Dienstag, 13. November 2012

Τρίτη και 13, φτύστε τον κόρφο σας!

Σήμερα Τρίτη και 13, θα φτύσω τρεις φορές τον κόρφο μου και θα κάνω τρεις βόλτες γύρω από την εαυτή μου, για να μην ζήσουν τα παιδιά μου σε ένα ισλαμικό Μεσαίωνα. Σε έναν Μεσαίωνα, που ο Χριστιανικός θα μοιάζει με εποχή ασυδοσίας και έκλυσης  ηθών!

Η θρησκεία μας καθορίζει, είτε είμαστε άθεοι είτε όχι. Είμαστε χριστιανοί, ακόμα και όταν είμαστε δηλωμένοι άθεοι γράφει ο Λυκ Φερύ – και όχι μόνο – στο τελευταίο του βιβλίο «η επανάσταση της αγάπης». Η θρησκεία περιορίζει ή οδηγεί τη σκέψη μας, την καθημερινότητα μας, τους έρωτές μας, γενικά τη ζωή μας σε όλες τις φάσεις της. Ο πολιτισμένος κόσμος, θεωρεί όλες τις θρησκείες ισότιμες και η ανεξιθρησκία είναι εγγραμμένη στα συντάγματα όλων των κρατών. Ωστόσο, καλό είναι να κοιτάμε τι σημαίνει ανεξιθρησκία για μας και τις για κάποιους άλλους.

Διαβάστε και φρίξτε!

Βέλγιο: «Η κοινωνία δεν είναι ακόμα έτοιμη. Θα έπρεπε να κόψουμε πάρα πολλά χέρια»" 

Redouane Ahrouch, κόφτε φάτσα
Redouane Ahrouch
Η Ισλαμοφοβία αποτελεί μια ρατσιστική αντίληψη που υποδαυλίζει το μίσος και πρέπει να καταπολεμηθεί, σήμερα θα το αποδείξω.
 Το νέο κόμμα «Ισλάμ» κέρδισε δύο έδρες στις δημοτικές εκλογές στις Βρυξέλλες (Anderlecht και Molenbeek), και ήδη η ανησυχία των πολιτών αυξάνεται. Ισλαμοφοβικές ομάδες ήδη ξεκίνησαν να μαζεύουν υπογραφές, ζητώντας την ακύρωση των εκλογών. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων των εφημερίδων La Dernière Heure (1) και La Libre Belgique (2), ο Redouane Ahrouch, ο οποίος, θα πρέπει να το υπενθυμίσουμε, εκλέχτηκε δημοκρατικά, ήθελε να ησυχάσει τον βέλγικο πληθυσμό: «Με δύο εκλεγμένους σε 685 στη Περιφέρεια των Βρυξελλών, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να τρομοκρατήσουμε τον κόσμο. Νομίζω ότι είναι η λέξη Ισλάμ που προκαλεί το φόβο».

Redouane Ahrouch: «Το Ισλάμ πάσχει από κακή εικόνα. Αλλά είμαστε δημοκράτες. Το Ισλάμ σημαίνει να αλλάξουν οι νοοτροπίες, να είσαι σε διάλογο. Δεν είμαι εγώ που θα αλλάξω την πολιτική του δήμου».  «Θέλουμε να εξηγήσουμε τον νόμο του Θεού. Θέλουμε να θεσπίσουμε τον νόμο της Σαρίας μετά από δημοψήφισμα σε 10-15 ή 20 χρόνια. Φυσικά, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Θα έπρεπε να κόψουμε πάρα πολλά χέρια».
 Όταν εμφανίστηκε στον κατάλογο του ισλαμικού κόμματος Noor, το 2009, το πρόγραμμα του, το οποίο κληρονόμησε το Κόμμα Ισλάμ, ήδη προέβλεπε:
- την επιστροφή της θανατικής ποινής για «αποτρόπαια» εγκλήματα
- την απαγόρευση της ανάμιξης των φύλων σε ορισμένους δημόσιους χώρους, όπως σχολεία ή ς πισίνες,
- την δυνατότητα να παντρεύονται οι έφηβοι.

 Redouane Ahrouch: «Έχουμε σήμερα μια άλλη πιο ρεαλιστική στρατηγική. Τότε ήταν ίσως υπερβολικά φιλόδοξο.»  «Αν ο γάμος (των έφηβων κοριτσιών) γίνεται με τη συγκατάθεση των γονέων είναι μια θετική εξέλιξη. Θα μπορούσε να είναι ένα καλό πράγμα, αντί για την προώθηση των χαπιών ελέγχου των γεννήσεων από την ηλικία των 12 ετών. Δεν πρόκειται προφανώς να προωθήσουμε τον γάμο των κοριτσιών με ηλικιωμένους άνδρες». Δεν είναι αυτές οι προτάσεις κοινής λογικής, σύμφωνες με τη Σαρία; Δεν είναι αυτές η απόδειξη της κακής κατάφωρης πίστης της ισλαμοφοβίας; Υπάρχει έστω και μια λέξη σε αυτό το πρόγραμμα που να αποδεικνύει ότι το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία της ανοχής, της ειρήνης και της αγάπης; Όχι, καμία λέξη! Άλλωστε, ξέρετε πραγματικά τι περιέχει η Σαρία; Πρόκειται για κανόνες κοινωνικής ζωής προς όφελος όλων, όπως:
ο λιθοβολισμός των μοιχαλίδων για να διατηρηθεί το οικογενειακό κύτταρο,
η φορολογία και η ταπείνωση των Εβραίων και των Χριστιανών οι οποίοι δεν επιλέγουν να ασπαστούν το Ισλάμ - αφού το Ισλάμ είναι ανεκτικό προς τις άλλες θρησκείες και δεν απαιτεί από τους πιστούς να αποκηρύξουν τη θρησκεία τους,
το κρέμασμα των ομοφυλόφιλων,
καθώς και η απαγόρευση για τις γυναίκες να βγαίνουν έξω στο δρόμο ντυμένες άτακτα, ώστε να μην παρασύρουν τους άνδρες να αμαρτάνουν. 

© Jean-Patrick Grumberg για www.Dreuz.info 
Παραπομπές:
1) http://www.dhnet.be/regions/ bruxelles/article/413419 / γιατί-το-κόμμα-Ισλάμ-είναι- το-peur.html
(2) http://www.lalibre.be/actu/politique-belge/article/775171/pourquoi-le-parti-islam-fait-il-peur.html

 Πηγή 

Γελάστε, όλοι εσείς που θεωρείτε την προστασία της Χριστιανικής Θρησκείας, μισαλλοδοξία και όχι αυτοπροστασία.

Χι χι χι, ας καγχάσω όλους αυτούς που θέλουν την Τουρκία στην ΕΥρώπη και μερικούς μιναρέδες στο Σϋνταγμα και στην Ακαδημεία Πλάτωνος.
Από τον "Ινφογνομων" 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

καλημέρα και καλά σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...