Sonntag, 1. Oktober 2017

1922 "Συνωστισμένοι" στην προκυμαία της Σμύρνης (1)

Από τις 9 Σεπτεμβρίου του 1922 και μέχρι την 1η Οκτωβρίου του ίδιου χρόνου, δολοφονήθηκαν και εκτοπίστηκαν (εκτοπίστηκαν όλοι οι άνδρες πάνω από 18 και κάτω από 60 ετών προς τα βάθη της Ανατολίας, δηλαδή δολοφονήθηκαν με άλλα μέσα) πάνω από 250.000 Ελληνες και Αρμένιοι που ζούσαν στην Σμύρνη πάνω από 2000 χρόνια τουλάχιστον, ενώ εκδιώχθηκαν από τις εστίες τους όλοι οι Χριστιανοί που ζούσαν στην Σμύρνη. Η δε πόλη πυρπολήθηκε μέχρι που οι Στάχτες της να πνίξουν τα 21 πολεμικά πλοία που είχαν αγκυροβολήσει στο λιμάνι της, για να παρακολουθήσουν το θέαμα μιας πόλης που δεν έμεινε πέτρα επί πέτρας.
Την πρώτη γενοκτονία του 20ου αιώνα την σχεδίασαν και την δίδαξαν στους Τούρκους, που είναι πολύ καλοί μαθητές σε θέματα σφαγών λεηλασιών και βιασμών κοριτσιών, καταρχήν οι Γερμανοί κατά τον Α'ΠΠ. Εν συνεχεία, οι αριστούχοι μαθητές Τούρκοι, υπό την καθοδήγηση του Κεμάλ και υπό την ανοχή και προτροπή των Άγγλων, Γάλλων, Αμερικανών και Ιταλών, συνέχισαν με τους Έλληνες και Αρμένιους. Τέλος, ξανά οι Γερμανοί εκτέλεσαν και μια τρίτη Γενοκτονία, αυτή των Εβραίων.
Αυτοί δηλαδή, που υπήρξαν ηθικοί αυτουργοί, αλλά και εκτελεστικά όργανα όλων των γενοκτονιών του 20ου αιώνα, αυτοί που αιματοκύλισαν τον πλανήτη 2 φορές σε έναν αιώνα, έστειλαν έναν "καθηγητάκο ιστορία" να κατηγορήσει του Κρήτες, ότι διεξήγαγαν εναντίον των εισβολέων Ναζί, βρώμικο πόλεμο!
Σ αυτήν την προσπάθεια τους, να καθαρίσουν το όνομά τους από την ιστορία, (δεν είναι δηλαδή μόνο δολοφόνοι, αλλά και βλάκες, που νομίζουν ότι η ιστορία θα τους ξεβρομίσει, με τις συκοφαντίες και τις ανοησίες που θα ξεράσει ένας γελοίος καθηγητάκος) βρήκαν υποστηριχτές, κάτι άλλους "καθηγητάκους αγγλικών και ιστορίας" στην Κρήτη και όχι μόνο στην Κρήτη και όχι μόνο καθηγητάκους.
Βρήκαν και πολλούς από αυτούς, που δηλώνουν αντιναζί.
Περίεργη η μαγειρική της εποχής της παγκοσμιοποίησης, ή της εγκεφαλικής σούπας που σερβίρεται στο μαγειρείον η Ελλάς!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...