Sonntag, 7. März 2010

Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα του νεοκαπιταλισμού!



Τώρα και η Lynn Margulis, καταγγέλλει το μεγάλο ψέμα της 11/9. Το ψέμα που εξηγεί με σαθρά επιχειρήματα το «Πως πέσανε τρείς Πύργοι με κτύπημα δύο αεροπλάνων, που δεν τους άγγιξαν ποτέ»!
Αναρωτιέμαι, πολλές φορές γιατί όλοι αυτοί οι πανίσχυροι, που έχουν και πλούτη και δύναμη και όπλα και εξουσία χωρίς όριο να χρειάζονται να μας λένε και ψέματα;
Μήπως αρέσκονται να επιδεικνύουν ΚΑΙ με αυτόν τον τρόπο τη δύναμή τους;


Σαν να μας ψιθυρίζουν
"Κλέβουμε το κόπο σας, σας ποδοπατούμε, αρπάζουμε τη τροφή σας, τα πλοκάμια μας είναι τοποχρονικά, και απλώνονται μέχρι εκεί που δεν βάνει ο νους λογικού όντος, εξουσιάζουμε τη γη, τον ουρανό και τη θάλασσα, αλλά δεν μας φτάνουν όλα αυτά. Θέλουμε να ξέρουμε ότι μπορούμε να σας ξεγελάμε και να σας σερβίρουμε ότι ψέμα θέλουμε"!


Και όμως! μπορεί το 7 θανάσιμο αμάρτημα, η Οργή! η δική μας η Οργή να σαρώσει μια μέρα
την Αλαζονεία, την Λαιμαργία, την Λαγνεία, και την Απληστία των χλωμών προσώπων που λένε και οι ήρωες μου οι ινδιάνοι!
Η Zηλοφθονία δουλεύει αργά, αλλά σταθερά προς την ημέρα της Τελικής Οργής!

Την ημέρα που θα απαλλαγούμε απο την Oκνηρία μυαλού και σώματος.

3 Kommentare:

  1. Ο λαός δεν προβλέπει ποτέ τα δεινά που του ετοιμάζουν.

    Όσο κι αν μετατρέπουν τα δικαιώματα σε ψευδαισθήσεις, όσο κι αν υπονομεύουν τα θεμέλια της λευτεριάς του, δεν αντιλαμβάνεται τη δυστυχία του, παρά μόνον άμα τη νιώσει, μόνον άμα ακούσει στ' αυτιά του τα ονόματα των προγραμμένων, μόνον όταν δει να κυλά το αίμα των πολιτών, μόνον όταν λυγισμένος κάτω από το ζυγό περιμένει με τρόμο την αλλαγή της μοίρας του, που του επιφυλάσσουν.

    Για να παραμείνει ελεύθερος, πρέπει να είναι διαρκώς σε επιφυλακή ενάντια σ' αυτούς που τον κυβερνούν: Τίποτα πιο εύκολο από το να χαθεί ο ανυποψίαστος και το υπερβολικό αίσθημα ασφάλειας των λαών είναι πάντα ο πρόδρομος της σκλαβιάς τους.

    Είναι ανάγκη να υπάρχουν μέσα στο κράτος άνθρωποι που να επιτηρούν συνεχώς με μάτια ορθάνοιχτα την κυβέρνηση, να παρακολουθούν τις κινήσεις της, να ξεσκεπάζουν τα φιλόδοξα σχέδιά της, να δίνουν το σήμα κινδύνου, όταν βλέπουν να πλησιάζει η θύελλα, να ξυπνούν το έθνος από το λήθαργο, να του ξεσκεπάζουν την άβυσσο που του ανοίγουν κάτω από τα πόδια του, και να επισημαίνουν αυτόν που πάνω του πρέπει να ξεσπάσει η δημόσια οργή.

    AntwortenLöschen
  2. Ανεξαρτήτως του ποιό κόμμα βρίσκεται στην εξουσία και επί κοντά 15 χρονια τώρα εξελίσεται μια επιχείρηση εθνοαποδόμησης παράλληλη με την αποδόμηση του κράτους μέσω Διαφθοράς-Διαπλοκής. Αφορά τους τομείς της Παιδείας, της Ενημέρωσης και του Πολιτισμού. Ολα τα μέτρα λαμβάνονται ηπίως με τρόπο καλυμένο σε μια εμφανή προσπάθεια να μην προκληθούν αντιδράσεις. Η αποκάλυψη κυβερνητικών δραστηριοτήτων αυτής της στόχευσης γίνεται μόνο όταν εκδηλώνονται αντιδράσεις, οι οποίες συνήθως παρακάμπτονται για να συνεχιστεί ο ρους της επιχείρησης. Πρόκειται για κάτι σαν βελούδινη εθνοκάθαρση που παρουσιάζεται ως εκσυγχρονισμός αλλά επιφέρει αλλαγή του τοπίου όπου ζούμε και εξουδετέρωση του λαϊκου παράγοντα. Στην εκδήλωσή του ανιχνεύεται το πραγματικό βαθύ κράτος των ημερών. Οπως παλια το παρακράτος εκδηλώνονταν με το περιρρέον κλίμα αντικομμουνισμού και μισαλοδοξίας έτσι το σημερινό παρακράτος έστησε το δικό του κλίμα, εκεινο της εθνικής αποδόμησης. Η Αννα Μπίλντεμπεργκ Διαμαντοπούλου ανήγγειλε από τις ειδήσεις του Χαζονικολάου τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

    http://neotera.wordpress.com/

    AntwortenLöschen
  3. @ aliatas
    Ο λαός προβλέπει τις περισσότερες φορές τα δεινά που του ετοιμάζουν. Ας μην τον υποτιμάμαι. Ο λαός έχει στο ΔΝΟ του το μέλλον του, γιατί είναι ο μόνος που σκέφτεται το αύριο, αφού το κελάρι του είναι άδειο.

    Αλλά κάποια στιγμή σηκώνει κεφάλι, όταν είναι χαμένος που χαμένος, ας πάρει και μερικούς μαζί του. Βέβαια, από την στάση αυτοκτονίας ξεπροβάλλουν και ήρωες απίστευτου ύψους και σαρώνουν όλους τους διαβόλους. Το κακό είναι ότι όταν η μάχη καταλαγιάσει βγαίνουν πάλι σαν τους σαλίγκαρους οι ίδιοι και η ιστορία ξεκινάει πάλι από την αρχή.
    Όμως, όπως και να χει συμφωνώ μαζί σου με τα 1000!!!


    @ νεοτέρα,
    Η παγκοσμιοποίηση έχει την ευκαιρία να ανθίσει μόνο σε αποδομημένα έθνη και διαλυμένα κράτη. Και αυτός ο στόχος των κυρίαρχων ελίτ, οι οποίες σήμερα δουλεύουν με μία απίστευτη οργάνωση, έχει γίνει ιδεολογία της μάζας. Νομίζω, ότι ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία, δεν είχαμε τέτοια ταύτιση της ιδεολογίας της μάζας με την ιδεολογία και τους στόχους των ελιτ. Και αυτό συμβαίνει, γιατί η σημερινή αριστερά έχει μπερδέψει την παγκόσμια με τον διεθνισμό.
    Βέβαια στο τέλος κουρεύουν τον γαμπρό! Αυτή η σύγχυση θα έχει κακό τέλος για όλους. Κάποτε η κυρίαρχη τάξη είχε κεφάλαιο σήμερα έχει φούμαρα. Χαρτιά τυπωμένα από ένα τυπογραφείο που αργά, αλλά σταθερά θα σβήσει από το προσκήνιο της ιστορίας.

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...