Dienstag, 12. Januar 2010

Το σπίτι μας!

Μετά την σφαγή των Θεών, η ανθρωπότητα προχωρά ακάθεκτη να ολοκληρώσει το έργο της:

δείτε την εισαγωγή :




και το πλήρες φίλμ:


http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU&feature=channel

Την ανάρτηση την έκλεψα απο τον φίλο mirage

Το πιο ενδιαφέρον του φίλμ είναι οι χορηγοί του!
Ρε τι ανάποδος κόσμος!!!

5 Kommentare:

  1. Ακόμα μια εξαιρετική ανάρτηση, έστω και...κλεμένη;-)
    Καλημέρα

    AntwortenLöschen
  2. Το να ξεκάνεις έναν πλανήτη θέλει ισόποση δύναμη σε κάτι με το να τον ξανακάνεις. Σε μερικούς δίνει την αίσθηση του θείου, και σ' άλλους του γελοίου. Επικίνδυνα γίνονται τα πράγματα όταν το κάτι είναι δαιμονικό, και τα πιο δαιμονικά πράγματα βρίσκονται στην ψυχή του ανθρώπου, μαζί με τα πιο θεία και τα πιο γελοία.

    AntwortenLöschen
  3. @ Γιάννη Αγιάννη,

    είσαι πολυ καλός. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

    @ Αυτό και το άλλο,

    Συνήθως, η ενέργεια που χρειάζεσαι να δημιουργήσεις κατι είναι πολλές φορές μεγαλύτερη απο αυτη που χρειάζεσαι για να καταστρέψεις.
    Παράδειγμα ένας Πύργο απο τραπουλόχαρτα: Προσπαθείς, κρατάς την ανάσα σου και πουφ όλα κάτω.

    Το δαιμονικό που λες και σύ, έχει ήδη πάρει θέση στο κόσμο μας. Ο άνθρωπος, μπορεί να ρίξει μερικές ατομικές βόμβες και πάει ο πλανήτης. Μας τελείωσε. Μπορεί να σπύρει μεταλλαγμένα και να καταστρέψει όλα τα φυσικά φυτά. Να ρίξει μερικά ελάχιστα μικροτσιπ με εντολή να δημιουργούν καινούργια και να κατακλείσει τον πλανήτη. Να γίνει ατύχημα και να διαρεύσουν μερικά γραμμάρια πλουτώνιο και παφ, μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια αμέσως νεκροί. Βέβαια, μπορεί και η φύση να προκαλέσει καταστροφές, που δεν βάνει ο νούς του ανθρώπου ότι μπορούν να συμβούν χωρίς αναγγελία ή οποιαδήποτε προειδοποίησηση. Αλλά αυτην δεν την κρίνουμε, γιατι δεν προβλέπουμε το μέλλον και ζούμε με την ελπίδα.
    Όμως, η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ δύναμη του ανθρώπου είναι ασυληπτη, ενώ αντίθετα η παραγωγική του δύναμη, ας πούμε η θεία είναι ανύπαρκτη ή πολύ αδύνατη. Ο κόσμος έχει γίνει τόσο περίπλοκος, που δεν μπορεί ακόμα και ο θεός να του αλλάξει πορεία.

    Είναι πολύ ωραίο αυτό που γράφεις για την ψυχή του ανθρώπου. Θυμίζει τις εφτα πατωσιές του ουρανού που δεν χωράει τον θεό, αλλά η ψυχή του ανθρώπου τον χωράει (Καζαντζάκης)

    AntwortenLöschen
  4. Μην απορείς για τους χορηγούς: είναι η αποκαλούμενη "εταιρική υπευθυνότητα" - κάποτε ονομαζόταν "ξέπλυμα..." ή "στάχτη στα μάτια".
    Παρ' όλα αυτά, η ταινία είναι μια άρτια κινηματογραφική παραγωγή.

    AntwortenLöschen
  5. @ ad noctum,

    δεν απορώ καθόλου, απλώς επιστω την προσοχή σε όσους δεν το προσέξουν!!

    AntwortenLöschen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...