Sonntag, 12. Januar 2020

Ο λαός κοιμάται, αλλά η τύχη του δουλεύει



Η Γαλλική Επανάσταση προετοιμάστηκε χρόνια. Ο λαός έβραζε σε καζάνια μαύρης κόλασης πολλά χρόνια. Όχι 10 ή 20 αλλά πάνω από 100.

Η Ρώσικη το ίδιο.

Και αυτές οι επαναστάσεις είχαν ηγέτες. Η Ρώσικη από την τάξη των επάνω. Μάλιστα οι κακόβουλοι λένε ότι υποστηρίχτηκε από τον Κάϊζερ. Δεν έχει σημασία, γιατί ο λαός έπαιξε τον κυρίαρχο ρόλο! και στις δύο.

Και οι δύο αυτές Μεγάλες Επαναστάσεις είχαν θύματα και όχι μόνο από την τάξη των επάνω. Είχαν και ανάμεσα στον λαό θύματα, γιατί σε τέτοιους ξεσηκωμούς ο λαός μερικές φορές ξεστρατίζει και ξεμπερδεύει και δικά του προβλήματα με τρόπο άδικο και εγκληματικό.
Αλλά, αυτοί είναι οι άνθρωποι.
Τα γράφω αυτά τα γνωστά, για να απαντήσω σε όλους αυτούς του FB, που νομίζουν ότι λένε σοφίες, όταν λένε γιατί δεν ξεσηκώνεται ο λαός.
>
Πρώτον: Δεν έχει ηγέτες
Δεύτερον: Δεν έχει φτάσει στον πάτο
Τρίτον: Δεν έχει κάνει καμία προετοιμασία.
Τέταρτον: Δεν έχει ομοψυχία
Πέμπτον: Δεν ξέρει ποιος είναι ο εχθρός.
Έκτον: Δεν έχει καμία ιδεολογία πέραν της οικονομικής βολεψίας.
Εβδομον: Η διανόηση είναι για τα μεγάλα μπάζα. εξ ού και δεν έχει ηγέτες.
Ογδοον: Η κατρακύλα των κάτω τάξεων, παρότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο, δεν έχει κανένα ανάχωμα από παραπλήσιες δυνάμεις, ούτε της ημεδαπής ούτε της αλλοδαπής. Σκεφτείτε πόσους διανοούμενους είχε συσστρατεύσει η Ρώσικη Επανάσταση και πόσους η Γαλλική.
Ενατον: Η παγκόσμια Ελίτ, που κατευθύνει την ανθρωπότητα σε έναν ωκεανό φτώχειας, αλλά και σε μία χαοτική ομίχλη είναι πανίσχυρη! Διαθέτει όπλα που διαχειρίζεται με κουμπιά και δεν έχει ίχνος συμπόνοιας ή ανθρωπιάς.
Δέκατον: Η ίδια παγκόσμια ελίτ, διαθέτει για την νέα γενιά παιγνίδια που την αποσπά από κάθε καθαρή σκέψη.
>
Μετά από αυτό το κατεβατό, (σίγουρα υπάρχουν πολλές δεκάδες άλλοι λόγοι) θα σκεφτόταν κανείς ότι η παγκόσμια ελίτ είναι ανίκητη.
Όχι, γιατί παράλληλα, σκάβει και τον δικό της λάκκο.
Το πρώτο που μπορώ να πω: Θέλει λαό ηλίθιο αλλά το τεχνολογικό υπόβαθρο της βασιλείας της, θέλει παραγωγικό, έξυπνο, και δραστήριο προσωπικό.
Αυτό μειώνεται δραματικά. Η ιδιωτική παιδεία υποχρεώνει την παγκόσμια ελίτ σε ένα είδος αυτοκρατορικού εκφυλισμού.
Στο κοντινό μέλλον θα αρχίσουν να σκάνε οι πυρηνικοί σταθμοί και διάφορα άλλα θανατηφόρα γεγονότα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ίσως την ίδια εποχή η κάτω τάξη να αρχίζει να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να την ανατρέψει.

1 Kommentar:

  1. και κάπως έτσι φτάσαμε ως εδώ..

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...