια.

Anonymous said...

”Ασε τις μεγαλοστομίες, για μπανάκια και καμάκια και οργασμούς!”

Δεν το κατάλαβα αυτό με τις «μεγαλοστομίες». Από πότε το να πάει κανείς στο μπάνιο είναι κατόρθωμα; Μεσημέρι ήταν ακόμη. Φυσικά και πήγα στο μπάνιο και πέρασα και ωραία.

” Αλλά σκέφτομαι απο την συχνότητα των επισκέψεων, κάτι τον ενεοχλεί απο όλα όσα λέμε.”

Ούτε αυτό το κατάλαβα. Και βέβαια με ενοχλεί «κάτι». Η καταστροφολογία και η μαυρίλα σας. Το έγραψα στο πρώτο σχόλιό μου (30/6/08 12:35 ).

"Καλά μπάνια, το λέω και το ενοώ!
Και καλά κάνεις που περί κινδύνων τα ακούς βερεσέ. Ετσι κι αλλιώς, κάτι να αλλάξουμε εμεις οι πάρα πολύ λίγοι είναι αδύνατο.
Οπότε ας τα να πάνε στο καλό και στα κομάτια."


Ευχαριστώ για την ευχή. Ως προς τα υπόλοιπα, ..άφερημ, που λένε και στο Παρίσι. Κάντε, το λοιπόν, κανένα μπανάκι και ό,τι άλλο θέλει προκύψει και αφήστε τις μαύρες σκέψεις πίσω σας. Ευτυχείτε.

ATHENA said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ, ΟΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΔΝΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΠΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ...

ΑΑΔΕΛΦΗ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

ΦΙΛΙΑ

ange-ta said...

@ Aθηνά,

έφτασα!

ange-ta said...

@ Ανώνυμε,


βλέπεις, εμείς οι καταστροφολόγοι, θεωρούμε κατόρθωμα μέγα, να μπορείς να κάνεις μπάνιο ΑΚΟΜΑ!!

Anonymous said...

@ aspic: Είναι ελάττωμα του Η/Υ σου που αφήνει αυτά τα τεράστια διαστήματα;

@ ange-ta:

Ε, βέβαια κατόρθωμα φαίνεται, άμα κάθεστε και κλαίγεστε όλη μέρα στο ΚΑΠΗ αντί να ζείτε. Δεν ζείτε, ρε "παιδιά", γιατί ανησυχείτε λοιπόν; Αφήστε κι εμάς να ζήσουμε και μη μας μαυρίζετε την ζωή. Θα μου πεις γιατί σας διαβάζω. Έτυχε να περάσω και σχολίασα. Σιχαίνομαι την μουρμούρα, την απαισιοδοξία και την καταστροφολογία. Χθες έλεγε ένας στην τηλεόραση να μην τρώμε οφτό κρέας, διότι προκαλεί καρκίνο. Ε, αϊ σιχτίρ πια, μαυροκόρακες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...