Mittwoch, 24. August 2011

Dominique Strauss-Kahn, Αυλαία;



Πάει και αυτή η κοροϊδία με τον DSK. H «βιασμένη» - ούσα επιδιδόμενη επί χρήμασι - είναι πλέον ένα καμένο χαρτί για την αμερικανική «δικαιοσύνη». «Δεν έχει καμιά αξία» είπαν με καθόλου πολίτικαλ κορέκτ τρόπο οι δικαστές και εισαγγελείς! Άσε που αν βγει στη φόρα ότι κάποιος της είχε δώσει 100.000 δολάρια για το “κόλπο”, που όπως πολύ βιαστικά είπαν ήταν για ναρκωτικά, πιθανόν και να την έβαφαν αυτοί που ωφελήθηκαν από την φυλάκιση του DSK.


Δεν μπορεί να τραβήξει άλλο, εξ άλλου δεν χρειάζεται πια. Έτσι κι αλλιώς οι αφελείς σε όλον το πλανήτη περισσεύουν, ότι έπρεπε να πιστέψουν το πίστεψαν με ευχαρίστηση, δείχνοντας μία χώρα υψηλής ηθικής και διαφάνειας που δεν φείδεται να ρίξει στα μπουντρούμια και το πιο δυνατό άνδρα του πλανήτη!

Τώρα σειρά για τα μεγάλα ψέματα έχει η Λιβύη και η Συρία.


Το χάπι, της υπεράσπισης της Δημοκρατίας (και γαμώ τη Δημοκρατία δηλαδή) το καταπίνουν περισσότερο από πολλοί.


Πααρα πολλοί μάλιστα. Κάντε μια βόλτα στη μπλογκόσφαιρα και θα τους βρείτε να ασκούν κριτική στον Καντάφι και δεν κοιτάμε τα δικά μας τα χάλια, που με δημοκρατικά μέσα έχουμε φέρει στην εξουσία μια μεταπολεμική Κυβέρνηση Τσολάκογλου!!

***************************
τελευταίο καρτούν
Κάτω από την γαλλική σημαία γράφεται το τετράπτυχο: Ελευθερία, Αδελφότητα, Ισότητα, πετρελαιότητα.
Ο "εξεγερμένος" αγκαλιάζει τον λιβυκό λαό και του λέω: εγώ σε βοήθησα να ελευθερωθείς, εσύ τώρα κάτι θα μου δώσεις, έτσι;

2 Kommentare:

  1. όλα σωστά. ο τύπος με την κουβέρτα είναι ο τύπος με την κουβέρτα, οι τύποι με τα συμφέροντα είναι οι τύποι με τα συμφέροντα. δικτάτορες όλοι. ο λαός...
    ξέρω από πρώτο χέρι τι είναι δικτατορία. τι είναι να μην έχεις φωνή. δλδ εσύ να μιλάς αλλά να μην ακούγεται πουθενά, γιατί κάποιοι εχουν απαγορεύσει στα κύματα της φωνής να φτάνει στα αυτιά των άλλων.
    αυτό, διορθώνεται; πώς; γιατί αυτή την περίοδο η μεσόγειος είναι στο στόχαστρο. και είμαστε στη μεσόγειο.

    AntwortenLöschen
  2. γειά σου γλυκειά παυλίτσα,

    Είσαι καλά;

    Αυτή η περίοδος είναι η περίοδος προ της θύελλας. Ακόμα όλα είναι στην αρχή!

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...